Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milos32nika21 ked priblizim fotku, vidim dusika 😉 ...Snad bude silniet...Velmi Ti drzim znova palceky, no tentokrat nech je to uz na 100%...Boh Ta zehnaj!...testuj za 2 dni znova 🙂
@milos32nika21 duchovia na ovuteste su zevraj stale - cely cyklus 🙄
@darinkazv gratulujeeem )aj my mame taketo vianočné prekvapko)
@suesue1983 dakujem a takisto gratulujem.tesim sa akoby t bolo aj moje prve.moje bude uz tretie,ale mm caka 16rokov na to svoje vlastne aj ked moje baby miluje ako svoje.Vitazny 13ty cyklus.Nasa stastna 13ka
@darinkazv Uzasne moja, uz nepochybuj...Babätko je tam, kde byt ma a krasne Ti stupa Hcg...Ked porovnam dnesny test so vcerajsim Nebe a dudy...Takze bud stastna a usmievaj sa kludne na manzela nadalej ako "stastny blazon"...No urcite mu to neprezrad skor, ako darcek to bude originalne 😘...Budem cakat na Tvoje vysledky krvi...Daj nam Sem potom vediet 😉...Krasny dnik Ti prajem 🤰😀
@darinkazv uzasne gratulujem len tak dalej 😇
@darinkazv Teraz citam, ze 13-ty cyklus a stastna 13-tka, az mi zimomriavky behaju po tele...Moje najstastnejsie cislo je 13-tka, mali sme svadbu v roku 2013, co som nahodne a zaroven cielene planovala este ked som porodila prveho syna (rok 2008) 😉...A do cohokolvek treba cislo, vzdy je to moja stastna "13"...Takze verim, ze aj vase stastne cislo je od tohto cyklu jednoznacne uz len cislo 13 - Pan Boh pri nas!!! 😀

@meli8412 jj, ak bude pozitívny, určite ho sem hodím. 🙂 darčeky mám pre neho už dáke 2-3 mesiace, ale tomuto sa nič nevyrovná 🙂 mu to dám rozbaliť ako posledné 🙂