icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

hviezdicka3210
21. dec 2016

@paulimauli
Kedze sef Ti volno nedovolil a pravdu este povedat nechces mas len jedinu moznost a tou je ist docasne na PN-ku...Drzim palec ,nech Ta cim skor nevolnosti prejdu😉

luta13
22. dec 2016

DOSTALA SOM OD NEJAKEJ DOBREJ VILY - ciselne vyjadrene "18" - slovom vyjadrene "osemnast", znakovo vyjadrene "❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤" SRDIECOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!...Neviem, ci od tej istej osoby, alebo ste sa tu na mna "spikli" viacere, no poviem len DAKUJEM 😉...Velmi som prekvapena 😘...A samozrejme, ze ma to potesilo 😉

luta13
22. dec 2016

@paulimauli Ja som hned tusim v 7tt.oznamila, ze som tehu - do 8.mesiaca som makala na linke v stoji a prezila som...Jedine, co mi polavili, ze ak som musela cikat, ci bolo mi na nic, tak ma poslali do satne nieco zhryznut, nech si oddychnem, inak som mala super tehu prve, bezproblemove - druhe tiez Chvala Bohu!...Vyhodit Ta nemozu a predsalen mozno dovca by Ta trosku uvolnila od prace a aj by si si oddychla trosku...No je to na Tebe...Ja by som sefkovi zaklopala na dvere a zavalila mu tuto novinu, nech sa tesi so mnou, pripadne aby prehodnotil este raz Tvoju ziadost o dovcu...Ak mas dobreho sefa ovsem...Ak je to tlk, aj tak by som mu to povedala, nech by robil, co by robil...Mozno ak by vedel, ze si tehu a ma zdravy rozum, mozno by Ti tu dovcu dal, alebo aspon by chapal Tvoje caste odbiehanie na wc...No tak, ci onak, drzim palce, nech je tak, ako si prajes Ty 😉...Prajem krasne tehulkovanie a co najskor nech Ta nevolnosti opustia a mozes si uzivat zdrave priberanie 🙂

nikolkananska
22. dec 2016

@luta13 Dakujeme krasne,strasne rychlo to bezi... Malicky zacina kopkat vo velkom tak je to super pocit 🙂 Aj tvojej rodinke a tebe krasne sviatky 😘

darinkazv
22. dec 2016

@luta13 ja viem,ze lepsie je obden,ale to ja nevydrzim. 😁 dneska sa druha ciarka zacala zjavovat do par sekund.a zas o nieco tmavsia. 😁

paulimauli
22. dec 2016

@luta13 Práve toto je najväčší problém,, lebo je to strašný mamonár, kolegyna ked otehotnela tak sa jej opýtal že ako si to predstavuje. Som s toho maximálne už vystresovaná, lebo robím marketing a teraz pred vianocami sme mali toho naozaj vela.... po pravde že som tehotná ma velmi prekvapilo hlavne kvoli stresu ktorý som minulý mesiac mala. Bojím sa toho že keby som mu to oznamila skor by mi navalil viacej roboty aby som toho co najviac stihla kym odidem. hladam si aj inu pracu ale v okoli nemozem nic normalne najst...
A myslim si že je dost neludsky... už aj na pohovore sa ma opytal ci som tehotna,,, potom povedal že dufa ze neplanujem otehotniet :D a do polroka sa mi to podarilo... snazim sa zachovat chladnu hlavu ,, ale fakt mi je zle... aj teraz som v praci... a zasa mi je zle... najradsej by som vyvetrala a lahla si

paulimauli
22. dec 2016

@darinkazv tmavne tmavne gratulujeeem

miriam111111
22. dec 2016

Jeeeeeej neviem komu ale moc moc moc dakujem za ❤❤❤

luta13
22. dec 2016

@nikolkananska Dakujem za prianie 😉...Tak uzivaj najkrajsiu etapu tehulkovania - kopanceky 😀 ...Potichucky zavidim, ja by som mohla byt tehotna stale 😉

luta13
22. dec 2016

@darinkazv si nedockava, az som sa zasmiala...Zlata si, viem si Ta predstavit, ako nedockavo si rano letela na wc ocikavat testik...Jasne ze tmavne a bude uz len tmavsia a tmavsia,...Neboj, vsetko je ako byt ma, ja som Ti pred zopar mesiacmi hovorila, ze to pride!...Teraz to prislo ako Dar od Boha z Neba a tak tomu uz ver a nepochybuj o nicom...Uvidis, na najblizsej kontrole (3.1.) budes vidiet uz aj srdiecko mozno ❤...Teraz uzivaj pripravy na Vianoce, baby sa budu urcite tiez tesit, ked im oznamis, ze budu mat surodenca...Budu kocikovat "zivu babiku"...Velmi sa stale tesim a poviem Ti, cakala som tu dnes od Teba tesik, myslela som, ze nevydrzis, si ako "na ihlach", co?...No ved teda testuj kazdy den...V sobotu rano ocikaj "Darcekovy" testik pre muzika, nech je cerstvy, ked mu ho das...potom uz netestuj zbytocne, aco...Krasne Ti stupa Hcg...Prajem Ti usmiaty dnik 😉

zuzuliena1
22. dec 2016

@darinkazv úplne mi pripomínas mňa pred pár týždňami tiež som dávala každý deň test az kým neboli palice 🙂 🙂 🙂 🙂 luta 13 ty si určite pametas ty si tu pre všetky tou najväčšou oporou ❤❤❤ je to krásny pocit sledovať ako tu tie dve čiarky pribúdajú teším sa 🙂

ala82
22. dec 2016

@luta13 neviem ci dobra vila 😁

luta13
22. dec 2016

@paulimauli je mi luto, ze mas takeho egoistu sefka 😖...No bud vydrzis, alebo ako sa tu spominalo, chod na PN...Ja by som jednoznacne isla na PN a kaslala by som na pracu teraz, nech sa Ti aspon trosku zlepsi to vracanie a nevolnost celkovo...Musis sa rozhodnut Ty, no vies, za takto sa nemozes dlhodobo trapit a ublizovat sebe aj drobcovi, pretoze aj toto co teraz prezivas je urcite velky stres pre vas oboch 😉...Prajem Ti, nech si to co najskor vyriesis v Tvoj a drobcekov prospech 😀...Prajem Ti pekny dnik 😀🌹🌞🤰

luta13
22. dec 2016

@ala82 Vsetky boli od Teba, ci zle som pochopila Tvoj koment?😵

luta13
22. dec 2016

@zuzuliena1 ano moja, pamätam si Tvoje testiky, ako si ich sem davala aj s komentom, ze si asi uz trapna atd...No je to uzasne sledovat ako pribudaju poslednu dobu // a tehulky...A tesne pred Vianocami - krasne darceky pre buduce mamicky a rodinky celkovo 😉...Krasny den Ti prajem 😘

ala82
22. dec 2016

@luta13 zeby?

lilianna1xs
22. dec 2016

@paulimauli prečo tá lekár nevypise,podľa mna lekár sa má opýtať akú prácu vykonávate hneď na začiatku som musela oboznámiť lekarovy aj zamestnávateľovi a práci po týždni mi volali hneď že má budú platiť do konca tehotetenstva pretože nemôžu má nechať robiť namáhavú prácu ,keby sa niečo stalo by bola to ich vínna .vsak ten tvoj šéf nemá rozum.Skoda že nepadol namna ))))ja by som mu dala som ho hneď udala najprv nahrať ho treba čo rozpráva hahaha aby si vypočuli ako sa baví zos zamestnancami.Vsak niekedy pes,musí pozerať aj na teba tvoje mimino.

luta13
22. dec 2016

@ala82 tak bola si to Ty, ci nie??? 😎

ala82
22. dec 2016

@luta13 bol to jezisko 😁

luta13
22. dec 2016

@ala82 fajn, ako odpoved, ze si to bola Ty, mi to staci...Pretoze ja na Jeziska stale verim a viem, ze aj darceky nosi ON 😉 ...Vsetky mam uz pobalene a poschovavane po skriniach pre moje drobce a neskutocne sa tesim na Stedry den...Milujem Vianoce najviac z roka...Vcera sme zdobili medovnicky...Uz len stromcek dnes ozdobime a mam porobene 😀...Tak teda Dakujem za srdiecka 😘😘😘

adria88
22. dec 2016

Ahojte, test kúpený pepino 1+1, čakám už len do soboty rána.... prsia bolia už dosť, len občas mám aj pocit, že to nevyšlo 😒 neviem prečo... ale ak náhodou nie, tak nevadí, ide sa ďalej 🙂

luta13
22. dec 2016

@adria88 myslim na Teba, na sobotu a na Tvoje //...Snad aspon duch tam bude, verim, ze ano 😘🙏

miriamn76
22. dec 2016

@luta13 mne to tak blbne dnes 16 DC a prichadza mrcha😐

adria88
22. dec 2016

@luta13 uvidíme, necháme sa prekvapiť, mám ešte aj 2 ovu test, zajtra ráno skúsim jeden a v sobotu druhý spolu s tehu... myslíš, že je to dobrý nápad, alebo ich nemám riešiť vôbec, keďže ovulku mi neukázali?

luta13
22. dec 2016

@miriamn76 je mi to luto moja velmi 😢 - snad najblizsi cyklus to aj Tebe uz konecne vyjde!!! 😀...Posielam Ti ❤🌹🌞

adria88
22. dec 2016

@luta13 prečo mám pocit, že tie srdiečka si poslala ty? 🙂

luta13
22. dec 2016

@adria88 najprv urob tehutest v sobotu.ak budu //, aj ked len slabulilinke, skus ovu hned, co ten ukaze...Ja som mala den po meskani MS na tehuteste jemnulinke // a ovulka uplne pozitivny 😉...No konecne rozhodnutie je aj tak na Tebe 🌹...Mas dobry pocit ze ja som poslala srdcia 😉

adria88
22. dec 2016

@luta13 dobre, skúsim to tak, ako radíš, nechám si poradiť 😉

luta13
22. dec 2016

@adria88 ja som to len v zivote takto skusala 😉...Nie som odbornik na testy vobec 😉...Videla si moje testy aj ovulak ako mi ukazal //, ci?

alilka
22. dec 2016

Baby mna dnes od rana tak boli brucho ako by mrcha mala prísť každú chvíľu 😁😁 a prsia ani nehovorím aké ich mám citlivé 😊