Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janka87111m ja mám 0 negat... prečo? 🙂
@olylili ahoj..skusila si matovy caj?ja ho pijem,celkom pomaha..alebo ovocí,vyzivy..a este mineralky-fatra,miticka ticha
@eleonora2705 vidíš pri prvej som pila mätový čaj a dosť pomohol zabudla som na neho úplne hneď zajtra kúpim ďakujem😉
@alilka ja som mala take zily na prsiah pocas tehu, tak to je asi znamenie😲 to s krvnou skupinou myslela tak ze tehotne naraz boli napr B+ potom naraz A+ a podobne 😀 netusim ale zaujala ma tym 😀
@patkaamirko ahoj ako sa máš? Zajtra máš kontrolu nie? Budem držať prsty
@janka87111m my sme 0- a B+
@hviezdicka3210 jasne že si môžeš ísť trsnut bábätku to neuškodí možno bude tancit v brušku 😉 Samozrejme alkohol vyluč max nealko mojito 😉 Príjemnú zábavu
@adria88 bed to ze sa stale sledujem...ved aj ja pri prvom tehu mi meskal menzes tyzden ale stsle ma bolelo brucho ako pred menzesom tak so cakala ze dojde... nedalo mi a urobila som si test a tam v momente // revala som o dusu od stastia 😍 inak nic som necitila....s tou KS sestricka z gyn mi hovorila ze ma odpozorovane ze boli tehu zeny s rovnakou skupinou...napr naraz v jeden cas A+ alebo B+ a pod...ale vsetky mame inu skupinu tak to asi nieje pravda ja mam A rh+ 😝
@janka87111m jaj, nejako som to najprv nepochopila s tou KS 😀 aaa veď toto, aj ja sa asi moc sledujem, čo je na prd 😂 ale nepomôžem si, nejako sa to nedá, som to skúšala už 😇
@olylili Ahoj, moja 😘 Ďakujem mám sa fajn, dnes sme robili šalát, upratovali okna atď ved vieš Vianočné uklizeni 😂 trošku má dnes vylakal zvláštny tlak dolu, lebo už pár dní som sa cítila fajn.Áno ja som tiež napätá čo bude zajtra 😨 A ty ako sa máš ? Ešte spinis, ?? ja už nie od piatka ako som bola u gynekológa..
@patkaamirko ja tiež v plnom nasadení dnes som upratovala zajtra urobím šalát 😊 tiež je to u mňa v pohode až na tie hrozné nevoľnosti 😝 tlaky mám aj ja to je v pohode hlavne že už nespinis daj hneď zajtra vedieť ako si dopadla uvidíš aká už bude veľká fazulka 👶
Malo tam byť na konci 🙂
@jjuulliisskkaa vsetko je v bozich rukach a niekedy sa aj zazraky deju
@janka87111m aha chápem 😁 no tie prsia mám také hlavne v podprsenke keď ju už nemám nieje to až také 😊
@olylili jasné dám vedieť 🙂 no mam akési obavy.. neviem to ani popísať.že mi oznámi že bohužiaľ.....nič tam nie je.....A možno mám traumu len z toho potratu predtým..celá som vyklepana už dnes...jak rezeň Hej 😂😂😂😂😂 ono to bolo skôr ako keby ma krcok veľmi bolel, pichal má a stipal...také divne
@patkaamirko na zle ani nemyslí aby si to neprivolavala aj keď viem že je to ťažké...sem tam pichne aj mňa tam dole som sa na to pýtala tak že sa len väzivá naťahujú telo teraz prechádza veľkými zmenami tak buď kludna myslím na teba 😉
@olylili Ďakujem, dám vedieť potom hneď ako prídem domov ok? Lebo potom pôjdeme zrejme aj do obchodov dokúpiť na kapustnicu a voľake drobnosti a hlavne baliaci papier 🙂 tak neviem kedy prídeme ale hneď ako prídem tu budem a napíšem čo a ako 🙏 😉
@limetka26 Drzim palceky na dalsi testik a verim, ze uvidis krasne // 😉...Na tomto testiku vidim //, aj ked su daleko od seba...Niekto tu raz spominal nejaky test, ktory robi prave tieto ciarky tak daleko od seba a je to v pohode, no neviem, aka znacka testu to bola 😉..Boh s Tebou 🙂
@hviezdicka3210 Az mi oci vyliezli za tento koment, PREPAC!...No ja osobne by som uz ako tehulka nikdy na disco nesla, pretoze nielen to, ze budes "hopsat" na parkete, ale aj hlasita hudba a ten rozruch okolo Teba je myslim, nie najlepsie pre babätko, aj ked je este asi velmi malicke...No keby som sa ja mala rozhodnut ist takto, ze "tradicia", tak kamoskam jednoznacne navrhnem nejake tichsie dlhsie posedenie v prijemnej restauracii - s jedlom a pitim a oni potom nech si este neskor idu na disco...Ja neviem, kolko mas rokov, no myslim, ze je cas spomalit - urcite aspon na zaciatku tehu -prvy Trimester urcite...Toto je moj nazor na vec, rozhodnutie je len na Tebe, ale kedze si to sem hodila, ako otazku, mas pochybnosti aj Ty sama, inak by si sa tu o tom nezmienovala 😉 ...Drzim palceky, nech sa spravne rozhodnes 😉...Zaroven krasne Vianoce prajem a opatruj seba i drobceka v brusenku - je to DAR, ktory treba chranit ako "oko v hlave" 😉 ..Disco nestoji za risk prist o babätko 😘🤰😀🌹🌞❤

@janka87111m no veď nemusíš mať príznaky ako my 😉 na som pri prvom trhu mala ako pred ms... úplne dokonalé, akoby som ju mala mať .. No a neprišla 🙂 testneš a uvidíš... držím palce, som zvedavá 😝