icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

melanie94
23. dec 2016

@ejuska2586
Nie je to dobre vidiet lebo je fakt slaba a hlavnr mam blby fotak na mobile.

sibalka21
23. dec 2016

@melanie94 Je tam nieco vidiet, ale sprav pre istotu iny test, mamatesty velmi duchuju....

nina4
23. dec 2016

@miriam111111 necitim sa niak sem tam boli brucho hlavne poobede ale to je taka tipicka mrchovska bolest .Ja sa musim priznat dnes som skusil testnút aj ked som vedela visledok beloba viem ze je to skoro na 8 DPO no seklo ma v chrbte a zvazovala som nad liekmi na uvolnenie svalstva a aj tak som ich nezjedla lebo este stale naivne dufam,že co ak nahodou.
A u teba je to ako ?

melanie94
23. dec 2016

No vyskusam zajtra este....toto nie je mamatest toto je gravitest.

sibalka21
23. dec 2016

@melanie94 jaaj, tak gratulujem 🙂

melanie94
23. dec 2016

@sibalka21
Dakujem este skusim zajtra či bude silnejšia...akeby tam boli dve tak mám darček pre mojho pod stromcek zajtra.

ejuska2586
23. dec 2016

@melanie94 Vidim tam nieco. Skus zajtra, alebo pozajtra nejaku inu znacku. Drzim palce 👍

melanie94
23. dec 2016

Mam kupeny ten gravitest ae ocikavaci tak ten skusim v lekarni povedali ze je lepsi intenzivnejsi.

miriam111111
23. dec 2016

@nina4 to zacalo aj mne vcera taka mrchovska bolest aj ked o dost menej intenzivna a tiez skor poobede.Veru na 8DPO je este dost skoro viem ze niektorym to uz tak skoro ukazalo ale to je naozaj vynimka.Mne napriklad ten minuly cyklus vysiel na 10DPO uplne negativny a na 12DPO krasne // akurat hned na druhy den ovela slabsia tak som uz vedela ze to asi nebude dobre.Och teraz som 6DPO a taka nedockavost ze az no 🙂 Najradsej by som uz teraz testovala 🙂 Ten minuly cyklus ma aj prsia zacali tak divne boliet h ed aom vedela ze som tehu len si vobec neviem spomenut ktory DPO to bolo.Ale asi 10DPO.Este som vtedy muzovi hovorila ze bud som tehu alebo na mna lezie chripka lebo som na prsiach citila akoby svalovicu.Tak uvidime teraz 🙂

nina4
23. dec 2016

@miriam111111 presne aj mna tak prsia divne boleli tak zboku ale my sme v tedy mali aj okolo domu taku robotu ze som to pripisovala tomu ze asi som donaťahovana a potom ked zacali viac boliet tak zas tomu ze to je PMS A tiez veru neviem kedy to zacalo ale tak uz ak aj bude beloba nech ma aspon mrcha nenatahuje a pride nacas.

kacenaaa
23. dec 2016

@zuzuliena1
@tinka77
@luta13 baby ďakujem za podporu hcg pod 0.5 sa mi zdá takže bábo nebude... 🙂 mrcha ešte nedorazila... Asi máme každá v krvi nejakú hodnotu hcg

zuzuliena1
23. dec 2016

@kacenaaa moja to ma mrzí ☹ ale hlavku hore nebuď sklamaná 🙂 uzi si teraz sviatky a ďalší cyklus sa to určite podarí 🙂 budem na teba myslieť ❤❤❤

zuzuliena1
23. dec 2016

@kacenaaa a co ti na tu hodnotu povedal lekár ? Možno biochemicke tehu ...

kacenaaa
23. dec 2016

@zuzuliena1 niesom veľmi sklamaná ved čo už.. Ale hormóny sa somnou riadne hrajú stále mi je zle od žalúdka a tie prsia :/ výtok.... Neviem... Kašlem nato uz 🙂

kacenaaa
23. dec 2016

@zuzuliena1 iba sestra mi to povedala s lekárom som nevolala

tinka77
23. dec 2016

@kacenaaa Je mi to ľúto, takze parťáčka budeme si podávať hlásenia v novom mesiaci. 😉 Určite sa nám to čoskoro obom podari. 😝

karmela
23. dec 2016

@melanie94 hoci rozmazana foto ale vidím druhu čiarku tak držím palce nech silnie 😉

melanie94
23. dec 2016

@karmela
Dakujem zajtra zasa skusim otestovat ci bude silnejsia......snad to nebude plany poplach.

zuzuliena1
23. dec 2016

@patkaamirko no co moja ako si dopadla na kontrole 🙂 🙂

kacenaaa
23. dec 2016

Stále mi vŕta v hlave či každá žena má v tele hcg hormón? Neviete náhodou niektorá... Či tento hormón sa vyskytuje iba pri tehu?????????????????????

sibalka21
23. dec 2016

@kacenaaa Ano, kazda netehotna zena ma maximalna 0,5 a menej... Zeny po menopauze mozu mat dokonca do 10 .... Je to aj na nete, aK ta to zaujima, skus popozerat 🙂

chuchu86
23. dec 2016

@kacenaaa - Ľudský choriový gonadotropín (hCG) je glykoproteínový hormón produkovaný v tehotenstve vyvíjajúcim sa embryom krátko po počatí, a neskôr časťou placenty. Jeho úlohou je zabrániť rozloženiu žltého telieska vo vaječníku a tak zachovať produkciu progesterónu, ktorý je dôležitý pre udržanie tehotenstva.

kacenaaa
23. dec 2016

@chuchu86 a teraz bábo rad.... Mrcha stále nechodí hodnota hcg je 0.5... :/ prsia bolia ja uz neviem

alilka
23. dec 2016

@kacenaaa hodnota je na trhu nízka..Pri kazdom vyhodnotení ti píše v tých papieroch že aj oni tam majú určitú hranicu ..

nina4
23. dec 2016

@kacenaaa a mimomaternicove vylucili ?

suesue1983
23. dec 2016

Žienky všetkým vám želám šťastné a veselé Vianoce,veľa pohody a úsmevu v kruhu vašich blizkych.Tehuľkám veľa zdravíčka a snažilkám pozitivne naladené dni k úspešným // (aj keď viem že je to občas boj,to pozitivno..)Ďakujem za rady a za podporu ste skvelé❤

bublinka836
23. dec 2016

Ahojte prepacte ze tu do toho pisem ale mne v nemocnici brali krv doktorka mi povrdala ze to tehotenstvk neni ... tak som normalne isla na rengen na ct a tyzden na to na teste 2 čiarky svietili jak blazon som 15 tt ☺

kacenaaa
23. dec 2016

@nina4 O takom niečom nebola ani reč.... To pochybujem.... Keď nepríde do druhého týždňa pôjdem zas k lekárovi... Povedal že to tam dole vyzerá buď na mrchu alebo začiatok tehotenstva... A mrcha nič... Som ešte ani nie 3 týždne od toho ako sme sa pokúsili urobiť bábo

kacenaaa
23. dec 2016

@alilka nízka je no len neviem či mám prípadne tehotenstvo výlučit úplne

nina4
23. dec 2016

@kacenaaa tak silno silno drzim palceky aby to bolo tehu.A nech je vsetko v poriadku.