Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriam111111 necitim sa niak sem tam boli brucho hlavne poobede ale to je taka tipicka mrchovska bolest .Ja sa musim priznat dnes som skusil testnút aj ked som vedela visledok beloba viem ze je to skoro na 8 DPO no seklo ma v chrbte a zvazovala som nad liekmi na uvolnenie svalstva a aj tak som ich nezjedla lebo este stale naivne dufam,že co ak nahodou.
A u teba je to ako ?
No vyskusam zajtra este....toto nie je mamatest toto je gravitest.
@melanie94 Vidim tam nieco. Skus zajtra, alebo pozajtra nejaku inu znacku. Drzim palce 👍
Mam kupeny ten gravitest ae ocikavaci tak ten skusim v lekarni povedali ze je lepsi intenzivnejsi.
@nina4 to zacalo aj mne vcera taka mrchovska bolest aj ked o dost menej intenzivna a tiez skor poobede.Veru na 8DPO je este dost skoro viem ze niektorym to uz tak skoro ukazalo ale to je naozaj vynimka.Mne napriklad ten minuly cyklus vysiel na 10DPO uplne negativny a na 12DPO krasne // akurat hned na druhy den ovela slabsia tak som uz vedela ze to asi nebude dobre.Och teraz som 6DPO a taka nedockavost ze az no 🙂 Najradsej by som uz teraz testovala 🙂 Ten minuly cyklus ma aj prsia zacali tak divne boliet h ed aom vedela ze som tehu len si vobec neviem spomenut ktory DPO to bolo.Ale asi 10DPO.Este som vtedy muzovi hovorila ze bud som tehu alebo na mna lezie chripka lebo som na prsiach citila akoby svalovicu.Tak uvidime teraz 🙂
@miriam111111 presne aj mna tak prsia divne boleli tak zboku ale my sme v tedy mali aj okolo domu taku robotu ze som to pripisovala tomu ze asi som donaťahovana a potom ked zacali viac boliet tak zas tomu ze to je PMS A tiez veru neviem kedy to zacalo ale tak uz ak aj bude beloba nech ma aspon mrcha nenatahuje a pride nacas.
@zuzuliena1
@tinka77
@luta13 baby ďakujem za podporu hcg pod 0.5 sa mi zdá takže bábo nebude... 🙂 mrcha ešte nedorazila... Asi máme každá v krvi nejakú hodnotu hcg
@kacenaaa moja to ma mrzí ☹ ale hlavku hore nebuď sklamaná 🙂 uzi si teraz sviatky a ďalší cyklus sa to určite podarí 🙂 budem na teba myslieť ❤❤❤
@kacenaaa a co ti na tu hodnotu povedal lekár ? Možno biochemicke tehu ...
@zuzuliena1 niesom veľmi sklamaná ved čo už.. Ale hormóny sa somnou riadne hrajú stále mi je zle od žalúdka a tie prsia :/ výtok.... Neviem... Kašlem nato uz 🙂
@zuzuliena1 iba sestra mi to povedala s lekárom som nevolala
@patkaamirko no co moja ako si dopadla na kontrole 🙂 🙂
Stále mi vŕta v hlave či každá žena má v tele hcg hormón? Neviete náhodou niektorá... Či tento hormón sa vyskytuje iba pri tehu?????????????????????
@kacenaaa - Ľudský choriový gonadotropín (hCG) je glykoproteínový hormón produkovaný v tehotenstve vyvíjajúcim sa embryom krátko po počatí, a neskôr časťou placenty. Jeho úlohou je zabrániť rozloženiu žltého telieska vo vaječníku a tak zachovať produkciu progesterónu, ktorý je dôležitý pre udržanie tehotenstva.
Žienky všetkým vám želám šťastné a veselé Vianoce,veľa pohody a úsmevu v kruhu vašich blizkych.Tehuľkám veľa zdravíčka a snažilkám pozitivne naladené dni k úspešným // (aj keď viem že je to občas boj,to pozitivno..)Ďakujem za rady a za podporu ste skvelé❤
Ahojte prepacte ze tu do toho pisem ale mne v nemocnici brali krv doktorka mi povrdala ze to tehotenstvk neni ... tak som normalne isla na rengen na ct a tyzden na to na teste 2 čiarky svietili jak blazon som 15 tt ☺

@ejuska2586
Nie je to dobre vidiet lebo je fakt slaba a hlavnr mam blby fotak na mobile.