Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte, no tak, ako som sa tešila na zajtra na testovanie , už mám obavy... dnes teplota nad 38 a všetko ma bolí 🤒mám za sebou 3 paraleny a ešte jeden asi pred spaním dám...riadna chrípka ma chytila 😔ako ste na tom vy?
@kacenaaa ja som mala minulý mesiac 2 a doktorka hneď povedala že tehu to nieje..A ako píšem v tých papieroch aj písalo aké odchýlky sú povolené ..Nechcem klamať ale myslím že asi do tých 5..Ale ozaj to neviem presne, nepamätám sa už .Takže ja by som sa na to neupinala..Mne potom mrcha došla myslím že na druhy deň hneď ..A koľko DPO si?
@patkaamirko ahoj už si doma? Som zvedavá čo máte nové 😊
@nivea777 tie kazetove su robene vrchny vecer vcera a spodny dnes rano.A woman secret vcera robeny okolo obeda a dnes jeden rano a jeden vecer.A aj ten ranny z dnes je bledsi nez ten zo vcera obeda.Velmi som sa zacala bat.A jemne krce mam len na pravej strane.Zacala som sa bat.Ani neviemm,ci to manzelovi oznamit. 😢
@darinkazv bolesti ako pri MS kludne mozes pocitovat.. ja to pocitujem stale obcas a to zajtra zacinam 27tt..zbytocne sa nestresuj,zajtra rano sprav este woman secret a porovnaj 22 a 24 z ranneho moču.. mozno ti len pomaly stupa hcg preto tie ciarky nie su take viditelne rozdielne.. mne tiez pomalsie asi stupalo hcg
@olylili
@zuzuliena1
@luta13
Taak ženy moje ... Pred chvíľou sme prišli, lebo sme boli ešte na nákupoch.Nemám dobre správy 😒 Nikto na klinike nebol, prerábali tam akurát.Že až V januári bude znovu otvorené! skoro ma porazilo.Ako mohla mi to povedať doktorka, no zrejme jej to nejako vypadlo 🤔 Teraz budem ktovie do kolkateho januára V neistote 😓🙁
@patkaamirko jezisi už si ma vystrašila neeeeeboj vydrzis drobec tiež kým si v poriadku zvládnete to 😉
@darinkazv mna bolievalo aj to o com som ani nevedela ze mam.. vseliake svaly.. raz jeden vajecnik potom druhy,cela maternica vsetko asi ma uz bolelo.. dokonca ma aj zospodu bolieva ako keby som mala modrinu.. telo sa pripravuje na zvacsovanie tak nemaj obavy,,ak si chces byt ista tak pockaj do utorka sprav test a potom povedz partnerovi
@adria88 tak ja som normalne vystresovana zo zajtrajska ale aj nedockava ci nieco z toho bude🙏 tak to je neprijemne ze ta tak chytila ta chripka...myslim ze paralen neuskodi hlavne nech zbijes teplotu...mna akurat sem tam pichne a boli podbrusko 😒
@olylili hehe 😄 no ja len dufam lebo dnes som mala zase ružový výtok a tie bolesti čo mám..No niečo nenormálne
@patkaamirko lež lež lež žiadne umývanie okien a dlhé nakupovanie 😉 ja som to dnes tiež presvihla dala som si šumivy magnézium
@hviezdicka3210
@luta13 Taaakze baby moje,vyjadrim sa k vasej teme "tancovacky"aj ja,bo mne moj zensky lekar sam povedal ze tehotenstvo nie je choroba a kludne si mam zajst aj na tancovacku a plesy,pokial nebudem pit a citim sa fit,ze ked sa citim dobre ja bude sa aj moje bejby.P.S: na mojej svadbe som mala dve tehulky,za ktorymi sme v tanci nestihali😊😊 takze netreba to tak prezivat,kazda na co sa citi😉 kraaaasne sviatky Vam obom🎄
@alilka neboj to nic neznamena.Ty si myslim len 8DPO vsak?To je este skoro a robila si z ranneho,ci cez den?
@olylili tak snažím sa lezat ved som celé dni len doma..No sviatky akurát tak trebako nakupiť vieš ako 😃 okná som umyla z vnútra a muž z vonka..My nemame vysoko okno,pekne dotiahnem na čele okno a máme pomaly celú stenu presklenenu 🙂 ale už je hotovo všetko🙂 už sa len vytesovat 😘
@janka87111m no, ch ju zrazím, to je hlavné... Fuj, no takáto chorá som nebola ani nepamätám 😒 ale všetky svaly, podbruško aj kkríže boliaaa... A hej, paralen neuškodí...
@miriam111111 jeej zlatá ty si tak pamätáš?,😉 Áno 8dpo som..Ale kdeže z ranného teraz večer 😂😂

@nina4 ďakujem... Neviem tetaz aká je bežná hodnota v tele... Ostáva len čakať dnes si dám decko vínka červeného ak mám dostať pomôže ak nie neuškodí 🙂