Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@darinkazv zbytocne sa nestresuj testy su len orientacne a moze byt menej farbiva alebo tvoje hcg stupa pomalsie a tiez staci ked viac vody vypijes moc sa nariedi ty urobis test a je slabsi...klud a uzi si vianoce ked budes verit vsetko dobre dopadne, odporucam ti kupit clear blue digitalny test s indikatorom otehotnenia je drahsi ale presny a stoji to za to hned ti vypise ci si alebo nie tehu a ako dlho...drzim palceky aj ja som si minuly rok 21.12 nasla dve slabulinke ciarocky a teraz mi ta ciarocka spinka vo vedlajsej izbe v postielke a ma skoro 4 mesiace...
@alilka ved ja tam vidim aj druhu ciarku uplne jasno ty to nevidis??
@alilka jasne pamätam 🙂 Cakam na tvoje aj ostatnych testiky zajtra rano ako budu krasne pozitivne 🙂 Na tom dnesnom vidim aj slabucku druhu ciarku tak skus z ranneho 🙂
Ďakujem niektorej z Vás za srdiečko so správou 🙂 dakujem, aj Tebe prajem krásne Vianoce 😘
@patkaamirko ani nevieš ako si ma vydesila tym začiatkom vety 🙂 neboj všetko bude ok len sa musíš šetriť a v januári uz budeš vidieť svoje krásne babatenko na sone 🙂 krásne vianoce celej rodinke prajem 🙂
Velmi pekne dakujem za ♥️Velmi potesi ked na mna niekto mysli😘😘😘krasne vianoce,som rada, ze Vas ti mam🙂
@zuzuliena1 Ďakujem 😊 napodobne aj Tebe a rodinke Veselé Vianoce prajem 😘 nechcela som ťa vystrašiť 😁
Prajem Vám všetkým šťasnté a veselé Vianoce plné šťastia, zdravia, lásky a rodinnej pohody. A do Nového roku prajem snažilkám, aby sa im čoskoro zadarilo, tehuľkám, aby sa nič neskomplikovalo a išlo tehotenstvo naďalej tak, ako má a maminkám, aby detičky poslúchali a robili im radosť.
@milos32nika21 tak ja tam nieco slabucke vidim 😉 drzim prsteky ❤❤❤
@ikonica toto je uzasne krasne testiky...dufam ze aj ja tu raz take dam
@lienka182 vazne?? No ja neviem
@milos32nika21 hlavne je aby si tu druhú čiarku videla ty naživo lebo fotka skresľuje...Dokonca mne druhú čiarku na foto ani nebolo skoro vidno a naživo bola viditeľná
@nivea777 akoze ja ju tam troska vidim asi tak ako na foto ale ja tomu moc neverim.podla mna ked je tehu tak je vidiet isto lepsie ako len takto.
@milos32nika21 drsim paste.... aj ked ja na tvojom teste tiez nieco vidim... len neviem ci mi uz nehrabe, lebo za posledny tyzden som urobila mozno aj 20 testov... ako blazon :D
Dievcata prajem Vam krasne vianoce a v Novom roku vsetko len to naj naj naj☺. Tie ktore si uz nasli tie vytuzene // prajem ukazkove bezproblemove tehulkovanie az do zdarneho konca a snazilkam aby bol ten Novy rok 2017 rokom splnenych priani☺.
@milos32nika21 pozri takto som to mala ja pred tyzdnom... tiez to skoro nebolo vidiet
@ikonica tak toto je krasny dusik ten je pekne vidiet na ten moj test musim skulit oci ☺☺

@darinkazv moja sa ti nečudujem že stresujes,neboj všetko bude dobre..Teraz si robila testíky ? A na ráno máš?