icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
23. dec 2016

@darinkazv moja sa ti nečudujem že stresujes,neboj všetko bude dobre..Teraz si robila testíky ? A na ráno máš?

nivea777
23. dec 2016

@adria88 ak si myslis ze mozes byt tehotna tak s paralenom opatrne.. v tehu je povoleny 1 denne.. paralen sa sice moze ale len vo velmi nutnych pripadoch,nie dlhodobo a nie viac ako 1 denne..bola som na to upozornena od viacerych lekarov

adria88
23. dec 2016

@nivea777 aha, no ďakujem za upozornenie... neviem to isto, no chcem skúsiť trestnúť... A nevieš, čo sa užíva na teplotu tehu, alebo ako sa zníži? Ďakujem

nivea777
23. dec 2016

@adria88 do 38 sa nema zrazat teplota liekmi.. mne kamoska medička povedala aj verziu ze do 38,5.. a potom uz len paralen,zabaly a tak.. ale snazit sa co najmenej paralenu zjest

heryteri
23. dec 2016

@darinkazv
Nestresujes,len sa skratka bojis sklamania,to je uplne normalne. A vidis,nakoniec to predsa vyzera nadejne,tesim sa,to bude top darcek pre draheho a vlastne pre vas oboch 😉👍👌

alilka
23. dec 2016

@karmela to fakt?Ja tam nič nevidím 😉 test je tento

darinkazv
23. dec 2016

@karmela este 1 rapi clear mam. 😊

kattyy3
23. dec 2016

@darinkazv zbytocne sa nestresuj testy su len orientacne a moze byt menej farbiva alebo tvoje hcg stupa pomalsie a tiez staci ked viac vody vypijes moc sa nariedi ty urobis test a je slabsi...klud a uzi si vianoce ked budes verit vsetko dobre dopadne, odporucam ti kupit clear blue digitalny test s indikatorom otehotnenia je drahsi ale presny a stoji to za to hned ti vypise ci si alebo nie tehu a ako dlho...drzim palceky aj ja som si minuly rok 21.12 nasla dve slabulinke ciarocky a teraz mi ta ciarocka spinka vo vedlajsej izbe v postielke a ma skoro 4 mesiace...

milos32nika21
23. dec 2016

@alilka ved ja tam vidim aj druhu ciarku uplne jasno ty to nevidis??

darinkazv
23. dec 2016

@kattyy3 dakujem.Clear blue uz som si robila. 😉 Je tu v teme niekde aj foto. 😉 zajtra balim testik a pojde pekne pod stromcek. 😊

miriam111111
23. dec 2016

@alilka jasne pamätam 🙂 Cakam na tvoje aj ostatnych testiky zajtra rano ako budu krasne pozitivne 🙂 Na tom dnesnom vidim aj slabucku druhu ciarku tak skus z ranneho 🙂

patkaamirko
23. dec 2016

Ďakujem niektorej z Vás za srdiečko so správou 🙂 dakujem, aj Tebe prajem krásne Vianoce 😘

zuzuliena1
23. dec 2016

@patkaamirko ani nevieš ako si ma vydesila tym začiatkom vety 🙂 neboj všetko bude ok len sa musíš šetriť a v januári uz budeš vidieť svoje krásne babatenko na sone 🙂 krásne vianoce celej rodinke prajem 🙂

anelka007
23. dec 2016

Velmi pekne dakujem za ♥️Velmi potesi ked na mna niekto mysli😘😘😘krasne vianoce,som rada, ze Vas ti mam🙂

patkaamirko
24. dec 2016

@zuzuliena1 Ďakujem 😊 napodobne aj Tebe a rodinke Veselé Vianoce prajem 😘 nechcela som ťa vystrašiť 😁

alilka
24. dec 2016

Baby absolútne nič..Ale že vôbec niečo tam nieje 😎 vrchný je tehu test spodný ovu..Ani ten nič nezachytil..A tak som tomu ozaj verila..Prsia má bolia ako divé..Nooo nevadí 😊

ejuska2586
24. dec 2016

Prajem Vám všetkým šťasnté a veselé Vianoce plné šťastia, zdravia, lásky a rodinnej pohody. A do Nového roku prajem snažilkám, aby sa im čoskoro zadarilo, tehuľkám, aby sa nič neskomplikovalo a išlo tehotenstvo naďalej tak, ako má a maminkám, aby detičky poslúchali a robili im radosť.

ikonica
24. dec 2016

krasne, stastne, vesele sviatky, hlavne plne psychickej pohody vam prajem...

a tu je vysledok nasho 8-10 mesacneho snazenia 🙂

milos32nika21
24. dec 2016

Dobre rano .....tak ja som sa tesila na toho 24 spravila som test ale takto...dufam a budem cakat na vase pozitivne fotky.

lienka182
24. dec 2016

@ikonica stastne a vesele 😊 az po mne presli zimomriavky 😍 nadherny darcek, ten najkrajsi ❤❤❤ vela zdravicka zelam 😘

lienka182
24. dec 2016

@milos32nika21 tak ja tam nieco slabucke vidim 😉 drzim prsteky ❤❤❤

ikonica
24. dec 2016

@lienka182 dakujeme 🙂)) pred tyzdnom tam bol este len dusik.. ale pekne zosilnel 🙂 bojim sa tesit.. tak len tak potichucky este ;)

milos32nika21
24. dec 2016

@ikonica toto je uzasne krasne testiky...dufam ze aj ja tu raz take dam

milos32nika21
24. dec 2016

@lienka182 vazne?? No ja neviem

nivea777
24. dec 2016

@milos32nika21 hlavne je aby si tu druhú čiarku videla ty naživo lebo fotka skresľuje...Dokonca mne druhú čiarku na foto ani nebolo skoro vidno a naživo bola viditeľná

milos32nika21
24. dec 2016

@nivea777 akoze ja ju tam troska vidim asi tak ako na foto ale ja tomu moc neverim.podla mna ked je tehu tak je vidiet isto lepsie ako len takto.

ikonica
24. dec 2016

@milos32nika21 drsim paste.... aj ked ja na tvojom teste tiez nieco vidim... len neviem ci mi uz nehrabe, lebo za posledny tyzden som urobila mozno aj 20 testov... ako blazon :D

miriamn76
24. dec 2016

Dievcata prajem Vam krasne vianoce a v Novom roku vsetko len to naj naj naj☺. Tie ktore si uz nasli tie vytuzene // prajem ukazkove bezproblemove tehulkovanie az do zdarneho konca a snazilkam aby bol ten Novy rok 2017 rokom splnenych priani☺.

ikonica
24. dec 2016

@milos32nika21 pozri takto som to mala ja pred tyzdnom... tiez to skoro nebolo vidiet

milos32nika21
24. dec 2016

@ikonica tak toto je krasny dusik ten je pekne vidiet na ten moj test musim skulit oci ☺☺