Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nina4 A mas aj nejake pocity? Mna akurat pobolieva a sem tam picha v podbrusku ale inak nic ine.
@alilka no ved uvidim ja teraz budem bojovat sama zo sebou a naramne sa ukecavat aby som vydrzala aspon tyzden a ak ani dalsiu sobotu tam nic nebude tak dam vinko nech sa ta MS rozbehne.Ten ovu som mala raz aj pred mrchov taky silny no neham sa prekvapiť.
@miriam111111 ale vydrz co najdlksie ak sa ti da vyhnes sa aspon sklamaniu budem drzat palce aby sisi nasla aspon ty tie // .Na tom mojom tehu to skor asi niaky tien alebo co lebo je bielunky teraz ale radsej tak ako by tam mal byť duch a pride mrcha
@miriam111111 vôbec moja ziadne len to brucho stale ale myslim ze teraz som uz tak nasytena testovsnia ze vydrzim do dalsej soboty 😀
@limetka26 podla mna tam nieco vidiet
@milos32nika21 dakujem posielam ❤
@limetka26 toto je moj dnesny negativ ☺ ale nic si s toho neslubujem
@limetka26 ja tam tu druhu ciarku vidim 😉 nech pekne silnie
@milos32nika21 ja ju tam tiez vidim, tak nech nam silnie !!! Budem sa modlit aby bolo vsetko ok,
@simonkazga dakujem krasne a pozehnane sviatka 😘
@limetka26 testujeme o 2 dni
@milos32nika21 no ja az neskor uz nemam testy..🙂 tak ked otvoria obchody..🙂 ale cakam potom na tvoje kolajnice!🤰
Baby, kto dá pod stromček tehu test manželovi, partnerovi...napíšte potom ich reakcie 😀
Krásne sviatky!!!!!
@limetka26 ani ja uz vlastne nemam len ovu testy ale to je zbytocne tak asi az v utorok budem robit.
@milos32nika21 ja asi podobne skocim do lekarne a budem testovat..🙂
Babi ďakujem pekne za srdiečko 😀
Prajem Vám krásne sviatky B-)
Baby ja neviem ale mňa už takým brutálnym spôsobom bolia tie moje prsia že des..Už aj pri chôdzi 😎😎 to čo to?..

@alilka to si treba merat bazalnu teplotu,ak chces zistit tehu ..telesna teplota 36,5 je uplne normalna..ja som mavala 37,4 ale to az vo vyssom stadiu tehu..hned nazaciatku nebola vobec zvysena