Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko a to si sa tak tesila na sono!...No co uz, v Januari sa dockas aj srdiecka krasneho...Prajem Ti Pozehnane a pokojne sviatky a uzivaj rodinku svoju 😀
@milos32nika21 vcera foto 8:02h, vidim slabucickeho dusika, drzim palceky, aby tmavol 😉🙏
@janka87111m vcera foto 9:17h, vidim dusika na tehutestiku, drzim palceky, aby tmavol 🙂...testi zas o 2 dni 😉
@simona_simi ja som zacala Femibion brat, az ked mi Dr.potvrdil tehu, no niektore baby to beru aj pred otehotenim 😉...No velkost rodiacich sa babätiek myslim s tym vobec nesuvisi...To som este v zivote nepocula 😵...No drzim palceky, nech sa vam zadari co najskor...Boh Ta zehnaj 🙂
Baby, dnes som dostala vela srdiecok od niekoho s prianim Vianocnym - Dakujem pekne!!!...Vsetkym vam tu prajem vela zdravicka, lasky, pohodicky a vytuzene //...Ktore ste uz tehulky, tak zdrave tehulkovanie az dokonca a uzivajte si to - je to nadhera byt tehu 🤰❤...Tie, co mate uz deticky, tak vam vela radosti z vasich ratolesti...A kazdej jednej z nas splnenie tajnych, ci nesplnenych snickov 😉😘😍😀🌷🌞
@luta13 ďakujemme dufam ze nam vsetko dobre dopadne ☺
@luta13 ďakujem no akurát som nejaká prechladnuta a vo štvrtok má ešte aj v krku seklo tak super nemôžem ani lieky žiadne si dať
Tak sa "hlasim" 😁 test čistá beloba nič tam nieje 😕

@darinkazv ako po 16tich rokoch vytužene ?? Ved maš 2 deti tušim 10r a 4r? No aj tak gratulujem a krasny vianočny darček.😘
@butterfly333 ja som druhykrat vydata.s prvym muzom mam 2 dcerky a moj terajsi manzel deti nemal v prvom manzelstve.Takze pre neho vytuzene po 16tich rokoch 😉
@darinkazv ahaaa tak to musí byt velká radost pre otecka. Prajem všetko dobre až do sameho konca. 😘😘😘😘
Kedze som rodeny stresak,hladala som,ake maju byt hodnoty hcg pri jednom dietatku.Ak sa tu najdu zienky,co im to trosku aspon pomoze,tak kopirujem tabulku.
Počet týždňov od menštruácie Hladina hCG v mIU/ml
3 týždne 5 - 50
4 týždne 5 - 426
5 týždňov 18- 7.340
6 týždňov 1.080– 56.500
7 – 8 týždňov 7.650–229.000
9 – 12 týždňov 25.700–288.000
13 – 16 týždňov 13.300–254.000
17 – 24 týždňov 4.060–165.400
25 – 40 týždňov 3.640–117.000
@alilka kanal jak hrom teda radsej si to hovorim lebo ak dojde mrcha nebudem sklamana 😉 .Srdenko moje hlavu hore ti vravim este mrchu si nedostala a dovtedy sa este ta druha môze objaviť ja som pri vsetkych 4 tehu mavala ducha tyzden po meskani. A zabiaci su tu .Pocuj ja ta tu budem podporovat az pokial nenapises jednu alebo druhu spravu a potom pojdeme obe dalej 😉.
@zuzuliena1 jeej to je brušinko 😍

Ahoj baby 🙂 Oneskorene ale prajem pekné prežitie sviatkov
Chcela by som sa Vás spýtať zdáte sa, že už máte niečo za sebou
Okolo mesiaca plánujeme bábätko a chcela by som pre istotu brať vitamíniky 🙂 radila som sa, kade šlo no vyhral Femibion, čo si o tom myslíte ? Vraj sa z toho rodia veľké bábenká .... to jediné ma odrádza ... a myslíte, že to stačí brať kúsok pred otehotnením ? Či to nejak znižuje účinok ? Niektoré to brali až, keď zistili, že sú tehotné 🙂
Ďakujem za odpoveď Simi