Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milos32nika21 asi tak. Ale kym mrcha nedorazi nezufajme..🙂 mozno aj motyka vystreli..😅
@butterfly333
@milos32nika21 baby ďakujem..😉 len ja sa stále obávam či to nieje len ten kanálik..Neviem či keby že to je len kanálik či ho zobrazí aj v tom negative..Neviete?Prsia bolia stále už aj brucho ako má mrch a zle mi je na žalúdku akosi..Neviem čo si o tom celom myslieť 😎
@alilka neboj bude to dobre podla mna to nieje kanalik.
@151zabka151 a akej farby to je, mne sa zda naruzovela ta ciarocka. Teda dve ciarky a nie kanalik
@alilka vyzerá to na dusika a myslim ze je do ruzova ked priblizim 👍 kanaluk je tenucky a sivy...len tak dalej ;)
@alilka Večer nerob. Dušík bol slabučký, večer nemusí byť nič a potom budeš sklamaná. Keď veľmi chceš, tak radšej zajtra ráno.
@alilka Ale idealne robit obden - vtedy uvidis pekne rozdiel, lebo HCG stupa obden.
@alilka ano meska... ja mam cyklus 24-28 dnovy, najcastejsie 26 a prveho ducha som mala na 24 den cyklu... dnes som na 34 dni.... zatial nemam nejake vyrazne priznaky len bolestive prsia, obcas bolesti v podbrusku, vytok a neco ako motyle v zaludku niekolkokrat denne... bola som aj u doktora aj ked som vedela ze jeste moc skoro (boli to presne 4t).... povedal ze keby to nehladal tak nic nevidi, ale ze nieco sa tam deje a dal mi kys.listovu a duphaston pre istotu.... a na dalsiu navstevu idem az 13.1. lebo doktor ma volno a ja aj tak skor z prace nemozem....
@ejuska2586 ja neviem preco, ale mne lepsie duchov ukazovalo poobede ako rano.... ale musim priznat, ze som cez den malo pila, tak moc bol asi dost koncentrovany
@limetka26 práve že to nemá farbu ani náznak do ružova
baby drzim vsetkym paluchy nech mozeme spolu zalozit novu temu termin v auguste 2017.... aj ked niektore asi budete mat az september 2017
@ikonica Augustovky uz existuju. Ale budem velmi rada, ked sa tam pridate....
@ikonica Jasne, ked si malo pila, tak je to mozne. Ale ja napr. vypijem take 3-4 litre tekutin denne, takze mne by neukazalo vecer nic (teda, teraz uz ano, ale uz netestujem :D ). Preto sa odporuca radsej prvy ranny moc - po dlhom spanku je koncentrovany.
@ejuska2586 ahoj,mozes mi prosim ta poslat link na augustovky?
@151zabka151 skús to dať do negatívny..Som zvedavá či to tam bude tiež vidieť 😉
@151zabka151 na kanilk je široká kanilk je úplne tenucka ciarka 🙂 máš dusika a celkom pekného 🙂
@ejuska2586 aha tak uz existuju.... nehladala som este.... som si povedala ze pockam do kontroly u lekara a tak to budem hladat :D to by som mala byt uz v 7tt
@ikonica a ako si to citila??
@ikonica ahoj ako si citila to uhniezdenie?ja som mala ovu na 12dc a na 16 dc na lavej strane akmiesteintenzivne zavrtanie a potom este 2-3dni pichanie na tom istom mieste....ale testy neg tak nedufam
no take bolesti v podbrusku take ako keby pichanie... vtedy som si pomyslela ze to bude asi ono.... bola som na vecierku, hadzala bowlingovymi gulami a pila vinko.... mozno sa len plodik durdil ze co robim za somariny :D
@janka87111m no tak nejako by som totiez opisala.... mala som bolesti po ovu aj v predchadzajucich cykloch ale toto bolo nejake ine... a potom aj vo vajecnikoch take pichanie... po stranach... aj posva ako keby ma bolela... proste bola to ina bolest ako predtym...
hej a potom este bolesti hned nad lonovou kostou v jednom bode.... ale to ako keby ma ta samotna kost bolela a potom aj v oblasti kostrce....

Ta druha je ten kanalik? 🙂