Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milos32nika21 asi tak. Ale kym mrcha nedorazi nezufajme..🙂 mozno aj motyka vystreli..😅
@butterfly333
@milos32nika21 baby ďakujem..😉 len ja sa stále obávam či to nieje len ten kanálik..Neviem či keby že to je len kanálik či ho zobrazí aj v tom negative..Neviete?Prsia bolia stále už aj brucho ako má mrch a zle mi je na žalúdku akosi..Neviem čo si o tom celom myslieť 😎
@151zabka151 a akej farby to je, mne sa zda naruzovela ta ciarocka. Teda dve ciarky a nie kanalik
@alilka vyzerá to na dusika a myslim ze je do ruzova ked priblizim 👍 kanaluk je tenucky a sivy...len tak dalej ;)
@alilka Večer nerob. Dušík bol slabučký, večer nemusí byť nič a potom budeš sklamaná. Keď veľmi chceš, tak radšej zajtra ráno.
@alilka Ale idealne robit obden - vtedy uvidis pekne rozdiel, lebo HCG stupa obden.
@alilka ano meska... ja mam cyklus 24-28 dnovy, najcastejsie 26 a prveho ducha som mala na 24 den cyklu... dnes som na 34 dni.... zatial nemam nejake vyrazne priznaky len bolestive prsia, obcas bolesti v podbrusku, vytok a neco ako motyle v zaludku niekolkokrat denne... bola som aj u doktora aj ked som vedela ze jeste moc skoro (boli to presne 4t).... povedal ze keby to nehladal tak nic nevidi, ale ze nieco sa tam deje a dal mi kys.listovu a duphaston pre istotu.... a na dalsiu navstevu idem az 13.1. lebo doktor ma volno a ja aj tak skor z prace nemozem....
@ejuska2586 ja neviem preco, ale mne lepsie duchov ukazovalo poobede ako rano.... ale musim priznat, ze som cez den malo pila, tak moc bol asi dost koncentrovany
baby drzim vsetkym paluchy nech mozeme spolu zalozit novu temu termin v auguste 2017.... aj ked niektore asi budete mat az september 2017
@ikonica Augustovky uz existuju. Ale budem velmi rada, ked sa tam pridate....
@ikonica Jasne, ked si malo pila, tak je to mozne. Ale ja napr. vypijem take 3-4 litre tekutin denne, takze mne by neukazalo vecer nic (teda, teraz uz ano, ale uz netestujem :D ). Preto sa odporuca radsej prvy ranny moc - po dlhom spanku je koncentrovany.
@151zabka151 na kanilk je široká kanilk je úplne tenucka ciarka 🙂 máš dusika a celkom pekného 🙂
@ejuska2586 aha tak uz existuju.... nehladala som este.... som si povedala ze pockam do kontroly u lekara a tak to budem hladat :D to by som mala byt uz v 7tt
@ikonica ahoj ako si citila to uhniezdenie?ja som mala ovu na 12dc a na 16 dc na lavej strane akmiesteintenzivne zavrtanie a potom este 2-3dni pichanie na tom istom mieste....ale testy neg tak nedufam
no take bolesti v podbrusku take ako keby pichanie... vtedy som si pomyslela ze to bude asi ono.... bola som na vecierku, hadzala bowlingovymi gulami a pila vinko.... mozno sa len plodik durdil ze co robim za somariny :D
@janka87111m no tak nejako by som totiez opisala.... mala som bolesti po ovu aj v predchadzajucich cykloch ale toto bolo nejake ine... a potom aj vo vajecnikoch take pichanie... po stranach... aj posva ako keby ma bolela... proste bola to ina bolest ako predtym...
hej a potom este bolesti hned nad lonovou kostou v jednom bode.... ale to ako keby ma ta samotna kost bolela a potom aj v oblasti kostrce....

Ta druha je ten kanalik? 🙂