Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janka87111m noo úplne fakt..Ešte aj skôr. Mňa už od včera tak boleli brucho som to aj spomínala 😕😕
@janka87111m dakujeme ☺
Ja už som tiežvnedočkavá dnes 14deň meškania krasny pohlad ked to kalendar piše,ale chystam sa až po novom roku tak hadam bude všetko v poriadku)
@alilka kolky dc si?? Mas cervenu krv ci je to len spinenie?
@alilka čítam ze došla :( tak dúfam o mesiac ze budete šťastný :*
Nikto nic kocky? :( ziadne podobne skusenosti?
@janka87111m dnes 27dc..Je to slabé ale červená krv..To sa mi rozbieha..Zajtra som mala dostať .Ale po ovu som len 12dni.tak skoro došla 😃 nevadí.ideme ďalej
@alilka ja sa taktiez pridam k tebe mam dostav vo stvrtok...uz teraz citim brucho...tak potom zacneme odznova
Ahojte, som 47DC, testy mi vysli pozitivne ale ciarka nie je taka tmava ako testovacia. posledny test som robila na 44DC. k doktorovi idem 3.1. ale mam trosku strach, ci je vsetko v poriadku
@janulllka16 No, mna pridalo, ked som si v profile nahodila termin porodu.
@darinkazv Super. Zo srdca gratulujem a nech krásne rastiete...
@ejuska2586 dakujem.to iste prajem tebe 😉
Ahojte baby, potrebujem radu. Menstruacia mi meska 12 dni, dnes rano som si robila tehu test, negativny...ziadne stresy som nemala, ani antibiotika som nebrala. Podbrusko ma pobolieva ako keby mala MS kazdu chvilu prist, no stale nic. K lekarovi idem o tyzden...mali ste niektora nieco podobne? Co to moze byt? Premyslala som aj nad mimomat.tehu....dakujem za kazdu radu.
@alilka
mesiac snazenia je straaasne malo. Hore hlavu... ja som prve dva mesiace tiez nemala v hlavicke nic ine...len testovala a sledovala plodne dni...potom som si povedala ze december=stefanska+Silvester+oslava narodenin,takze kaslem na to a este sa aspon budem moct zabavit..a bac vtedy som otehotnela🙂 co mozem poradit je alchemilkovy caj,ten som pila skoro tri mesiace...vzdy do ovulky...Drzim palce😉
len si nahováraš, ty pipina
@heryteri ja alchemiku pijem uz 2 roky a nič 😐

@alilka ej no to fakt???😲