Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alilka tak to áno ked sa podarí tehu hned mám prist po inj. No dufam že ich aj zoženiem.
@patkaamirko ja som tiez v uk a ked si predstavim vsetko co mi tu pises tak zimomriavky ma prejdu. My sa snazime uz rok a chcu nam poslat do centra ale ze najprv zakladne testy musia urobit. Ale ked tu sa objednava na vsetko aj ma krv a hormonaly profil mi nevedia spravit kedze vzdy mam inu dlzku cyklu takze vzdy sa objednam na zly den :D a to na svk len prides a hotovo a ziadne objednanie a bludy len pre krv
@patkaamirko teda ak si predstavim co vsetko tu pises ...
@butterfly333 ak nie isto ti dajú nejakú náhradu..Ja mám potvrdenú trimbofilny stav preto sa rozhodla že nebudeme riskovať a rovno mi ich nasadila. Ooch už si viem predstaviť aké budem mať znova dopichane celé brucho 😏😏😏
Som 23 den je cisty?
Ok dakujem 😉
@mi77 ja tam nievo vidim😉
@alilka ved aj ja mám trombofiliu 4mutácie z toho 2homozygota a 2 heterozygota.
Dnes som 23 den este nemeskam 😊
@butterfly333 tak zajdi k doki a pýtaj sa jej na to..Či by to nebolo lepšie..Mne dnes povedala že už dnes mám začať pichať aby sa mi zriedila krv..Tak asi to má s tým suvis 😃😃
Ved jasne ze urobim sklamana nebudem mam doma 2 krasne dcerenky to len keby sa zadarilo 😄
@alilka maš si už zacat pichat aj ked niesi tehu??kolko dc si
@myskahryzka tak totok ti urcite pomoze je aj v tabletkach ale ten ucinok neni taky ja si davam tak 2 cajove lyž.na 3 dec.sialku a pijem rano a poobede a poviem ti ucinok som citila na druhy drn sko predtym sa mi ziadalo podchvilou si safnut bola dom taka unavena aj psychicky vystavena a toto nakoplo ale poriadne drahy mi vravel ze som ako z crtuľou v zadku 😂😄
@butterfly333 veď včera som začala špiniť a dnes sa mi stustila úplne mrcha..Takže berme že 1DC..
@mi77 to si sice povies, ze nebudes sklamana... Ale keby ti na tom nezalezalo tak by si netestovala pred meskajucou MS 🙂 Pri prvom som mala to iste... Pri druhom som to neriesila a testovala az ked meskala MS, lebo viem, ze keby bola ciarka a nakoniec by MS prisla, je jedno ci bolo chcene alebo nahodne babo, aj takby som bola sklamana 🙂
@alilka nepamätam si ak sa smiem spytat potratila si niekedy preto ti dala fraxík??
@butterfly333 veď to sa ani nedá pamätať toľko nás tu píše a jedna druhej odpisujeme 😂😂 aj ja v tom mám často Mis máš 😂😂 áno cca 4-5 rokov do zadu 4krat..Prvé boli dvojičky v 10tt missed ab.a ďalšie tri potraty boli v skoro štádiu..Až po týchto zlých skúsenostuach zistili kde je chyba..
@alilka to ma mrzí a deti asi nemaš ešte či??
@butterfly333 nie ešte nemám..Ja som sa potom s bývalým rozišla..Takže som deti ani neriešila..Ale teraz už chcem 😁 tak dúfam že to pôjde dobre 😉 keďže vieme kde je chyba a čomu sa vyvarovať..
@alilka kde je chyba?mala sie to tazke ja som pred troma rokmi mala operaciu Bola som tehu 3,5 mesiace , vtedy prislo sa nato ze som mimomaternicovo tehotna
@lilianna1xs tak v krvy je chyba. Trimbofilny stav a nejaké mutácie krvy..Bolo to ťažké hlavne pri tých prvých dvojičkách..A mne sa to stalo celé za rok,za 1rok 4potraty..Tiež pri druhom tehu mali podozrenie na mimomaternicove tak som bola hospitalizovana..Ale chvála Bohu sa to nepotvrdilo..

@butterfly333 noo vidíš to každý inak .Ale je to čudné. Mne hneď povedali aj na hematologii že ak otehotniem okamžite mám prísť .Na endokrinologii to isté..