icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
28. dec 2016

@butterfly333 noo vidíš to každý inak .Ale je to čudné. Mne hneď povedali aj na hematologii že ak otehotniem okamžite mám prísť .Na endokrinologii to isté..

butterfly333
28. dec 2016

@alilka tak to áno ked sa podarí tehu hned mám prist po inj. No dufam že ich aj zoženiem.

zuzanka_h
28. dec 2016

@patkaamirko ja som tiez v uk a ked si predstavim vsetko co mi tu pises tak zimomriavky ma prejdu. My sa snazime uz rok a chcu nam poslat do centra ale ze najprv zakladne testy musia urobit. Ale ked tu sa objednava na vsetko aj ma krv a hormonaly profil mi nevedia spravit kedze vzdy mam inu dlzku cyklu takze vzdy sa objednam na zly den :D a to na svk len prides a hotovo a ziadne objednanie a bludy len pre krv

zuzanka_h
28. dec 2016

@patkaamirko teda ak si predstavim co vsetko tu pises ...

alilka
28. dec 2016

@butterfly333 ak nie isto ti dajú nejakú náhradu..Ja mám potvrdenú trimbofilny stav preto sa rozhodla že nebudeme riskovať a rovno mi ich nasadila. Ooch už si viem predstaviť aké budem mať znova dopichane celé brucho 😏😏😏

mi77
28. dec 2016

Som 23 den je cisty?

mi77
28. dec 2016
sibalka21
28. dec 2016

@mi77 nic tam nieje

alilka
28. dec 2016

@mi77 to či je čistý musíš vidieť najlepšie ty 😉 foto skresľujú..Ale vyzerá čistý 😃

sibalka21
28. dec 2016

@mi77 pockaj ked som zvacsila a poriadne sa zahladela, nieco sa tam mari... kolko ti meska?

mi77
28. dec 2016

Ok dakujem 😉

janka87111m
28. dec 2016

@mi77 ja tam nievo vidim😉

butterfly333
28. dec 2016

@alilka ved aj ja mám trombofiliu 4mutácie z toho 2homozygota a 2 heterozygota.

mi77
28. dec 2016

Dnes som 23 den este nemeskam 😊

sibalka21
28. dec 2016

@mi77 Tak sprav ked bude meskat... To, ze mas ducha na teste este neznamena, ze MS nepride.... Aby si nebola zbytocne sklamana... Drzim palce

alilka
28. dec 2016

@butterfly333 tak zajdi k doki a pýtaj sa jej na to..Či by to nebolo lepšie..Mne dnes povedala že už dnes mám začať pichať aby sa mi zriedila krv..Tak asi to má s tým suvis 😃😃

mi77
28. dec 2016

Ved jasne ze urobim sklamana nebudem mam doma 2 krasne dcerenky to len keby sa zadarilo 😄

butterfly333
28. dec 2016

@alilka maš si už zacat pichat aj ked niesi tehu??kolko dc si

nina4
28. dec 2016

@myskahryzka tak totok ti urcite pomoze je aj v tabletkach ale ten ucinok neni taky ja si davam tak 2 cajove lyž.na 3 dec.sialku a pijem rano a poobede a poviem ti ucinok som citila na druhy drn sko predtym sa mi ziadalo podchvilou si safnut bola dom taka unavena aj psychicky vystavena a toto nakoplo ale poriadne drahy mi vravel ze som ako z crtuľou v zadku 😂😄

alilka
28. dec 2016

@butterfly333 veď včera som začala špiniť a dnes sa mi stustila úplne mrcha..Takže berme že 1DC..

sibalka21
28. dec 2016

@mi77 to si sice povies, ze nebudes sklamana... Ale keby ti na tom nezalezalo tak by si netestovala pred meskajucou MS 🙂 Pri prvom som mala to iste... Pri druhom som to neriesila a testovala az ked meskala MS, lebo viem, ze keby bola ciarka a nakoniec by MS prisla, je jedno ci bolo chcene alebo nahodne babo, aj takby som bola sklamana 🙂

nina4
28. dec 2016

@mi77 je tam midi pidi duch ale takto ukazalo aj mne a o dva dni uz bol bielunky ako ľalia.Budem silno drzat palce aby tebe o tie dva dni zosilnel 😘.

butterfly333
28. dec 2016

@alilka nepamätam si ak sa smiem spytat potratila si niekedy preto ti dala fraxík??

alilka
28. dec 2016

@butterfly333 veď to sa ani nedá pamätať toľko nás tu píše a jedna druhej odpisujeme 😂😂 aj ja v tom mám často Mis máš 😂😂 áno cca 4-5 rokov do zadu 4krat..Prvé boli dvojičky v 10tt missed ab.a ďalšie tri potraty boli v skoro štádiu..Až po týchto zlých skúsenostuach zistili kde je chyba..

butterfly333
28. dec 2016

@alilka to ma mrzí a deti asi nemaš ešte či??

alilka
28. dec 2016

@butterfly333 nie ešte nemám..Ja som sa potom s bývalým rozišla..Takže som deti ani neriešila..Ale teraz už chcem 😁 tak dúfam že to pôjde dobre 😉 keďže vieme kde je chyba a čomu sa vyvarovať..

lilianna1xs
28. dec 2016

@alilka kde je chyba?mala sie to tazke ja som pred troma rokmi mala operaciu Bola som tehu 3,5 mesiace , vtedy prislo sa nato ze som mimomaternicovo tehotna

mi77
28. dec 2016

@sibalka21 v maji som potratila a teraz sa dost toho bojim tak mozno aj preto si to nechcem pripustit 😮

mi77
28. dec 2016

@nina4 v maji som mala kolajnice a nakoniec nic ja pri prvej aj pri druhej som takto zacinala ze ich nebolo vidno tak uvidime co bude ☺

alilka
28. dec 2016

@lilianna1xs tak v krvy je chyba. Trimbofilny stav a nejaké mutácie krvy..Bolo to ťažké hlavne pri tých prvých dvojičkách..A mne sa to stalo celé za rok,za 1rok 4potraty..Tiež pri druhom tehu mali podozrenie na mimomaternicove tak som bola hospitalizovana..Ale chvála Bohu sa to nepotvrdilo..