icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

butterfly333
28. dec 2016

@patkaamirko držim moooc palce nech je všetko v poriadku.😘😘😘

patkaamirko
28. dec 2016

@butterfly333 Ďakujem krásne 🙂😘 trasiem sa celá keď si spomeniem na to Sono že idem zajtra, počkaj zajtra keď tam budem a zapne obrazovku, celá sa roztrasiem ako minule, a revala som celé Sono 😕

lilianna1xs
28. dec 2016

@patkaamirko Moja mysli pozitivne moja Mamka stale mi vravela nemysli na zle veci samo si to vyvolas mysli radsej pozitivne a ked nee nemysli nato,ja viem ze je to tazke ale trocha sa uvolni.

patkaamirko
28. dec 2016

@lilianna1xs Máš úplnú pravdu..No keď len ležím a nemám sa čím zamestnať je to hrozne no

looola
28. dec 2016

@patkaamirko ja som bola cca.v 6. Týždni ked som v noci začala špiniť, keďže pri predchádzajúcom tehotenstve nič take nemala tak som sa samozrejme zľakla a další den som išla hneď k doktorovi, tiež som sa bála toho sona, našťastie uz videl akciu srdiečka ale videl aj hematóm natečeny pri okraji maternice , takze z toho som krvacala. Pretrvávalo to az do 14.tyzdna, raz ružový výtok, potom hnedý a znova ružový. Hovoril ze praskla cievka pri tom ako rástla maternica. Naštastie všetko dobre dopadlo a nám zdravé dieťa. Nemala som ani nejaký extra šetriaci režim, to sa ani nedalo popri robote a druhom dieťati. Takze este nič nie je stratené.

lilianna1xs
28. dec 2016

@patkaamirko )))))neboj bude dobre.

nita216
28. dec 2016

@patkaamirko Budeme Ti drzat palceky aby vsetko dobre dopadlo!A zajtra nam daj vediet!

patkaamirko
28. dec 2016

@looola aha no tak možno naozaj ešte bude moje maličké v poriadku 🙂 a mala si aj červenú krv ? ja Hej

patkaamirko
28. dec 2016

@nita216 Dakujem dám vedieť keď má neporazi zajtra 😒 🙂

looola
28. dec 2016

@patkaamirko sytocervenú nie, ružový výtok čo je v podstate čerstvá krv zmiešaná s hlinenom a potom hnedý čo je staršia krv, a striedali sa to niekoľko týždňov

patkaamirko
28. dec 2016

@looola ja som mala pred 2 týždňami len také krvave nitky v hliene, potom dva týždne nič, po dvoch týždňoch som mala veľa hnedého,také bledo hnedé až žlté také horčicove.Na ďalší deň už sytocervenu krv V hliene ale tam ani hlien nebol vidieť len tá červená..Odvtedy len taká červená - ružová v hliene ..

patkaamirko
28. dec 2016

Tak ženy moje je koniec...akurát som vyšla z wc a mala som znovu krv, a malú zrazeninu...

nita216
28. dec 2016

@patkaamirko nemusi byt koniec!sprchni sa a chod do postele!lezkaj spinkaj a rano na usg uvidis co je!mozno len z tej zrazeninky si mala krvacanie

karmela
28. dec 2016

@patkaamirko ja len čítam co sa ti deje,ale držím ti silno palce aby zajtra na sone bolo vidieť bábätko..

simonkazga
28. dec 2016

@patkaamirko choď si oddýchnuť, zajtra ráno uvidíš na čom si. Počas prvého tehotenstva som od 7 do 10tt nonstop špinila, chvíľu hnedo potom riadne krvou - bol na vine hematom. V 13tt z ničoho nič krvácanie, až mi stekalo po stehnách - čiastočné odlúčenie placenty. A mám nádhernú, zdravú dcérku, ktorá 24.12. dovŕšila 4roky. Nehádž ešte flintu do žita! Myslím na vás!

patkaamirko
28. dec 2016

@simonkazga
@karmela
@nita216
Dakujem vám baby, akurat som vyšla zo sprchy, lezkam už...dám vám vedieť zajtra ako som dopadla...Dobrú nocku Vám 😘❤

nina4
28. dec 2016

Ahojte baby nemali ste len naahodo ovu alebo tehu testy zo stranky PREOTEHOTNENIE su asi volake polske ak som to dobre pozrela len neviem ci ich kupit doteraz som pouzivsla ovu Women Secrest a aj tehu.No pri tychto je lepšia cena

zuzanka_h
29. dec 2016

@patkaamirko drzim zajtra palce, vsetko bude dobre!

ejuska2586
29. dec 2016

@patkaamirko Moja, myslim na Vas. Daj potom vediet. Dufam, ze budete obaja ok.

korytkaja
29. dec 2016

@patkaamirko tak mne oproti nedeli krasne narastol gestacny vacok, bolo vidno naznak struktur ci co. No ale srdiecko este pocut nebolo. 16.1 idem na sono a uz by malo byt pocut a aj krasne vidiet struktury. No len prsia ma vobec nebolia uz druhy den. Vobec sa necitim ako tehotna.
Je mi to luto pati, ale chod pre istotu aj ty na sono. Mas doma krasneho maleho spuntika ktory je dovodom na usmev.

ikonica
29. dec 2016

@nina4 ahoj... Budem mat na predaj kopu ovutestov one step co som kupila na ebay ale musim kuknut kolko ich doma mam aj za aku cenu ak by si mala zaujem... Ja uz nepotrebujem... Mozem na to kuknut po praci....

nina4
29. dec 2016

@ikonica tieto čo som nasla su 1 ks po 0,30 centov a + postovne len citlivost je 25 tak neviem ci je to ok ci v pohode zachytia ovulku.Doteraz som kupovala Women secrest a tam ani neviem aka bola citlivost

karmela
29. dec 2016

@nina4 ahoj no za takú cenu predávajú aj tu na MK kocky testy..Ja si odtiaľ objednávam.A zdá sa mi že to je citlivosť 25.. držím palčeky nech Sa čím skôr zadarí..Ja tiež čakám že rok 2017 bude pre všetky co túžobne čakajú úspešný

korytnacka1981
29. dec 2016

@nina4 kuk do môjho shopu, 0,20€ kus citlivosť 10

nina4
29. dec 2016

@karmela No ja som bola taka top naivka zacala som Inofolicom + tie ovu testy a myslela som ze ako super ze to dame sice sa zadarilo hned no skoncilo to ako biochemicke a tento cyklus nic tak cakam na mrchusu kym sa milostivej uraci prist.
Ale jedno vdaka ovu testom viem aspon to ze ovulka je tak uz len dockat na ten stastny mesiac kedy sa aj bublinke bude chciet zabyvať.
Veru ja tie // z celeho srdiecka zelam kazdej jednej snazilke my chceme 5 tak si pripadam ze co tu traposim a nepokusame sa dlho no su tu kocky co sa dlho snazia a pride mi to take nespravodlive ze tie co tuzia babo nemaju dopriate a tie co kolko krat ani nechcu alebo su to niake alkoholicky narkomanky a deťušky si ani nevazia tie ich maju ani nevedia ako .
Joj ale som sa zas rozpisala ☺

nina4
29. dec 2016

@korytnacka1981 tak potom sa ti ozvem rovno aj tehu 😊 by som zobrala lebo ja som blazon v testovani 😂😄 a treba niako velmi popredu zajednat ci mas bezne a veľka vdaks ze si sa ozvala 😘

butterfly333
29. dec 2016

@nina4 presne a pekne si to vystihla. My sa sice snažime len 2,5roka no pripada mi to ako večnost. No prajem kazdej snazilke aby sa zadarilo do stastneho konca.

korytnacka1981
29. dec 2016

@nina4 Píšem IP

zuzuliena1
29. dec 2016

@patkaamirko ahoj moja daj vedieť ako si dopadla na sone uz netrpezlivo čakáme na správy 🙂

olylili
29. dec 2016

@patkaamirko ahoj moja ta čo sa to deje? Myslím na teba nech to všetko dobre dopadne drž sa 👍