icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lilianna1xs
29. dec 2016

@patkaamirko No vidíš človek musí myslieť moja pozitívne a bude všetko dobre ,prajem veľa zdravicka.

patkaamirko
29. dec 2016

@lilianna1xs Ďakujem pekne..Áno som si povedala že od dnes už len pozitívne 🤗🙂

alilka
29. dec 2016

@janka87111m ja som sa tento mesiac rozhodla že ovu testy nebudem kupovať. Ale mám doma ešte 2 tak Max tie použijem 😂 keď mi nedá pokoja 😁 ale ja budem chodiť na folikumetriu zasa k doki tak ja skôr odchytiť ovu 😂 od soboty začínam brať clostylbegit a budúci týždeň na kontrolu..Od včera už beriem prednison a fraxiparin injekcie. Auuuu 😉😊

alilka
29. dec 2016

@patkaamirko jeej to sú krásne správy 😉 ja som tomu verila celý čas..babenku sa proste páči v maminkinom brušku 😉 takže teraz sa nechávaj len rozmaznávať a oddychovať,oddychovať a oddychovať 😉

patkaamirko
29. dec 2016

@alilka Ďakujem 😘 ja veru som už neverila, ale vieš čo mi bolo také divne ?? včera keď sme videli s mužom to zrazeninku, bola som strašne smutná, strašne som chcela zo seba ten stres vyrevat, no nedalo sa mi..Až mi to bolo divne, ako som proste nemohla plakať..Potom ma to aj napadlo že asi teda nie je všetko stratené 🙂 juuj moja ja ležím pomaly už od ovulky 😃 odvtedy ako som tušila že môžem byť tehu..ale jasne že budem pokračovať, v pondelok dostanem progesteron ale musim zaplatiť 100 libier

ejuska2586
29. dec 2016

@patkaamirko Super, tesim sa s tebou. Babatko je krasne. Drzim palce, aby ste uz boli bez akychkolvek komplikacii.

crazy_girl1
29. dec 2016

@patkaamirko nádhernéééé, zlatko! Veľa zdravíčka, držte sa 😍

zuzuliena1
29. dec 2016

@patkaamirko jasne ze viem ja som sa tak cítila včera keď som to videla 🙂 🙂 je to krásny pocit 🙂 🙂

patkaamirko
29. dec 2016

@ejuska2586 Ďakujem moja 🙂

patkaamirko
29. dec 2016

@crazy_girl1 Ďakujem 😘 teším sa veeeelmi moc 🤗

patkaamirko
29. dec 2016

Joj ty si bola včera 😘 a čo ako ? fotku máš ?

patkaamirko
29. dec 2016

@ejuska2586 A ty sa ako cítiš ?povedz mi.estw ti je tiež tak zle ?? Mňa to ešte neprešlo veru 🙄

ejuska2586
29. dec 2016

@patkaamirko Nee. Mna teraz pre zmenu boli podbrusko (vraj sa roztahuje), zaludok mam obcas na vode, ale ja som nevracala ani raz a prsia su furt citlive. Zajtra mam kontrolu, mala by som byt 8+0tt, tak som zvedava, ako sa ma krpcatko moje...

patkaamirko
29. dec 2016

@ejuska2586 Držím ti palce 😉 jaaj moja ja papam kazda deň aj dva krát denne po dve tabletky magnezia, lebo mám také kŕče tiež..A k tomu včera keď som mala tu zrazeninku, a do toho tie bolesti,tak si ma mala vidieť ako som sa bála..A o prsiach radšej ani nevravím 😂😂😂 nie len že bolia že nemôžem si ich riadne ani umyť v sprche alebo dať dole podprdu, ale mne sú už všetky podprsenky malé 🙄 mám vacsie min.o jedno číslo.Myslím na teba na zajtra, daj vedieť ako sa má drobček 🙂

ikonica
29. dec 2016

@nina4 ja mam take 10kove.... musim pohladat za kolko som ich kupila a napisem ti aj pocet kusov..

janka87111m
29. dec 2016

@alilka aha jasne ze lepsie budes vediet 😝 ja idem v polke januara na kontrolu so stitnou zlazou...mala som prist po 3 mesiacoch ak neotehotniem a testovat budem tymi ovu a asi aj bazalku budem merat...tak ti drzim palce neh pomozu aj tie lieky ;)

zuzuliena1
29. dec 2016

@patkaamirko nemám fotku neviem preco mi nedal ☹ ale mám uz knižku 🙂 🙂 a 20 idem na odbery a ďalšie sono tak tam uz mi fotky určite urobí 🙂 idem na genetické testy ze to treba v 11 tyzdni 🙂

patkaamirko
29. dec 2016

@zuzuliena1 Áno v 11tt ? Mne to robia hneď ako idem 1.krat k midwife... Aj teraz idem tretieho januára k midwife a rovo mi budú brať aj 4 tie skúmavky krvy cI co to je 😂 na ten syndróm

alilka
29. dec 2016

@janka87111m hihiii 😁 aj ja idem do štítnou na kontrolu 13.1 😂 po roku..Ja sa na ňu ešte neliecim ale mamka áno a ja mám nábeh na to isté takže musím byť kontrolovaná. Ak otehu tak musím ísť hneď 😉 BT budem merať asi aj ja..Tento mesiac som to skúšala a myslím že to funguje..Síce graf som si nerobila ale zvyšovala sa a znižovala vtedy kedy mala 😉 tak dúfam že zábere všetko ako má..Ty ako dlho sa snazis?Prepáč si to nepamätám 😁

butterfly333
29. dec 2016

@patkaamirko juuuj tak to je supeeer krasna sprava myslela som na teba. A čo ta zrazeninka čo na to povedal gyn.? Oddychuj moja.

patkaamirko
29. dec 2016

@butterfly333 Ďakujem 🙂 nemala som gynekológa, len Sono mi robila nejaká sestrička či doktorka, to bol ako pohotovostne Sono, inak robia až po 12tt tuná...Nič nepovedali, že je to sa stáva že som veľmi málo tehotná a tak ..Ale v pondelok už idem k tej mojej privátnej gynekologicke, tak mi dá progesteron a dúfam že mi aj vysvetlí to krvacanie...

butterfly333
29. dec 2016

@patkaamirko tak drzim palce nech je všetko v poriadku. A prajem krasne tehulkovanie do štastneho konca.😘😘😘

patkaamirko
29. dec 2016

@butterfly333 Ďakujem pekne 😘 a tebe tiež želám aby si si cim skor našla // keď po tom túžis 🙂

zuzuliena1
29. dec 2016

@patkaamirko tak vidíš tu je to az v 11 tyzdni 🙂 🙂

patkaamirko
29. dec 2016

@zuzuliena1 A kedy to je lepšie ?

zuzuliena1
29. dec 2016

@patkaamirko tak to neviem ale asi neskôr keď je viac vyvinuté asi musím sa opýtať prečo sa to musí robiť len v 11t 🙂

nivea777
29. dec 2016

@zuzuliena1 tu sa robia testy v 12tt a 16tt na genetiku-.-potom od 20tt morfologicky utz.

mi77
29. dec 2016

Vcera a dnes

nivea777
29. dec 2016

@mi77 na prvom nevidim nic a na druhom je to divne.. podla mna chybny test

janka87111m
29. dec 2016

@alilka ja sa na stitnu liecim od 14tich takze 15 rokov😅...aj ta stitna zlaza moze mat nieco spolocne s neplodnostou spomynala mi lekarka...ale vraj som dobre nastavena s liekmi tak uvidime 🙂..tetaz to bude 9ty cyklus...v podstate sme zacali v marci az dotetaz ale mali sme adi 2 mesacnu pauzu