Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@asimama ved je tam pekna ciarocka🙂 ak ju tak vidno cez fotak, nazivo musi byt este tmavsia 🙂 a ved skusis testik hoci zajtra alebo v stredu, aj toto testovanie ma svoje caro 😉 inak, ja to mam tiez take bezpriznakove...?iba prsia ma bolia, ale ani vone nevadia zatial, a skor jem jedno cez druhe... To pri prvom som prve tri mediace takmer nejedla 😀
😀 ale normalne tomu dako nemozem uverit.. 😅 dva mesiace sme sa snazili..nic..dva mesiace pauza..a teraz a zeby hned?? 😅
aj ja musim povedat ze 2 tehu ziadne priznaky ako keby som ani nebola len trochu prsia ale v norme jem jak preddym nic extra som nezaznamenala bodaj by to tak zostalo ze tehulkyyyyy 😉 😉 😉
@alexandra1104 to je nejake rozmazanie nie? skus po zaschnuti najprv som ze vidim dve ale ked prikukujem tak je ten test nejaky divny

@lubka1983 akurát som DPO asi 4 😀 tak uvidíme čakám 🙂 tak držím palce nech sa co najskor zadari a vela zdravia a štastia 🙂