Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luckamajkova krásne pozitívny....gratulujem a užívaj si tehuľkovanie😃
@patkaamirko ahoj mojko ako sa cítiš 🙂
@luckamajkova ale je ten test krásny moooc vam to prajem. 😘😘😘😘
Bože baby strašne ma začal bolieť zub nemám tu ešte zubára čo mi uvoľní od bolesti?
@ejlin90 tak prečo mas v profile uz že si tehu ked niesi si istá ani gyn ti to este nepotvrdil? No držím palce aby pekne // zosilneli.
@olylili daj si klinček keď máš tam dieru tak do nej a strpne ti prestanú bolesti.
@zuzuliena1 Ahoj moja 🙂 Ale dobre sa cítim len ležím, muž išiel s malým na nákupy ktovie kedy sa vrátia tak budem mať kľud 😉 A ty ako ? 🙂
@patkaamirko tak to je dobre 🙂 ja hrozbu nadchu som dostala a kycham stále :-\ a od sona mam nejak vela vytoku ale takého husteho bojím sa že je to mikoza a nič na to doma nemám len uz sa nedostanem teraz ani do lekárne tak neviem ako si pomôžem slam ma trafí s toho asi :-\
Ahojte dievčatá, som po 14. deň po IUI a test vyzerá takto. Na mamateste je silnejšia čiarka, ten je robený dnes ráno, včera poobede som si robila test woman secreet a tam je to nejako divne znázornené. sfarbené trošku doružova sú len obrysy testovacej línie, stred čiarky je biely. Máte niektorá s tým skúsenosť? Nie je to dosť slabé na 14 deň?
@zuzuliena1 neboj sa, pokiaľ ťa nepáli nestipe tak je dobre..Ja mam tiež hustý..Joj moja šetri sa, oddychuj, mne pomohol cesnak, ale ja som bola chvála Bohu chorá úplne na začiatku tehu..Za čo som vďačná, lebo minule tehu som bola chorá 3 týždne už asi v 7 či v 8tt a mala som horúčky aj 39 tak buď rada že máš len nádchu 🙂 použi roztok z morskej soli, ten detský sterimar, je super 🙂 držím palce nech to ostane len pri nádche a nech sa z toho dostaneš :*
@barbor_ka ja som mala pri prvej dcerke takto slabé prvý mesiac skoro 🙂
@patkaamirko no len mám pocit ze ma to začína svrbiet :-\ no morskú soľ som si dala a zazvorovy čaj s medom a citrónom tak snáď to bude ok a nedostanem teplotu 🙂
@butterfly333 dnes som mala mat ms a zatial nic, aj minule tehu mi ukazalo ducha takto a po dvoch dnoch meskania uz normalnu druhu ciarku
@butterfly333 dakujem ❤
@luckamajkova Tak to je na velmi dobrej ceste.. 🙂 Ms meska a ciarocka je pekne silna.. 🙂 Uz sa len objednat k dr na potvrdenie tehu.. 🙂
@zuzuliena1 och no keď ťa to začína svrbiet, daj si clotrimazole masť, alebo skoč gyndovi hneď alo sa bude dať, no zázvor neviem či môže tehu žena, už celý život počujem od ľudí že zázvor nie..Ale zas niekde som citala ze trocha môže...
@patkaamirko mas pravdu,so zazvorom treba opatrne.. nie je uplne zakazany ale netreba to s nim prehanat.. 2-3 salky nie silneho caju by nemali ublizit.. moc velky prijem zazvoru moze sposobit porod..
@patkaamirko
@nivea777 to zase nie ja len kupovany sackovy čaj ten nie je taký silný a neluhujem ho dlho lebo to moc nemusím 🙂 🙂 to som ani nevedela ze sa nesmie lebo pozerala som video kde jedla tehotná čerstvý zazvor lebo ze to pomáha od nevoľnosti tak potom neviem
@zuzuliena1 sackovy mozes kludne.. to sa ani neda nazvat zazvorom.. ale s cerstvym opatrne
@zuzuliena1 od nevoľnosti mne pomáha harmanček 🙂
Zienky čo ste tehu aj vás tak bolia kríze až dolena zadok a ako keby vaječníky ? 😔 Viem že je to akože ok, lenže pri tých mojich problémoch už neviem čo je ok a čo nie ....
@patkaamirko mna bolia krize dost...uz ani neviem ako si mam v noci lahnut...ale kedze robim 11-tky v robote a stale som na nohach,sedim iba ked obedujem tak to pripisujem tomu
@sasenka04 Tak to potom môže byť aj tým..dost veľa pracuješ, aby to neuškodilo babu alebo tak vieš....Ja mam tiež bolesti a aj slabšie krvácam ale bola som včera na Sone a bábo žilo.

@nivea777 to vážne ? Tak mne hovorili že sa to musí robiť tak potom neviem 🙂 ozaj asi každý dr robí po svojom ako sa im zachce 🙂