Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@limetka26 urcite tam nieco vidiet nech ale silnie
@milos32nika21 ahoj a ty si na tom ako?
@miriam111111 jeeeej zlatko gratulujeeeeem z celeho srdiecka!!!!supeeeer!
@janka87111m ja som tu dlhšie nebola, no ja som dnes 3dc, bolestia žiadne nemám, ale teraz asi dáme pauzičku, koncom januára ideme na dovolenku, tak znovu na jar-leto skúsime...
Baby ja som dnes 7dc a 3dc s clostylbegitom..Ale je sranda ako to vôbec teraz "neprezivam" 😂😂 ale to len tá prvá čas cyklu..Akonáhle prejdem cez ovu zasa "budem v tom " 😂😂
@suesue1983 krásne gratulujem a prajem všetko dobre.
@karmela ja som 4 dni po divnej menstruacii. Trvala len 3 dni. Potom som par dni spinila. Vcera som mala tiez este svetlohnede spinenie. Nikdy som to nemala taketo. Vzdy som mala normalnu ms- okolo 5 dni a posledny den spinenie a dost. Stale ma velmi bolia krize a podbrusko. Preto som robila test. Pred mesiacom som bola na gynde. Nemala by som tam mat cysty, hormony mam tiez ok. Tak nerozumiem preco tak dlho spinim. O babo sa snazime vyse 2 rokov. Boli sme aj v centre as. reprodukcie, lde nam povedali ze sme obaja zdravi. Cize sme to este chceli nechat na prirodzene snazenie. Ak by to neslo, tak by sme sme skusili inseminaciu. No uvidime...
Inak dakujem za podporu ❤
@ejuska2586
to som nevedela,tak nech Ti aspon to jedno zlaticko co mas doma dodava energiu a radost zo zivota a nech Dr.cim skor pridu na pricinu a odstrania ju,aj ked kludne to mohla byt aj zla nahoda. No nech je to uz akokolvek,Ty to das, ved mlady organizmus-drahy ktory ti je oporou-vesele zlaticko ktore beha okolo Teba =pozitivne myslenie a od toho je uz len krok k splneniu tuzob. Drz sa
@limetka26 ja mam dlhe cykly dnes som 38dc skusala som aj testy ale nic tak cakam na ms
@suesue1983 blahoželám 😍

@heryteri Mam len jedno dieta - osvojene. Zvysni dvaja su anjelikovia v nebi.