icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ejuska2586
2. jan 2017

@heryteri Mam len jedno dieta - osvojene. Zvysni dvaja su anjelikovia v nebi.

limetka26
2. jan 2017

Ahojte babulky,co hovorite na tento testik?

milos32nika21
2. jan 2017

@limetka26 urcite tam nieco vidiet nech ale silnie

dudenka
2. jan 2017

Ahojte po dvoch dnoch mi ciarka nezosilnela😒. Vrchny ovulacny a spodny dnesny tehotensky. No iba z par hodinoveho mocu. Kedze teraz chodim castejsie cikat 😉

limetka26
2. jan 2017

@milos32nika21 ahoj a ty si na tom ako?

mausy21
2. jan 2017

@miriam111111 jeeeej zlatko gratulujeeeeem z celeho srdiecka!!!!supeeeer!

karmela
2. jan 2017

@dudenka ovulacny je negatívny ale na tehu vidieť tienik..Možno pomalšie stúpa hcg ms uz mešká?

karmela
2. jan 2017

@limetka26 ahoj popravde niečo tam len neviem sama kde má byt ta druha čiarka.
@dudenka tak držím palce nech Vám obom testíky silnejú

adria88
2. jan 2017

@janka87111m ja som tu dlhšie nebola, no ja som dnes 3dc, bolestia žiadne nemám, ale teraz asi dáme pauzičku, koncom januára ideme na dovolenku, tak znovu na jar-leto skúsime...

alilka
2. jan 2017

Baby ja som dnes 7dc a 3dc s clostylbegitom..Ale je sranda ako to vôbec teraz "neprezivam" 😂😂 ale to len tá prvá čas cyklu..Akonáhle prejdem cez ovu zasa "budem v tom " 😂😂

suesue1983
2. jan 2017

Ahojte,tak my takto.Dnes prva navšteva u dokiho vsetko je v poriadku drobcok ma 7mm a bilo nam krasne ❤Dufam ze vsetko bude v poriadku,pozdravujem tehulky zelam vela zdravicka,snazilkam nech je rok 2017 tym uspesnym😊

butterfly333
2. jan 2017

@suesue1983 krásne gratulujem a prajem všetko dobre.

dudenka
2. jan 2017

@karmela ja som 4 dni po divnej menstruacii. Trvala len 3 dni. Potom som par dni spinila. Vcera som mala tiez este svetlohnede spinenie. Nikdy som to nemala taketo. Vzdy som mala normalnu ms- okolo 5 dni a posledny den spinenie a dost. Stale ma velmi bolia krize a podbrusko. Preto som robila test. Pred mesiacom som bola na gynde. Nemala by som tam mat cysty, hormony mam tiez ok. Tak nerozumiem preco tak dlho spinim. O babo sa snazime vyse 2 rokov. Boli sme aj v centre as. reprodukcie, lde nam povedali ze sme obaja zdravi. Cize sme to este chceli nechat na prirodzene snazenie. Ak by to neslo, tak by sme sme skusili inseminaciu. No uvidime...
Inak dakujem za podporu ❤

dudenka
2. jan 2017

@limetka26 na vrchnom obrazku vidim ducha. Drzim prsty ☺

heryteri
2. jan 2017

@ejuska2586
to som nevedela,tak nech Ti aspon to jedno zlaticko co mas doma dodava energiu a radost zo zivota a nech Dr.cim skor pridu na pricinu a odstrania ju,aj ked kludne to mohla byt aj zla nahoda. No nech je to uz akokolvek,Ty to das, ved mlady organizmus-drahy ktory ti je oporou-vesele zlaticko ktore beha okolo Teba =pozitivne myslenie a od toho je uz len krok k splneniu tuzob. Drz sa

olylili
2. jan 2017

Žienky my sme sa už začali zaoblievat zajtra poradňa som zvedavá čo je nové 😊👶

milos32nika21
2. jan 2017

@limetka26 ja mam dlhe cykly dnes som 38dc skusala som aj testy ale nic tak cakam na ms

karmela
2. jan 2017

@dudenka a pred ms si neskusala testovať ? Vyzerá to nádejne Skus testnut este

karmela
2. jan 2017

@suesue1983 blahoželám 😍

michhaela
2. jan 2017

Kočky vidite dačo?Test není z ranného moču, mam dostať mrchu stredu,štvrtok...Test preto robím bobzajtra zajtra mi chce obvodný nasadit silné antibiotiká vyzerá že mam priedušky chytene...😢 Ďakujem viem že skoro testujem...

nivea777
2. jan 2017

@michhaela nevidím nic..Mala si mu povedať že môžeš byť tehu a z krvi by ti zistili

karmela
2. jan 2017

@michhaela mrzí má to ale zatial nevidím druhu čiarku len niečo akokeby kanalik.Testuj s prvého ranneho pred ms..😉

nivea777
2. jan 2017

@olylili aj ja mám také brusko ako ty..Len ja som 28tt neskoro ho začalo byť vidno

olylili
2. jan 2017

@nivea777 pri oboch som mala strašne veľké bruška na pôrodnici si mysleli že čakám dvojčatá tak som zvedavá ako sa budem kotulat pri treťom 😅

michhaela
2. jan 2017

@nivea777 Ono keď sa klikne na fotku úplne inac už ukáže,takto je veľká a blbo to rozmazava....Skúsim zajtra z raného, a keď tak mu poviem že neviem či som v tom a možno to bude riešiť že mi bude brat krv....
@karmela skúsim z raného ešte...

olylili
2. jan 2017

@nivea777 tu je bruško s druhou dcérou 32tt😀

nivea777
2. jan 2017

@olylili možno aj mne tak vyskočí zrazu...Ale o dva týždne sa vydávam tak nech teda počká keď už doteraz nevyskocilo..Zatiaľ som mínus 4 kg oproti predtehu vahe

rebeka11
2. jan 2017

@dudenka ahoj ja som si dnes rano robila tento test.. tiez mi nezosilnela ciarka.. lenze potom o par hodin som si robila znovu, nepila som dlhsiu dobu, moc som mala koncentrovany a tam mi uz zosilnela..

olylili
2. jan 2017

@nivea777 ja mám váhu teraz 49kg pred tehu som mala 52 ja začínam stále priberať až v 5-6 mesiaci a po pôrode hneď váha na pôvodnú nič navyše z pôrodnice už idem v obtiahnutých nohaviciach😀...nooooo môže vyskočiť aj nemusí podľa toho kde ti viac ide či do bruška alebo do bokoch

dudenka
2. jan 2017

@karmela ano 1 den pred ms som testovala a bol bielucky.