Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ejuska2586 no ešteže len,tak nech ti to čím skôr prejde,potom ti želám skóre otehu a hlavne bezproblémové a zdravé donosenie bábätka..
@darinkazv aj ja idem zajtra k nemu 🙂 to si si odfotila obrazovku ci ti dal foto?
@baaambulkaa vypytala som si foto.Cudoval sa,ze na co,ze je to este malinke,ale kvoli manzelovi som chcela.Tie jeho rozziarene ocka zakazdym. ☺
@karmela ahooj moja 🤗Mame sa dobre klop klop 🙏🏻
Ale pomaly a isto som asi uz odhalena lebo ti co nevedia ,ked ma stretnu ze co je so mnou ze som opeknela ,rozziarena ,ci som chlapa zmenila haha reku heeej a tii co vedia ,ze cakam tipuju chlapceka ze presne to iste ako ti co nevedia 😂🙈tak sa zatial len smejem po pod fuuz 😜
A pupik mi uz rastie pekne ,zjedlom je to kadejake a to ovocie vkuse dusim este ,ze existuje
A vy sa ako aj s @miriamn76 maaate kocky moje testiky ako nic nove 🤗
@patkaamirko ahoj moja čo máš nové? Bola si na usg? Máš už ten progesterón?
@karmela Dakujem moja.
@meli8412 Ahoj volali sme na recepciu včera, až 10teho :( nervy som mala riadne lebo stým progesteronom sa len riadne zdržuje a nakoniec mám pocit z eked mi ho nasadí bude aj neskoro 😔 Ďakujem za opýtanie 😘zlata si 🙂
@olylili Ahoj nemám...až 10teho tam bude gynekológ :( nervy mám riadne ti poviem že som už na nervy z tohoto..Možno nakoniec mi už ani ten hormón nepomôže ...A Gratulujem že je všetko v poriadku 🙂 drobec je krásny/na 😘😘
@miriam111111 Ahojky moja .No ako tehulkujes ?
@patkaamirko ach bože hrozne je to tam a ešte spinis? Mne už odstavil lieky aj kludovy režim bral krv na genetiku dúfam že bude všetko dobré ďakujem máme ciťaka ze to bude chlapček 😊
@happymia jeeeeej zlaticka tak sa z vás teším super mojo vidíš ako ti prospieva materstvo krasne len tak ďalej mojko..Chvalabohu nech Vám zdravicko obom naďalej a co najlepšie slúži..Potom ked budeš mat fotecku zase tak sa nám pochvál nech vidíme vaše mimi krasne 😘 A tešíme Sa s vami..Ja som dnes 2dc a pokračujeme ďalej kým nebudem pobehovať s bruškom a neskôr s kočíkom a drobcom 🙃 Posielam obom pusinky 😘😘😘 držte sa nám
@patkaamirko Ja tu iba tisko smirujem, lebo mne duch na teste nehrozi, ale vzdy sa potesim, ked je nova tehulka. Iba Ti chcem povedat, ze sa na ten progesteron neupinaj. Niekedy ani ten nepomoze. Hlavne ver vasmu miminku. Drzim palce, aby bolo vsetko dobre a aby si uz mala dalsi utz za sebou a mohla byt v klude.
@karmela nooo teraz uz v 4mesiaci zacalo aj prospievat 👶🏼❤️Moj krumplik uz sa naho tesim ideme 19.1.to by uz dr mohol aj daco hadam vidiet ...🤗🙏🏻Juuuj chvalim tvoje odhodlanie a bojovnost ✌🏻🤗Presneeee taaak dolezite je nikdy sa nevzdat supeeer mojo chvaaalim a drzim palceeee 😍🤓🙏🏻
@olylili vieš čo už ani nie...včera som mala zas len takú tenucku nitku ako keby v hliene, dnes už iba čistý hlien..A tak..Už to nie je take silné ako to bolo pred pár dnami. .
Keď máš citaka tak to bude chlapček, ja som to tiež pri malom cítila od zacistku kostiach, a aj tak bolo 🙂 minule bolo dievčatko a teraz mam také zmiešané pocity...
@lienka_1 Ďakujem moja, len vies, nedávno som prišla o bábätko a Dr. Povedal že mi chýba progesteron..Tak preto mám taký pocit že mi môže pomoct...Ale som zmierena,lebo už ajtak neskoro ho brať keď spinim pomali mesiac..To treba nasadiť hneď ..Teším sa na Sono, mám odložené peniaze pre gynekológa, len sa už neviem naozaj dockať, či vôbec ešte žije...Ale asi hej keďže cítim ako mi tento týždeň vyrázne narástla maternica, už negrcam ale nevoľno mi je stále a boli ma žalúdok..A všetky podprsenky sú mi malé..včera som si kúpila také látkové veľkosť 40 a prídem domov a sú mi malé 😂😂
Tebe prajem čím skôr // na teste, držím ti silno palce, neboj ono to príde keď yo budeš najmenej čakať zase priveľa sa stresovat a sledovať nie je dobre 🙂
Ja som tak vedela ze je to chlapec,pretoze som mala vela energie cely den som pratala cuchala uz mi suseda vravela co,si pila redbull neznas sebe sadnut na rit.Lekar tvrdil ze je to holku a mala som nakoniec syna.Pri chlapcou zena je viac aktivna a pri holkach taka slaba bez energie.
@patkaamirko hneď ako sa bude dať zistíme čo to bude 😊 tak to je dobre len oddychu už ti asi ani lieky nebudú treba zvladnes to aj bez nich
@olylili tak pre istou by som ich aj brala ak by to nebol problém, ale ja dúfam že to zvládneme...Je to moje maličké srdiečko, môj malý bojovník/cka ❤❤❤❤
Baby musim Vas tu tiez trosku povzbudit, nikdy sa nevzdavajte svojho sna mat dietatko, napriek polenam co vam zivot hadze pod kolena sa naozaj zazraky deju len to chce ten spravny cas a vieru. Nas pribeh bol dlhy trapili sme sa cez 2 roky, chodili po vysetreniach bo som stratila 3 babatka v 7t a potom prisla este vacsia rana dalsia strata v 17t co ma uz vazne polozilo no manzel ma zodvihol a isli sme dalej. Pred rokov sme si nasli taketo testiky prvy je jeden den meskajucej ms co som este odlozila do policky ze tehu niesom a druhy o 2 dni neskor skoro som odpadla a tentokrat nam Boh pomohol a takyto pokladik mame doma takze baby verte a budte silne raz budete maminami

Náš duch na teste je nádherná fazulka. ☺ Drobček 5tt+5d ☺