icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriam111111
4. jan 2017

@nina4 ahojkaj moja,tehulkujem tak potichucku lebo som to zatial nikomu okrem mm nepovedala tak sa zatial vytesujeme len medzi sebou 🙂 Po tom ako to minule nevyslo chcem pockat az do prvej kontroly ktora bude az 27.1 az viem ci je vsetko v poriadku 🙂 A ty ako?

nina4
4. jan 2017

@miriam111111 to robiš mudro .Ale som veľmi rada ze si tehu .A silno drźim palxe do uspesneho konca 😘
U mna sa akosi nechce mrcha rozbehnut stale cakam teplu kupele davam pijem cervene vinko sexujeme odusu nech ro rozbehneme a nic .Ale pri tom testy boli negativne tak viem ze tehu nie som .A nechcem ist na vyvolavacku najradsej by som to nehala na tele nech si same povie kedy .

jjuulliisskkaa
4. jan 2017

Ahojte, ako sa mate? 🙂 mozem sa opytat? Mam dlhe cykly 32-42 dnove. Tento cyklus som od 23dc spinila hnedo, dnes som 36dc a spinim stale. Len hnedo, asi 2 dni bola aj krv, ale nie silna, praveze velmi slaba bez zrazenin. Dokonca ani tampony nepotrebujem. Neviete co by to mohlo byt?

nina4
4. jan 2017

@jjuulliisskkaa skus testik 😉

kacenaaa
5. jan 2017

Ahojte baby som tu zas po sviatkoch chcem sa opýtať či ste niektorá mali niekedy ružový výtok po sexe Hmmm?

jjuulliisskkaa
5. jan 2017

@nina4
Skusala som pred par dnami, samozrejme negativny. Dokonca som sa pristihla pri tom ako si tu ciarku vsugerovavam do hlavy a vidim ju tam 😀
Stale trosinku spinim, najma ked cikam a potlacim, tak kvapkam hnedo

patkaamirko
5. jan 2017

@kacenaaa Ahoj ozaj, tak čo ? si tehu ? Prepac, neviem ci si to už písala alebo nie, necitam vždy všetky príspevky 🙂

paula2011
5. jan 2017

@luta13 ahoj našťastie pre mna aj pre moje prvé dieťa aj pre to druhé nie som tehotná len z

áhadné mi vynechala menštruácia. ;)

kacenaaa
5. jan 2017

@patkaamirko ahoj tehu niesom lebo mrchu som mala 🙂 len neviem čo môže byť ružový výtok po sexe... Aj má to trošku zabolelo :/ A buď som chorá alebO čudná ale smrdí mi zalievana káva až sa mi žalúdok obracia

patkaamirko
5. jan 2017

@kacenaaa fiha tak to ani ja neviem, nikdy som to nemala,ale spinenie mimo cyklu niee zdravé..Chod k Dr

darinkazv
5. jan 2017

@dudenka skús ešte o pár dní. ale ja som toto mala v lete. zvláštnu kratučkú ms, potom špinenie. spravila som tehu test a bola tam druhá čiaročka. dr mi povedal, že som mala biochemické tehotenstvo. ☹ ale držím palce, nech ti druhá čiaročka silnie. niekedy sa stáva ešte na začiatku tehu, že žena akoby mala ms. vyskúšaj za dáke 2 dni ďalší tehu test.

butterfly333
5. jan 2017

@kacenaaa a nemás prave ovu? Ja mavam ružovy vytok pri ovu.

kacenaaa
5. jan 2017

@butterfly333 ešte som to nikdy nemala preto sa mi to zdá čudné vieš 🙂

butterfly333
5. jan 2017

@kacenaaa ani ja som to nikdy nemala no od kedy sa snazime 2,5r tak to mám každy mesiac ale len na jednu intimku trocha krvi či ružovy vytok je to ok len silnejšia ovu.

olylili
5. jan 2017

@patkaamirko ahoooj ako sa máme? 😊

sofinkaviktorka
5. jan 2017
miriamn76
5. jan 2017

@sofinkaviktorka na tom jednom nieco vidim pozri v inom odtieni

sofinkaviktorka
5. jan 2017

Áno vidím mám dostať ms za 2dní skúsim testnut ešte zatra tak uvidim? Teraz robeny

miriamn76
5. jan 2017

@sofinkaviktorka na tomto nevidim nic. Skus az v den ms testnut

sofinkaviktorka
5. jan 2017

Tak vidrzat. Ale je to tazke

miriamn76
5. jan 2017

@sofinkaviktorka ja to dobre poznam☺

patkaamirko
5. jan 2017

@olylili Ahooj moja Ďakujem, Dnes musím povedať že veľmi zle. ... 🙄 😀 dnes som sa objimala s wc misou o 15.00 celý deň mi je na prd od zaludka, unavená neskutočne a maly nechcel poobede spať takže som nemohla aj ja 🙂
Už nespinim musím sa ti pochváliť 🤗😇 len dúfam ze bude bábätko v poriadku, prikladám aj foto, tento týždeň mi narástla maternica riadne 🙂 A ty sa moja ako máš ? Ty spinis ešte ?

olylili
5. jan 2017

@patkaamirko jeeeeeeeeeej už pekne vykukate 😊 neboj bude všetko v poriadku mne sa už nevoľnosti troška miernia konečne zajtra začínam 13tt 😀 dr mi robil cytologiu tak teraz zase špinim vravel že to je normálne tak dúfam že to bez problémov prejde

patkaamirko
5. jan 2017

@olylili už 13tt? Ako rýchlo to ide 🙂 áno ale len od maternice to vykuka 😄 už nezapnem moje gate, lebo ma tlači podbrusko..tak keď idem k Dr.si dám tehu gate.Ajtak som len doma celé dni...
Aj mňa sa pýtala gynekologicka či mi robili cytologiu, ja že to je vyter z tou tyčinkou, tak som jej povedala že áno a nakoniec som zistila že mi to nerobili, tak twraz jej to poviem 10teho, ale už budem musieť za to platiť okrem tých 130 libier ďalších 50 🙄 A bojím sa toho.Boli to ? A keď začnem po tom krvacat tak už asi naozaj skolabujem 😝 a ty máš už nejaké bruško ?

olylili
5. jan 2017

@patkaamirko no veď o chvíľu druhý trimester😀 také to je nepríjemné dá sa môžeš trocha pospinit ale to ti prestane lebo to je z krčka a teraz ho máme prekrveny citlivý bruško mi už vykúka poriadne

patkaamirko
5. jan 2017

@olylili fiha to naozaj že poriadne 😲 také som mala v 14tt keď som porodila mŕtve babo..Ale teraz cítim že to dáme do konca, lebo aj zlé mi je často cikam a tak to sú jasné priznaky že bábatku sa darí 🙂 Ale bruško máš už riadne 😘 sa tesim keď aj ja budem mať také 🤰
Fiha tak si asi nedam spravit...ja sa bojím nepríjemných veci 😂😂 a nechcem si asi nechať zase dráždiť krcok keď som konečne dokrvacala... :/

olylili
5. jan 2017

@patkaamirko no keď budem mať ako pri tých dvoch tak o chvíľu budem vyzerať ako niektoré pred pôrodom 😂...no jasné že to dáte do konca o tom ani nepochybuj😉 môžeš odmietnuť keby som vedela že budem po tom špiniť aj ja odmietnem

patkaamirko
5. jan 2017

@olylili tak mňa sa to pýtať už nebude lebo som jej povedala že som to mala 😂 to by som jej musela povedať že som sa pomýlila a že som to nemala..A ajtak to nerobí povinne, keď si za to zaplatím tak mi to spraví 😆 áno ? To fakt si mala predtým také veľké bruško ?🙂 to si potom chodila s tazobou celé tehu pomaly...vieš čo myslím...

olylili
5. jan 2017

@patkaamirko pri prvej som strašnú tazobu cítila pri druhej to už bolo lepšie ale keď som išla rodiť sa pýtali či dvojčatá 😀

olylili
5. jan 2017

@patkaamirko to je bruško pri druhej 33tt a pri prvej som mala ešte väčšie som mala aj veľa plodovej vody a kocky mali 4 kg a 54 cm 😀 keď bude chlapec bude asi 5 kilovy 😂😂