icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

uzanka16
6. jan 2017

@lentilka969 ja tiez nic nevidim,este pockaj aspon do terminu MS

kotatko1232
6. jan 2017

@chuchu86 ja beriem Duphaston na upravu cyklu.

alilka
6. jan 2017

@lentilka969 nieje tam zatiaľ nič 😉 ale 9dni do ms je veľa..Ešte sa len teraz uhniezduje 😁😁 aký dlhý cyklus mavas?

lentilka969
6. jan 2017

@alilka 29 daňové teraz , sa mi upravil inak som mala tak 33-35 dnove

pozitivka
6. jan 2017

Dobry den, chcem sa opytat....
mam 40 rokov. Nechraneny pohlavny styk som mala 7, 12, 20 a 27 den od menzesu. cyklus mam 28dnovy. 4 dni pred menzesom som slabucko zakrvacala, potom cely cas slabucke hnede spinenie. V tomto tyzdni mi prislo raz aj velmi zle, na odpadnutie, busilo mi srdce a hlasno som dychala, ale preslo to. Vcera vecer pred ocakavanym menzesom som si spravila test a sice az po 5 min., ale objavila sa slaba druha ciarka, foto prikladam. Menzes dnes prisiel, ale ovela slabsi nez obvykle, v podstate vobec nepotrebujem vlozku. Mozem byt tehotna? Myli ma to krvacanie, v predchadzajucich 2 tehotenstvach som nekrvacala...

ikonica
6. jan 2017

@pozitivka a nemohlo to byt implmentacne krvacanie? to co si mala pred terminom MS

meli8412
6. jan 2017

@pozitivka Po limite je test neplatný, ale skús zajtra alebo pozajtra z ranného moču.

pozitivka
6. jan 2017

@ikonica tiez som na to myslela...teraz len chodim na zachod a kontrolujem krvacanie, stale je to slabe :/

pozitivka
6. jan 2017

@meli8412 vydrzim kym prestanem krvacat a potom spravim dalsi a rano. ale su to nervy 😨

miriamn76
6. jan 2017

@pozitivka 5 minut je este v limite☺

pozitivka
6. jan 2017

@miriamn76 no mozno az neskor nez po 5 min., ked sa neobjavila, neriesila som to a ked som pozrela neskor, uz tam bola.

ikonica
6. jan 2017

@chuchu86 ja beriem duphaston.... dal mi ho lekar ked som mu povedala, ze som si nasla dve ciarky.... som proti chemii... antiku som brala daaavno a dokopy mozno len rok-rok a pol asi pred 12 rokmi.... a keby som vedela ake je to svinstvo, tak to do ust nevezmem.... aj preto som sa bala, ci brat tento progesteron... ale mam uz par rokov po tridsiatke, tak som ho radsej poslusne zacala brat... prvy den ma bolela hlava, potom uz pohodicka...

miriamn76
6. jan 2017

@pozitivka aj tak je to pre mna povzbudenie tiez mam 40 a snazilkujeme len sa dako nedari

kattyy3
6. jan 2017

@pozitivka pokazde ked som bola tehotna sa mi test ukazal pozitivny az po 5min takze ak hcg je v moci ukaze sa inak by bol stale negativny ked hcg pritomne nieje. Takze moznost tam je ...jedine co ma napadlo je ze by si mohla otehotniet a vajicko sa zle uhniezdilo a hned aj menzesom odplavilo aj to sa mi uz stalo, takze najlepsie je za den ci dva test zopakovat a urobila by som digitalny test clear blue a budes vediet naisto

pozitivka
6. jan 2017

@kattyy3 uz rozmyslam aj nad tym, ci to nie je krvacanie po pohlavnom styku, kedze vcera som ho mala...

pozitivka
6. jan 2017

@miriamn76 ja uz po 2 detoch velmi nesnazilkijem, myslela som skor, ze mne sa take nieco stat uz nemoze...ale tebe velmi drzim prsteky, nech ti to vyjde 🙂

chuchu86
6. jan 2017

Ďakujem pekne babi,
Ja som bola u dokiho v novembri lebo som nemala ms. Vredy mi pichol vyvolávacku. teraz v decembri zase som nedostala.
Vie že sa snažíme o dieťa, a povedal že najprv upravíme cyklus, lieky mám na tri mesiace keď ani dovtedy neotehotniem dá niečo iné. Toľko mi povedal a vysvetlil ako to treba brať.

mary333
6. jan 2017

Ahojte, myslite si ze je to pozitívne?

nita216
6. jan 2017

@mary333 mini dusik tam je .kedy by si mala dostat ms?

zuzanka_h
6. jan 2017

@mary333 nieco sa mi tam mari, ale ja uz vsugerovane ciarky vidim vsade :D sprav z ranneho mocu alebo o par dni dalsi.

mary333
6. jan 2017

@nita216 až 15. januára, dnes je cca 11 dpo

mary333
6. jan 2017

@zuzanka_h rano hneď robím dalši 🙂

mary333
6. jan 2017

@nita216 ide o to že ta druhá čiarka je do ružova, nie je to zrejme žiadny kanalik, co myslis?

nita216
6. jan 2017

@mary333 na kolky DC si mala ovulku?bo pises ze si 11DPO a len 15.1 mas dostat ms!takze do ms este mas daleko este 9 dni!

nita216
6. jan 2017

aky test si robila
@mary333 bo moze byt aj kanalik

mary333
6. jan 2017

@nita216 test Dr. Max, no ano do MS mam ešte 9, ale som nedočkavá, tak už testujem

nita216
6. jan 2017

@mary333 viem ake to je ale pockaj esye 2-3 dni a vtedy testuj alebo do ms !vtedy to uz bude na 90%

miriamn76
6. jan 2017

@pozitivka dakujem☺

mary333
6. jan 2017

@nita216 zajtra rano urobim este jeden, potom pockam a spravim az buduci tyzden 🙂 dam foto

lela123
6. jan 2017

@pozitivka ja som mala takéto čiarky len keď som bola tehotná. Len je pravda, že skús aj zajtra napríklad, či to stále je pozitívne keď špiníš.