Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@chuchu86 ja beriem Duphaston na upravu cyklu.
@lentilka969 nieje tam zatiaľ nič 😉 ale 9dni do ms je veľa..Ešte sa len teraz uhniezduje 😁😁 aký dlhý cyklus mavas?
@alilka 29 daňové teraz , sa mi upravil inak som mala tak 33-35 dnove
Dobry den, chcem sa opytat....
mam 40 rokov. Nechraneny pohlavny styk som mala 7, 12, 20 a 27 den od menzesu. cyklus mam 28dnovy. 4 dni pred menzesom som slabucko zakrvacala, potom cely cas slabucke hnede spinenie. V tomto tyzdni mi prislo raz aj velmi zle, na odpadnutie, busilo mi srdce a hlasno som dychala, ale preslo to. Vcera vecer pred ocakavanym menzesom som si spravila test a sice az po 5 min., ale objavila sa slaba druha ciarka, foto prikladam. Menzes dnes prisiel, ale ovela slabsi nez obvykle, v podstate vobec nepotrebujem vlozku. Mozem byt tehotna? Myli ma to krvacanie, v predchadzajucich 2 tehotenstvach som nekrvacala...
@chuchu86 ja beriem duphaston.... dal mi ho lekar ked som mu povedala, ze som si nasla dve ciarky.... som proti chemii... antiku som brala daaavno a dokopy mozno len rok-rok a pol asi pred 12 rokmi.... a keby som vedela ake je to svinstvo, tak to do ust nevezmem.... aj preto som sa bala, ci brat tento progesteron... ale mam uz par rokov po tridsiatke, tak som ho radsej poslusne zacala brat... prvy den ma bolela hlava, potom uz pohodicka...
@pozitivka pokazde ked som bola tehotna sa mi test ukazal pozitivny az po 5min takze ak hcg je v moci ukaze sa inak by bol stale negativny ked hcg pritomne nieje. Takze moznost tam je ...jedine co ma napadlo je ze by si mohla otehotniet a vajicko sa zle uhniezdilo a hned aj menzesom odplavilo aj to sa mi uz stalo, takze najlepsie je za den ci dva test zopakovat a urobila by som digitalny test clear blue a budes vediet naisto
Ďakujem pekne babi,
Ja som bola u dokiho v novembri lebo som nemala ms. Vredy mi pichol vyvolávacku. teraz v decembri zase som nedostala.
Vie že sa snažíme o dieťa, a povedal že najprv upravíme cyklus, lieky mám na tri mesiace keď ani dovtedy neotehotniem dá niečo iné. Toľko mi povedal a vysvetlil ako to treba brať.

@lentilka969 ja tiez nic nevidim,este pockaj aspon do terminu MS