icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
9. jan 2017

@patkaamirko cakame tu nedockavo na Tvoju zajtrajsiu kontrolu 😉...Netrpezliva som tusim viac ako Ty, no zaroven sa tesim na super spravicky, pripadne fotecku babiky krasnej 💃🤰😘

marsellinpir
9. jan 2017

@karmela neviem co si mam mysliet mam to vseliake

marsellinpir
9. jan 2017

@luta13 no ja som skusala len kvoli tomu ze mam prsia zvecsene ale aj ta menstruacia je ze 23 dni aj to iba spinenie hnedaste nic silne

lilianna1xs
9. jan 2017

@luta13 Dakujem.

patkaamirko
9. jan 2017

@luta13 Dakujem moja ❤ zajtra dám vedieť určite 🙂 Aj fotku pridám ak mi dajú 🙏
@karmela Áno snažím sa jej verit, veď aj maternica je riadne vacsia aj na dotyk 🙂 tak keby nerastie tak to asi nemám..
Dnes som nevracala,za čo som velmi rada, no zároveň už potom stresujem že si prestali priznaky 🙄

olylili
9. jan 2017

@patkaamirko ja som sa tiež tešila že sa mi polepšilo no a od dnes opäť vracanie ...držím prsty zajtra

luckamajkova
9. jan 2017

@luta13 dakujem pekne 😊ano pre nas je to naozaj zazrak. Dakujeme Panu Bohu kazdy den ❤

sofinkaviktorka
9. jan 2017

Tak zase nic dne som dostala ms.tak skúšame dalej

patkaamirko
9. jan 2017

@olylili Och moja ti verím :( dúfam že ešte dva týždne a potom už to prejde...Nebaví má to.Napijem sa vody a mám ťažký žalúdok aj z toho. A ďakujem 😘

patkaamirko
9. jan 2017

@sofinkaviktorka hmm..nevesaj hlavu.Tento cyklus sa už podarí, uvidíš, testujes aj ovu testami ?

sofinkaviktorka
9. jan 2017

Áno testujem ovu mám na 14 deň od ms

miriamn76
9. jan 2017

@sofinkaviktorka prajem ti aby sa uz konecne zadarilo☺

sofinkaviktorka
9. jan 2017

Ďakujem to dufam🙂

marsellinpir
9. jan 2017

@marsellinpir 2-3dni oprava

luta13
9. jan 2017

@marsellinpir ja som mala pri prvom synovi spinenie slabe hnedaste a aj to necelych 24 hodin, potom nic...O tyzden som bola u Dr.a 6.tt....Mohol by to byt aj Tvoj pripad veru 😉...Testni zas o 2-3 dni...Kedy mas mat-nemat MS?

marsellinpir
9. jan 2017

O 9dni ale ak zas len spinenie tak pojdem k lekarke
@luta13

kotatko1232
9. jan 2017

@luta13 ahoj mozes prosim ta pozriet odbornyym ockom😉

luta13
9. jan 2017

@kotatko1232 ahoj, minidusika vidim, no slabuckeho...Kedy mas mat MS?

kotatko1232
9. jan 2017

@luta13 aj ja ho vidim aj volnym okom...az o5-6 dni.ale beriem duphaston cize neviem kedy dorazia..

patkaamirko
9. jan 2017

@sofinkaviktorka jaaj tak to potom dobre keď máš tak..My sme to skoro presvihli, sme sa snažili v strede cyklu, ešte že mám bolestivu ovuláciu, tak som si pravila test, bol pozitívny ale to bolo 9 dní pred ms tak sme sa posnažili..Mali sme dva krát tutu mutu, a pozri pozajtra začínam 10tt 🙂 držím palce aj tebe, aby si si našla na teste // 🙏 🤰

luta13
9. jan 2017

@kotatko1232 skus testik zas o 2 dni, alebo pockaj este tych cca.5 dni, potom testuj - je to na Tebe a na trpezlivosti...Velmi Ti drzim palceky, nech dusik silnie...Hod sem zas potom foto...Boh Ta zehnaj! 🙂

kotatko1232
9. jan 2017

@luta13 dakujem..no skusim asi az ked MS by mala prist..kedze neviem ci to su priznaky co mam alebo PMS alebo len koli tomu ze beriem tie Duph...

luta13
9. jan 2017

@sofinkaviktorka Velmi Ti drzim palceky, aby zaciatok tohto roka bol pre Teba uspesny a nasla si si svoje vytuzene //...Boh s Tebou! 😉😘😇

patkaamirko
9. jan 2017

Ďakujem veľmi veľmi pekne za srdiečko so správou ❤ ❤ ❤ nejakej dusicke čo ma chcela zrejme potešiť, podarilo sa Ďakujem Ti krásne 🙂

luta13
10. jan 2017

@patkaamirko no dufam, ze uz spite s drobcekom 😉...Dnes vas caka krasny den a stale na vas myslim...Teraz som sa zobudila skoro na zemi, co ma drobec vytlaca z postele 😂...Idem spat dalej...Dobu noc aj vam 😘🌜

lentilka969
10. jan 2017

@luta13 tpto je dnešný ešte 4 dni do ms a 10dpo 🙂 no som zvedavá ako to pôjde ďalej 🙂

lentilka969
10. jan 2017
nita216
10. jan 2017

A to je moj dusik!

biba12
10. jan 2017

@nita216 to už nie je duch 🙂 gratulujem.

nita216
10. jan 2017

@biba12 dakujem!