Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela neviem co si mam mysliet mam to vseliake
@luta13 no ja som skusala len kvoli tomu ze mam prsia zvecsene ale aj ta menstruacia je ze 23 dni aj to iba spinenie hnedaste nic silne
@luta13 Dakujem.
@patkaamirko ja som sa tiež tešila že sa mi polepšilo no a od dnes opäť vracanie ...držím prsty zajtra
@luta13 dakujem pekne 😊ano pre nas je to naozaj zazrak. Dakujeme Panu Bohu kazdy den ❤
Tak zase nic dne som dostala ms.tak skúšame dalej
@olylili Och moja ti verím :( dúfam že ešte dva týždne a potom už to prejde...Nebaví má to.Napijem sa vody a mám ťažký žalúdok aj z toho. A ďakujem 😘
@sofinkaviktorka hmm..nevesaj hlavu.Tento cyklus sa už podarí, uvidíš, testujes aj ovu testami ?
Áno testujem ovu mám na 14 deň od ms
@sofinkaviktorka prajem ti aby sa uz konecne zadarilo☺
Ďakujem to dufam🙂
@marsellinpir 2-3dni oprava
@marsellinpir ja som mala pri prvom synovi spinenie slabe hnedaste a aj to necelych 24 hodin, potom nic...O tyzden som bola u Dr.a 6.tt....Mohol by to byt aj Tvoj pripad veru 😉...Testni zas o 2-3 dni...Kedy mas mat-nemat MS?
O 9dni ale ak zas len spinenie tak pojdem k lekarke
@luta13
@luta13 ahoj mozes prosim ta pozriet odbornyym ockom😉
@kotatko1232 ahoj, minidusika vidim, no slabuckeho...Kedy mas mat MS?
@luta13 aj ja ho vidim aj volnym okom...az o5-6 dni.ale beriem duphaston cize neviem kedy dorazia..
@sofinkaviktorka jaaj tak to potom dobre keď máš tak..My sme to skoro presvihli, sme sa snažili v strede cyklu, ešte že mám bolestivu ovuláciu, tak som si pravila test, bol pozitívny ale to bolo 9 dní pred ms tak sme sa posnažili..Mali sme dva krát tutu mutu, a pozri pozajtra začínam 10tt 🙂 držím palce aj tebe, aby si si našla na teste // 🙏 🤰
@kotatko1232 skus testik zas o 2 dni, alebo pockaj este tych cca.5 dni, potom testuj - je to na Tebe a na trpezlivosti...Velmi Ti drzim palceky, nech dusik silnie...Hod sem zas potom foto...Boh Ta zehnaj! 🙂
@luta13 dakujem..no skusim asi az ked MS by mala prist..kedze neviem ci to su priznaky co mam alebo PMS alebo len koli tomu ze beriem tie Duph...
@sofinkaviktorka Velmi Ti drzim palceky, aby zaciatok tohto roka bol pre Teba uspesny a nasla si si svoje vytuzene //...Boh s Tebou! 😉😘😇
Ďakujem veľmi veľmi pekne za srdiečko so správou ❤ ❤ ❤ nejakej dusicke čo ma chcela zrejme potešiť, podarilo sa Ďakujem Ti krásne 🙂
@patkaamirko no dufam, ze uz spite s drobcekom 😉...Dnes vas caka krasny den a stale na vas myslim...Teraz som sa zobudila skoro na zemi, co ma drobec vytlaca z postele 😂...Idem spat dalej...Dobu noc aj vam 😘🌜
@luta13 tpto je dnešný ešte 4 dni do ms a 10dpo 🙂 no som zvedavá ako to pôjde ďalej 🙂

@patkaamirko cakame tu nedockavo na Tvoju zajtrajsiu kontrolu 😉...Netrpezliva som tusim viac ako Ty, no zaroven sa tesim na super spravicky, pripadne fotecku babiky krasnej 💃🤰😘