Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nina4 moja vidis ako clovek vystresuje sam seba 🙂 Uz nechcem testy ani vidiet 🙂 Pockam si uz len na kontrolu 🙂 A ty si ako na tom moja? Prisla ta mrsula?
@miriam111111 ano veru prisla konecne prvy den len tak horko tazko sa rozbehla za to druhy den to bol riadne.Ale som sa tešila ked sa zacala rozbiehat zabrala alchimilka a vyhla som sa vyvolavačke.Po skonceni zacnem brat Gynex kvapky a možme skusat a potom uz len zas cakat a stale dokoliecka 😄
@nina4 och moja ked uz to nebolo tehu aspon ta mrsula dorazila.Tak teraz zelam az ta ovulka dlho nenatahuje a dorazi co najskor a potom uz len krasne tehu testiky.Ja ti tak drzim palceky az to tentokrat vyjde.A ides robit aj ovu testiky? 😘😘😘
@miriam111111 ano prosim ta ja som sa uz zasobovsla na dva mesiace dopredu 😂😄 Ak by to tento mesiac aj nevyslo tak sa tym ani netrapim lebo aj pri prvych dvoch tehu som Gynex brala a prvy mesiac nic ale MS prisla presne a druhy mesiac som nadavala ze naco tie kcapky uzivam ze mrcha mi zase meska a ja som cakala a cakala a az kamoska sa ma spytala a nie si ty tehu a v tom ma osvietilo a urobila test a ja som uz bola tehuľka.Tak ked mi pomohli v tedy a to bolo bez ovu testov tak teraz s ovu testikmi to skor hadam zmakneme len predsa uz mam coskoro 38 tak tiez nemôzem ocakavať zazraky 😊
Ahojte baby , cítim sa jak nenormálna... Krámy som mala dostať v nedeľu , mám presne jak hodinky, vždy 8.v mesiaci a tento mesiac ništ... V tomto mesiaci má však dosť často bolelo v podbrušku, aj cez víkend , len sa k tomu ešte pridala bolesť krížov, to som si už myslela, že dostanem krámy ale stále nič... Dnes má už v podbrušku neboli, tehotná sa nejako necítim ...Včera a dnes ráno som testla vidíte tam dačo? Ja neviem, tak buď nech mi tie poondiate krámy dôjdu alebo nech sú na tom teste riadne čiary, ja NEZNASAM keď neviem na čom som....Ďakujem baby
@margetakuska vidím tam niečo urob ešte za dva tri dni
@margetakuska ja tam vidim dusiiika super
@margetakuska ja tam vidim krasneho dusika.Tiez som mala tieto testy a kym som tehu nebola tak tam nebolo nic.A tiez som mala na zaciatku takychto dusikov.Drzim palceky az krasne silnie 🙂
@olylili
@ereska
@miriam111111 no tak dakujem ste zlate 😉 ja už by som čakala štvrté, pri ostatných som mala pozitívne testy ešte pred mrchou, tak preto teraz nechapem, že čo teda... Mám tri baby tak ak som tehu možno to bude chlapec, ti sú vraj pomalší vo všetkom možno aj v ukazovani tehu 😂😂😂😂...testnem ešte v piatok a uvidíme čo z toho bude😉
@margetakuska sprav si radsej inu znacku testy.. tato znacka robi falosnych duchov..ale tiez tam vidim nieco
@margetakuska to. A kramy vyzerá tak na jeseň.
@olylili Užívala som aj pri malom aj teraz užívam aj 6 kusov denne no niekedy nepomáha 🙁 mne nejako podozrivo prestalo byť zle..akože včera som otvorila chladničku a v momente som išla vracať, no dnes som vstala a žiadne nevoľnosti..To sa mi ešte nestalo...
@karmela áno mám ja vždy také šťastie 😄 Ďakujem moja dúfam že v piatok už uvidím a pekne žijúce..Dnes v noci som mala také desivé sny 😲
@korytkaja Nooo poviem ti že zlaté naše zdravotníctvo 😉
Nemohli mi ho spraviť, bo ja som bola len tu u nás v nemocnici, a tam nemajú gynekologicke oddelenie..Sono robia až V nemocnici v meste vo je 40 minút autobusom a aj ten len do 4tej robia..takže ajtak bolo už včera neskoro keď sme tam išli a pokiaľ sme čakali v čakárni na doktora..
@patkaamirko môžeš byť rada možno ti to prechádza ja neviem či dnes niečo urobím je mi strašne😖
@luta13 hehe Ďakujem, áno ono to vždy poteší dostať srdiečko lebo vidím, že ten človek na mňa myslí a to je cenné 🙂
@olylili Noo..asi som sa moc tešila..Mám ťažký žalúdok a skôr či neskôr dneska ešte budem určite zvracat 😖
patkaamirko - no ja som uvarila obed a končím dnes mam strašne závraty
@olylili Och chudatko... oddychuj najviac ako sa ti dá..šikovná si, ja som dnes išla cikat, umyla zuby tvár ucesala a leňošim..zatial je muž doma tak ten robil aj poriadok aj raňajky aj malého a tak .Len škoda že nejde už s malým von, pekne slnko je..A ja už sním nepôjdem nikde, nemôžem riskovať ísť do parku, naháňať ho tam atď...hlavne twraz keď viem že je to riziko..
Patkaamirko tak to nie radšej sa šetrí uvidíš čo ti povedia v piatok na sone a ešte špiniš?
@olylili už nie..nespozorovala som dnes už nič 🙂
Patkaamirko no tak super berieš aj vitamíny? ja som do teraz brala kys.listovu ale teraz som si už kupila pre druhy trimester tam su už vsetke co drobec potrebuje aj počas kojenia a plus to železo co mi dr.predpisal
@michaela_kan podľa mňa je to tam koľko si dpo ? 🙂

@patkaamirko a to si clovek povie ze horsie ako na slovensku byt zdravotnictvo nemoze. toto ja nechapem. Tak aspon ze to sono mas na piatok, aj ked mohli ti ho spravit vcera. Drobcek aspon narastie este kusok 🙂