Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 moja ukáž nam testík. 😘😘😘😘
@miriamn76 dakujem velmi pekne snad sa už konečne zadarí.davam tomu šancu do konca roka. Potom už nie.
@alilka aale moja aj tak z toho určite nič nebude aj ked po takej dlhej dobo by sa už mohlo zadarit. Velmi si to prajem no aj každej tu z vás. 😘😘😘
@butterfly333 ale nebuď negatívna 😀 určite nám to teraz všetkým vyjde 😁 si piiis 😊
@butterfly333 ja som si to vravela ze do konca roka 2016 a aj tak skusame ☺no uz bez ovu testov. Tento cyklus som ich ani nerobila. Ved ak ma byt tak bude☺
@alilka moja verím že sa zadarí len už to trvá dlho. Ja viem trpozlivost. Ale podari sa viem to. A ty si ako moja natom šak ani neviem.ja takto.
@miriamn76 aj ja som si to hovorila že do konca roka a už prešlo vyše 2,5roka a nič. No tiež som bola bez ovu testou no kupila som ich znova.😆 raz je ovu skor raz neskor a s mm robime na smeny tak aby sme to neprepasli.
@butterfly333 lepsie mi to nejde odfotit.ta ciarka je ruzova
@butterfly333 pravdu povedat neviem ci ich nekupim aj ja zase😀 potom zas nebudem mysliet na nic ine len ci to vyslo
@kotatko1232 no je to na prd vidiet škoda že to nejde lepšie odfotit.
@miriamn76 ved aj ja som bola chvilu bez testov no nebola som si ista či sme sa trafili no tak som si zas ovu kupila.
@kotatko1232 hlavne že presne ten istý test dnes pridala @lulila20 😂😂😂 ale však stačí len zmeniť odtieň nie??? 😂
@patkaamirko
no akoooo???v ktorom tt si nakoniec?😉
@kotatko1232 pre porovnanie . Na pravo tvoj. Neklam samú seba! 😖
akurat na fazulke sa nam spravil skrabanec :/ no co uz
@butterfly333
@miriamn76 babule silno Vám držím palčeky aby ste boli čím skôr tehu a úspešne až do pôrodu.. @miriamn moja ja som vydržala až 1 mesiac bez ovu testov..😜
@kotatko1232 Podla mna je ten test negativny. Ale ty si aj tak presvedcena, ze si tehotna a testy ti silneju. ☹ Ked ti test nesilnie ani po styroch dnoch, tak nehotna nie si. Mrzi ma to 😒
tiez tak netrpezlivo cakate co napise patka? 🙂
@butterfly333 juuuj moja ako veľmi ti držím palce aby ti to vyšlo tfuj tfuj tfuj 🤗 🙏🤰
tak cakajme.... pevne verim, ze tiez prida foto fazulky 🙂

@fifili tiež ju vidím, držím päste, nech silnie 😉