icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzuliena1
13. jan 2017

@patkaamirko a na kolkateho ti vysiel termín pôrodu na 16.8 ???❤

patkaamirko
13. jan 2017

@olylili však som len 9+2tt to je dobre ved nie ??

patkaamirko
13. jan 2017

@zuzuliena1 na 15.8. 😍😍😍🙂🤗😇

patkaamirko
13. jan 2017

@salsalady Ďakujem za vysvetlenie 😍😍 som pokojná 🤗

olylili
13. jan 2017

@patkaamirko ved ano dobre ta sprava mala byt este pred tvojou keď si napísala v ktorom si som myslela ze este nevies tak som to napisala

patkaamirko
13. jan 2017

@olylili myslis že moje malé zaostáva vo vývoji ?😪🤔

patkaamirko
13. jan 2017

@olylili jaaj ja som nevedela, už som sa naplasila že je to zlé, že zaostáva vo vývoji 🤔🙂

kchan
13. jan 2017

@olylili ja som kľudna, neviem z čoho dedukuješ že by som snáď nebola, a tak isto ta ani nepoučujem. Toto je otvorená diskusia a myslím že každý má právo sa slobodne vyjadriť a povedať svoj názor 😉 peace

kudusko
13. jan 2017

@patkaamirko lajtsky povedane ze jento ok a dobre keby to.nebolo ako.napr u mna nebolo.by srdiecko tak ti pekne mali ukazat ze mu bije srdiecko co aj bilo kedze si tie farby videla tesim sa stebou😉

olylili
13. jan 2017

@kchan nemam rada ked ma niekto poucuje o tom co uz davno viem takze asi tak a ano mozme sa tu slobodne vyjadrit

salsalady
13. jan 2017

@patkaamirko V pohode, neboj všetko je úplne v poriadku ;)

karmela
13. jan 2017

@patkaamirko super vidíš krasne bábätko narástlo 😍 Uz si užívaj pekne a zdravé tehulkovanie

kchan
13. jan 2017

@olylili budem sa opakovať, ale ja ťa nepoučujem. Napísala som len to, čo som si pozerala ja, tak ako si si ty niečo pozerala. Preboha, od čoho su tieto diskusie a fóra ak nie o tom že si má jedna druhej navzájom pomôcť a poradiť.

kudusko
13. jan 2017

Baby klud poviem vam.priklad
@patkaamirko ja som.bola na sone malo len 0.56cm a na druhy den uz som isla do nemocky na kyret a bublinka v sprave mala 1cm tym som.chcela ovedat ze v zaciatocnom.statiu to nevedia tym sonom presne namerat takze Patka vsetko je ok 🙂

kchan
13. jan 2017

@kudusko presne tak, a Paťka nech sa teší z tehulkovania, uz toho stresu mala za posledné týždne dosť 😉

olylili
13. jan 2017

@kchan tak rad kto tu radu potrebuje ja som tu o ziadnu radu neprosila a uz som vysvetlila ako to bolo a ako si na to ty reagovala. Majte sa tu.....

patkaamirko
13. jan 2017

@kchan dakujem Vám babulky všetky ste tu zlaté, nehadajte sa prosim,ja som nenapísala koľko tt som ( zabudla som ) a twraz tu sú takéto nedorozumenia..Olylili to nemyslela zle, a viem že ani jedna tu žiadnej nechcete zle 🙂 😍😍 No taaaaak....

ala82
13. jan 2017

@patkaamirko neboj babo mas urcite v poriadku.srdiecko mu bije ma rucicky a nozicky a to je hlavne.a dlzka ti nemusi sediet podla tabuliek.sono neni presne a niektori lekari meraju inak.mozu meriat celu dlzku babatka ale vadsinou meraju od hlavicky po zadocek.len si pekne uzivaj tehu .vsetko je a bude ok

karmela
13. jan 2017

Babule nehádajte sa všetky sme tu na jednej lodi 😉
@olylili
@kchan babule neberte to v zlom ale ako som vás čítala tak som sa pousmiala že aj ja by som uz zase prijala take tehu hormóny 😘😛😜 Pekne tehulkujte všetky kocky co čakáte bábätko 😍❤️

patkaamirko
13. jan 2017

@ala82 Ďakujem, 😇 noooo ona merala celé..mala to približene na celú obrazovku, fakt že waw 🤗 a odmerala to Normalne celé..To je zle ?

patkaamirko
13. jan 2017

Pomooooc poraďte mi ak môžete..Prišla som. domov Z mesta a celyyyy bok na ľavej strane ( slabina ) má boli, neviem chodiť, maximálny probllem aj pri otočení na gaučí :( Je to úplne identické s ovulkou ( také bolesti som mala pri ovu a tiež len na ľavej strane ) Je to ok???? Alebo je to len z teh dnešnej prechádzky po nákupnom centre? 😔

ejuska2586
13. jan 2017

@patkaamirko Vidis? Hovorila som ti, ze vsetko bude v poriadku. Babatko je krasne. Len tak dalej. Velmi sa tesim s tebou. Z toho boku na nestresuj. Mozno len unava. Uvidis, co bude do rana. A hlavne mysli na to, ze raketo stresovanie nie je dobre pre babatko.

patkaamirko
13. jan 2017

@ejuska2586 áno áno mala so pravdu to ja si až moc sa bojím o to moje malé 🙂 Ďakujem 🙂 noo už som sa upokojila, už to menej boli, ale stále dosť na to .dala som si dva magnezia..

crazy_girl1
13. jan 2017

@patkaamirko velka gratulka z celeho ❤️ Babenko je krasne a pekne prospieva. Miery ukazkove, srdiecko bije, nemas sa coho bat. Hlavne, ako @ejuska2586 napisala, ziadny stres!!! Pokojne tehulkovanie 😘 V augusteee, ak nebudem dovtedy tehu, buchame sampanooo 😊 ale vsak mozeme dat aj detske, koceny ❤️ Tu bude tento rok kopeeeeec babätiek 👶🏼👶🏼👶🏼

patkaamirko
13. jan 2017

@crazy_girl1 Dakujeeemee 😍😍😍 jasné možme,ale asi len to detské, lebo budem kojit 😝 😄 Náhodou mám twraz chuť na také detské šampanské 😇

looola
14. jan 2017

@patkaamirko tá červená a modrá znamená tok krvi smerom k a smerom od ultrazvukovej sondy, čiže Dopplerovske vyšetrenie ultrazvukom.

luta13
14. jan 2017

Zienky moje, hadzem vam sem kamoskin testik, aby ste vy "mile vyvolavacky dusikov" poriadne tento testik preskumali a vyjadrili sa, ci vidite aspon daco, ci minidusika...MS ocakava zaciatkom buduceho tyzdna...Mne sa tam daco mini - male mari, no nie som si ista...Vopred vam vsetkym dakujem za reakcie 😘

luta13
14. jan 2017

@margetakuska fotka z 11.1.- vidim na Tvojom teste slabu druhu ciarku, testuj zas o 2 dni, drzim Ti palce 😉

luta13
14. jan 2017

@michaela_kan fotka z 11.1.- vidim slabsiu druhu /...Drzim palceky, nech silnie 😉

luta13
14. jan 2017

@lentilka969 - fotka z 11.1.- vidim krasneho ducha, verim, ze bude tmvnut...Drzim Ti palceky 🙂a