Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 ahoj..Ako sa cítiš?Vyzerá to u teba na dobrej ceste?😁
@luta13 ano odomna moja pre teba 💖 lebo si super každej pekne poradíš vysvetliš popraješ všetko dobre. Si dobrá žena.😘😘😘
@alilka ahoj moja no zatial to vyzera dobre. Ja meeiam bt vždy som merala o 7h rano ked som bola doma. No teraz chodim zas do prace na 3 smeny a kedže rano vstavam o 4h vraj to je meranie o 3h skor tak že nemam merat ale ja som aj tak merala a bt od pondelka do soboty skratka od ovu je 36,9-37,0 no a dnes ked som doma som zmerala rano o 7h tak ako som vždy merala a bt 37,2. Čize fajn teplota. A ked som to takto skušala minuly mesiac tak bt rano o 4h bola taka ista ako o 7h. No uvidim som len 9dpo.
@butterfly333 waaau tak super..Ale viem aj z vlastnej skúsenosti že ráno o 4tej je vždy nižšia ako o 7mej dajme tomu..Tiež nemeriam vždy úplne rovnako keďže aj ja vstávam každý 4ty deň o 4tej ráno do práce..😀 test kedy robíš?A iné nejaké príznaky?Silnoo ti držím palce 😉 ja som zo seba načisto domiesana..Dnes som 4DPO a včera ma celý deň pichalo vo vajecniku a dnes ráno BT pokles z 37,00 na 36,7..A nechápem prečo..😊😊
@alilka no ja som aj minuly mesiac merala bt a rano o 4h som mala tak 36,8 a o 7h tak isto. Niekedy stupla a niekedy nie este som sa čudovala že 3h rozdiel a bt rovnaká. No ako som tu uz pisala tak po bokoch ma bolia prsia čo som nikdy v živote po ovu nemala iba den dva pred ms. No tento mesiac uz od ovu. Tak neviem ved pockám este tyžden. Zas mam od pondelka nočnu tak budem merat až ked vstanem uvidim aka bt bude. No a u teba ten pokles može byt aj uhniezdenie.
@butterfly333 veľmi ti prajem, aby ti to už vyšlo 🙂
@lela123 dakujem moja aj ja vám drzím palčeky. 😘😘😘
@zuzuliena1 nadherne pyzamko - jemnucky vzor - taketo sa aj mne velmi pacia 😉
@luta13 ja mám tieto rada a vždy keď je výpredaj v tescu tak som nakúpila je to kvalitné oblečenie a je to bavlna hlavne 🙂
@zuzuliena1 jeeej zlatunke uz nech aj ja nakupujem takto pre druhé 😍
@butterfly333 držím silno palčeky aby si bola uz teraz tehuľka a v zdraví porodila drobciatko 😉
@karmela dakujem moja snád sa to uz podarí aj nám. 😘
@zuzuliena1 Hehe Mile... Ja som si tiež niečo kúpila len tak pre radost, dala som za to jednu libru akcií 🙂 a je to dievčenské 😄 keďže túžim mať dievčatko, tak niečo také motivačné.. Je to akože veľkosť od 0-3 mesiace, ale skôr tak pre už mesačne a viac..
@patkaamirko super motivacia 😉 Treba si robit radost... Tak uz len aby to bolo dievcatko. 👶🏼❤️ Ake meno sa ti paci?
@patkaamirko tak aj chcem dievčatko keďže mám chlapcov 🙂 🙂 ale toto bolo za 5€ a mám rada biele farby ružové kúpim keď budem vedieť ze to je dievčatko 🙂 🙂 @karmela verim ze budeš aj ty čoskoro nakupovať pre mimi ❤
@crazy_girl1 Rebeka 🙂 ale robila som si test so sodou a močom, a sumelo to riadne 😂😂😂😂
@zuzuliena1 tiez som dnes v tescu ocumovala detske svetriky s vianocnym motivom... ale zatial mam respekt pred nakupovanim :D pockam do dalsej kontroly a potom uz mozno nieco kupim... aj v lidli teraz budu mat pekne vecicky pre deticky z biobavlny a aj tehotenske veci pre maminy.... ja som si aspon kupila vacsiu podprdu lebo ma uz velmi tlaci...
@zuzuliena1 ďakujem tohto roku verím že to dáme všetky čakateľky 😉 Vy si užívajte pekne a zdravé tehulkovanie ❤️😊
@patkaamirko to znamena babu alebo chalana? 😊😉😂 Nevyznam sa v tychto domacich testoch... pre chlapceka meno mas vybrate?
@karmela ja kym som nezacala chodit na konika, tak som netusila, ze tolko zien ma problem otehu a tak vela z nich o babenko prislo... nejak kym sme sa nezacali cca v marci min. roku snazit, tak som fakt nevedela kolko zien takto trpi... a to do mna naockovalo ten strach... predsa len uz mam davno po 30... onedlho 35...
@crazy_girl1 no vraj chalana 😂😂 Nemám meno ešte pre chalana .

@luta13 moja verím že máš pravdu a bude to čoskoro. Dakujem 😘😘😘😘😘