Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa ovu je negat a na tehu nič nevidím.
@tinka77 gratulujem a držím palce 👏
@korytkaja držím palce, nech je vsetko v poriadku! ja som presne ako ty 7+3tt 🙂 na sono idem az 26-teho, tak si musim este počkať...
@kristinatina86 dakujem pekne 🙂 aspon uz lepsie uvidis bobulku ked bude vacsia 🙂 potom daj vediet aj ty 🙂
@korytkaja jasne, zajtra myslim na teba a neskor dam vediet ako som dopadla 🙂
@zuzuliena1 od zajtra majú byt babatkovske aj tehu vecicky 😉 Určite to pekne zvládnete do pôrodu.😊
@tinka77 krásna druha čiarka tak nech pekne silnie 😊
@barborapavlikova podla mna je to krasny dusik....ale sprav rano bude lepsie vidiet.drzim palce
@milos32nika21 ďakujem, jasne ráno zopakujem hodím potom info 🙂 len sa mi to zdá,nejaké tenké na 2/
Ešte raz ďakujem
@barborapavlikova ale nie ked sa lepsie pozriem nezda sa mi tenka....sprav rano z ranneho a uvidime mozno lepsie. Ja by som bola stastna aj za takehoto dusika.
@milos32nika21 veď ja som neskutočne vytesena 🙂 idem sa na to vyspat, ráno pokračujem 🙂
@barborapavlikova vidím dusíka 😍🤗🤗 Gratulujem a som zvedavá na ranný testík 😇

ahojte. robila som si 4 rozne testy ktore vyšli pozitivne, najprv slabšiaa ciarka ale cim dalej tym je silnejsia...no mam v tele nejaky zapal a z testov moču aj stopi krvi v moči. Neviete či tie dve ciarky mohol sposobit aj ten zapal? menstruacia mi ešte nemeška..