icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

veva117
15. jan 2017

ahojte. robila som si 4 rozne testy ktore vyšli pozitivne, najprv slabšiaa ciarka ale cim dalej tym je silnejsia...no mam v tele nejaky zapal a z testov moču aj stopi krvi v moči. Neviete či tie dve ciarky mohol sposobit aj ten zapal? menstruacia mi ešte nemeška..

kacenaaa
15. jan 2017

Baby dole ovu čudny a hore tehu čo vi nato????????????????? 🙂 nič?

kacenaaa
15. jan 2017

Táto je trocha lepšia 🙂

korytkaja
15. jan 2017

@ikonica dakujem krasne 😉

butterfly333
15. jan 2017

@kacenaaa ovu je negat a na tehu nič nevidím.

kristinatina86
15. jan 2017

@tinka77 gratulujem a držím palce 👏

kristinatina86
15. jan 2017

@korytkaja držím palce, nech je vsetko v poriadku! ja som presne ako ty 7+3tt 🙂 na sono idem az 26-teho, tak si musim este počkať...

korytkaja
15. jan 2017

@kristinatina86 dakujem pekne 🙂 aspon uz lepsie uvidis bobulku ked bude vacsia 🙂 potom daj vediet aj ty 🙂

ereska
15. jan 2017

@alilka Dakujem krasne uz nech sa tu vsetky tesime z// 🙂

kristinatina86
15. jan 2017

@korytkaja jasne, zajtra myslim na teba a neskor dam vediet ako som dopadla 🙂

sibalka21
15. jan 2017

@kacenaaa ovu je negativny, na tehu ani ja nic nevidim

sinqopa
15. jan 2017

zatiaľ to vyzerá ok?

ereska
15. jan 2017

@sinqopa uplne ukazkovo ;) blahozelaaaam

karmela
15. jan 2017

@zuzuliena1 od zajtra majú byt babatkovske aj tehu vecicky 😉 Určite to pekne zvládnete do pôrodu.😊
@tinka77 krásna druha čiarka tak nech pekne silnie 😊

karmela
15. jan 2017

@korytkaja držím palčeky nech máš samé dobre správy a krásny zážitok zo Sona ked uvidis drobceka

karmela
15. jan 2017

@sinqopa vyzerá to super 😊

karmela
15. jan 2017

@kacenaaa ovu testik negatívny a na tehu zatial nič koľko dpo si? Možno neskôr ukáže držím palce

korytkaja
15. jan 2017

@karmela dakujeeem 🙂

karmela
15. jan 2017

@kacenaaa na prvej foto co si dala sa mi niečo slabulinké marí Skus testnut este obden

sinqopa
15. jan 2017

@ereska
@karmela
Ďakujem 🙂

karmela
15. jan 2017

@veva117 no neviem isto ale podľa mna žiadny zápal nemôže urobiť pozitívny tehu test..A hlavne ak čiarka silnie..To znamená že to je tehu treba oznámiť aj Dr co ta lieči že máš pozitívne testy..

kacenaaa
15. jan 2017

@karmela zajtra idem k lekárovi všetko sa uvidí 🙂 lebo spinim už tretí deň

karmela
15. jan 2017

@kacenaaa tak držím palce len hoci je to ozaj začínajúca práva slaba druha čiarka tak sonom este tehu neuvidí.Testni este z prvého ranneho a uvidis.😉

barborapavlikova
15. jan 2017

Dobrý večer kočky. Prosím vás O odborné očko. Neviem čo si mám myslieť.ci je to len kanalik.? Robení teraz večer.dakujem. Foto neupravená, len bez blesku.

milos32nika21
15. jan 2017

@barborapavlikova podla mna je to krasny dusik....ale sprav rano bude lepsie vidiet.drzim palce

barborapavlikova
15. jan 2017

@milos32nika21 ďakujem, jasne ráno zopakujem hodím potom info 🙂 len sa mi to zdá,nejaké tenké na 2/
Ešte raz ďakujem

milos32nika21
15. jan 2017

@barborapavlikova ale nie ked sa lepsie pozriem nezda sa mi tenka....sprav rano z ranneho a uvidime mozno lepsie. Ja by som bola stastna aj za takehoto dusika.

barborapavlikova
15. jan 2017

@milos32nika21 veď ja som neskutočne vytesena 🙂 idem sa na to vyspat, ráno pokračujem 🙂

patkaamirko
15. jan 2017

@barborapavlikova vidím dusíka 😍🤗🤗 Gratulujem a som zvedavá na ranný testík 😇

luta13
16. jan 2017

@ereska Velmi silno Ti drzim palceky, nech sa drobuliatko v Tebe krasne zabyva a udrzi sa tam, kde ma...Ak sa to podari, v co verim, ze sa podari, tak si potom uzivaj zdrave tehulkovanie...Nech mas v naruci coskoro svoj vytuzene babätko...Boh vam pomahaj obom 😉