Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 ako som písala, držím palce. 🙂
@barborapavlikova stale tam vidim slabucku druhu ciarku, testuj zas o 2 dni, uvidis, ze bude ovela vyraznejsia - aspon verim, ze bude...Drzim nadalej prsty 🙂
@kchan dakujem moja ja verím že sa to podari ked nie tento mesiac tak další alebo tento rok sa snad podarí.
@butterfly333 no moja, ja a bazalka =spanielska dedina, takze v tomto Ti neporadim...Je mi to luto...Nikdy som si ju nemerala ☹....Snad to znamena, ze drobcek je v Tvojom brusku a vystiela si svoj novy pribytok 😘🤰🙏😇❤
@luta13 dufam že máš pravdu verim že sa zadarí aj nám. Dakujeeem 😘😘😘😘
No moja Dr. všetko vie no neverí tým tehu testom takže musíme čakať. Že vraj už mala niekoho čo mal pozitívny test a obyčajný zápal.
@butterfly333 Silno držím palce. Vyzerá to nádejne 😉
dakujem, no zatial to nemám potvrdené u Dr. tak ja už ani neviem čomu veriť ☹
@veva117 Neverím tomu, že by zápal mohol spôsobiť pozitívny tehotenský test. Ten predsa reaguje len na HCG. A zápal ti HCG nevytvorí. Takže podľa mňa somarina jak mraky. Si tehotná. Takže si dávaj na seba pozor a môj názor - skús skočiť za iným lekárom/lekárkou, príp. na pohotovosť, nech ťa pozrú.
@lela123 vek neizohrava ziadnu ulohu myslim, kym je zena plodna nie je co riesit a babätko sa vzdy moze pritrafit...No ja by som sa v mojom veku (37 budem mat za 3 me srciteiace) nespoliehala na nahodu, to tak mozno do 30r., ako aj prvy syn bol nahoda...Mne tretie dieta nie je odporucene, no tsuzim po nom, ale az za takych 4-5 rokov...A verm, ze ak otehotniem, vynosim ho v zdravi a aj ho poorodim v pohode, aj ked to bude zrovna mozno 3.sekcia...To je uz jedno...Mam len tuzbu byt este razu tehotna, je to uzasne a najkrajsie v mojom zivote!...Preto aj Tebe drzim palceky, nech sa vam este vydari babätko a bude znova nosit pod srdcom tento neskutocny zazrak...Nevzdavaj to, este si mlada!...Boh Ta zehnaj! 😉
@ejuska2586 dakujeem snád máš pravdu no ak nie tak další mesiac. Ja si počkám.
@veva117 az mi dviha krvny tlak, ked citam, co si pisala...V momente by som menila gynekologicku, ta Tvoja je prepac za vyraz, dobra krava, ako Ti moze povedat taku somarinu, to som v zivote nepocula!!!...Krasne tehutesty a Ty si urcite uz v nejakom 4-5tt...Ako pise ejuska, chod k inemu Dr., pripadne na pohotovost a nechaj si to aj pisomne napisat na papier, ze si tehu a daj si odobrat aj krv hned a potom papier treskni Tvojej super mudrej gynekologicke do xichtu!!!...Prajem Ti krasne tehulkovanie a bud v pohode, si tehotna, testy to naznacuju na 99,9%...Uz len ten papier od Dr.Ti chyba...Daj nam potom vediet, ked pojdes od Dr...😉
no baby mne ešte menštruácia nemeška tak preto neviem a Dr mi v piatok nezobrala krv lebo kvoli kalamite vraj nerobili odbery. Zajtra by som mala dostať tak pockam do zajtra a pojdem si na krv
Ďakujem skúsim ešte počkať a urobiť si o pár dní ďalší test .
@monikak12345 krasne //...Gratulujem a potichucky sa mozes vytesovat 😉...No urob test zas bud zajtra, alebo o 2 dni...Ale myslim, ze je to tam na 99,9%...Zvysne mikropercento Ti musi potvrdit Tvoj gynekolog 😉...Tesim sa s Tebou...Boh s vami! 😀
Žienky mame bijuce srdieckooooo❤
@monikak12345 aj ja to tam vidím tak držím palce aby testik zosilnel a bolo všetko v poriadku.
@korytkaja gratulujeem k ❤
@monikak12345
Podla mna si tehotna😊
Tabuľky keby ste mali pravdu bola by som najšťastnejšia stále sa dívam na ten test aj vy tam tu čiarku druhu vidíte? Aj keď je slabucka minulý rok na štedrý deň som potratila a bojím sa veľmi by som chcela babetko.

@butterfly333 no ja verím že tentoraz už bt neklesne a ms nepríde 😘