icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kristinatina86
16. jan 2017

@korytkaja gratulujem a tesim sa s tebou! ❤

sticker
luta13
16. jan 2017

@monikak12345 trosku som Ti stmavila a priblizila Tvoj testik, vyzera super 😘...A neboj, tentokrat babätko vynosis do stastneho konca - verim tomu 😉

monikak12345
16. jan 2017

Tak to vidíte aj vy? Ja už som si aj myslela či si to nenahovaram.

karmela
16. jan 2017

@tinka77 jeeeej pekne to tmavne pekne tehulkovanie želám

luta13
16. jan 2017

@monikak12345 bud kludna, si tehu urcite...Ja som mala rovnaky test po meskani MS a mam v postielke teraz 15 mesacneho synceka...Pozri moj album Druhe dietatko Sebastian, tam mam hned na zaciatku testiky a su rovnako "slabe" ako Tvoj 😉...Nemaj strach, len pekne oddychuj a setri sa teraz na zaciatku hlavne 😀

monikak12345
16. jan 2017

Ďakujem len keď ja sa trošku bojím aby som sa potom nesklamala ja dúfam že ťa druhá čistička bude taká silná ako tá prvá.

karmela
16. jan 2017

@barborapavlikova juj Skus kúpiť inú značku tie robia tiež kanáliky ale želám ti nech to tmavne.
@butterfly333 teplota super hoci sa do toho nerozumiem len co som čítala tak nech si konečne tehuľka a uz úspešne a zdravo až do pôrodu

karmela
16. jan 2017

@monikak12345 určite tam je druha ciarocka tak nech pekne tmavne 😉

karmela
16. jan 2017

@korytkaja gratulka 😊 Užívajte si pekne tehu 😊

monikak12345
16. jan 2017

Bojím sa aby som nepotratila aj vy ste mali také pobolievanie v pod brušku?

karmela
16. jan 2017

@veva117 to ti povedala akože gyndacka? Veď testy ti pekne silneli určite to je tehu len jej oznam že detičky sa nerobia zo zapalu,ale z lásky a spermie😉 Držím palčeky nech ste ok a ked tak chod do lekárne a pýtaj si niečo pre tehulky ked je Dr mimo

lela123
16. jan 2017

@luta13 ďakujem 🙂

luta13
16. jan 2017

@monikak12345 pobolievanie v brusku ako pocas MS, alebo pred nim - ano je to bezna bolest...Ja som zo zaciatku myslela, ze to bude zaciatok MS ale nakoniec to bolo roztahovanie maternice 😉...Nestrachuj sa a tes sa na babätko, inak bude aj drobcek v Tebe nervozny 😉

monikak12345
16. jan 2017

Lebo ja som mala potrat minulý rok a tiež som mala takto slabú čiarku síce potom bola silnejšia preto si to tak hovorím že keď je taká slabucka tak si poviem že asi sa mi to tak nedrží dobre len tým ale to je asi moje hlúpe nahovaranie býva mi trošku tak zle ale málo to len chvilkovo možno je to zavčasu a trošku sa cítim ako keby som ich mala dostať ale to je možno ten pocit a stále chodím čítať na záchod čo predtým vôbec.

monikak12345
16. jan 2017

Ste zlaté všetky ďakujem vám za rady.

karmela
16. jan 2017

@veva117 krv ti môžu zobrať aj inde nemusí ta puca len si ich zaplatíš.A máj srdce na pokoji ms uz nedôjde veď testy máš krasne len blbu Dr byt na tvojom mieste určite si hľadám inú Dr ked má taký prístup a ty budeš najlblizsich 8mes chodiť k nej

monikak12345
16. jan 2017

Ja mám doktora veľmi dobrého len ja si to myslím keď som už predtým potratila vieš stále na to myslíš.

karmela
16. jan 2017

@monikak12345 no zajtra bude ciarocka silnejšia a ked si potratila tak k Dr zbehni aspoň nech ti niečo nasadí na udržanie..Držím palčeky

monikak12345
16. jan 2017

Skočím dnes do lekárne lebo doktora mám ďaleko dievčatá má poznajú nech mi niečo dajú už skôr radšej.

monikak12345
16. jan 2017

Ďakujem len sa trošku cítim ako keby som mala teplotu alebo je to tou zmenou.

karmela
16. jan 2017

@monikak12345 no Skus na udržanie dhupaston väčšinou dávajú ale je na predpis ale ak ich poznáš tak ti možno dajú alebo niečo iné..Zvýšená teplota je v tehu normálna až ked vijde nad 38,5 treba ju panadolom alebo paralelnom znížiť..Nebojaj určite to bude dobre

butterfly333
16. jan 2017

@karmela dakujem moja snád sa to konečne podarí aj mne.😚

monikak12345
16. jan 2017

Všetkým vám prajem len to dobré som rada že môžem niekomu takto napísať a porozprávať sa.

karmela
16. jan 2017

@monikak12345 od toho tu sme aby sme sa podržali a poradili si ak vieme..všetky sme tu na jednej lodi nájsť na teste // a užívať si tehu ❤️

karmela
16. jan 2017

@miriamn76 ahoj zlatko no ako uz sa rozbehla normálne ms?

veva117
16. jan 2017

@karmela no veď hej len tu u nás je problém nájsť dobrého gynekológa, musela by som cestovať 20 km keby že som chcela lepšieho. Ale veď na testoch píše že výsledok môžu ovplyvniť aj rôzne ochorenia, tak neviem. Z gynekolgickeho hľadiska som v poriadku tak neviem

karmela
16. jan 2017

@veva117 no môže ovplyniť pregnyl alebo rakovina ale nie silnejúca druha čiarka.Tak držím palce aby všetko dobre dopadlo

kacenaaa
16. jan 2017

Baby zevraj spinim z krčka ale že žiaden zápal ani nič neviete prečo môžem spinit z krčka maternice? Tehotenstvo nevidel

biba12
16. jan 2017

@kacenaaa a dr. Ti nepovedal prečo špiníš z krčka? Pytala si sa ho?

kacenaaa
16. jan 2017

@biba12 nepovedal nič že všetko v poriadku..či som teraz náhodou nemohla otehotnieť.. A myslím že nie