Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monikak12345 podla mna to bude ok drzkaj sa a mysli pozitivne pohladkaj brusko ;)
@monikak12345 Veď uvidíš. Bolo tu dosť žien, čo takto občas krvácali, aj keď boli tehotné. Alebo môžeš skočiť ku gynekológovi. Urobí ti krvný test a ak si tehotná, dá ti lieky na udržanie. Ale ani tie nie sú zárukou. Ak sa embrijko neuchytilo, alebo sa uchytilo zle, alebo je tam nejaká vývojová chyba, odíde to tak či tak. Silno držím palce, nech je to ok a ty si užívaš tehotenstvo.
Vidíte tam tu druhu čiarku ako ja?
@monikak12345 Ja tam, žiaľ, nevidím nič.
Ďakujem vám za rady.
Zlé je to nafotené v skutočnosti tam je ciarka pekné ju vidieť.
@monikak12345 Tehotenstvo v skorom štádiu je vždy buď alebo...Môžeš špiniť a nemusí to znamenať, že ide o potrat. Ak je tehotenstvo prosperujúce, tak sa bábo udrží. Ja som špinila v oboch tehotenstvách v prvých týždňoch. V prvom to žiaľ znamenalo, že tehotenstvo neprosperuje a teraz je zatiaľ všetko ok. Sleduj, či ti testy silnejú a po dvoch týždňoch meškania navštív lekára na potvrdenie tehotenstva. Držím palce. Inak tá čiarka na teste je ružová, alebo sivá? Na tom druhom teste ani ja nič inak nevidím.
@monikak12345 áno je tam slabučká druha čiarka bola si v lekárni ? Nasad si dhupaston a Papaj kyselinu listovu..Môžeš byt tehu aj keby bola slaba ms len pokoj snaž sa myslieť na niečo pekne hoci ti verím že je to ťažké..daj foto všetkých testov co si robila aj stym dnešným
@monikak12345 nič tam nevidim
@monikak12345 asi som pozrela predošlú stránu to bol včerajší test? Tento hore nevidím druhu čiarku nepila si viac vody pred testovaním ?
@monikak12345 no teraz na tej ďalšej foto vidím slabučku čiarku
@monikak12345 vzdy si ho dak do negativu... ale ani negativ nepotvrdil ze by si mala dve čiarky
Je tam ružová čiapka ťa druhá kúpila som si kyselinu listovú aj som si ju dala tak uvidím ale na tomto teste vidieť voľným okom pekné tu ciarku je bledo ružová.
@monikak12345 pokial mas test pozitívny na fotografii ktoru das do negativu mala by si vidiet obe ciarky... kazda z nás chce vidiet dve ciarky no na tvojej fotke to nieje vidno... este vyckaj a urob o dva dni neskôr test
@monikak12345 no ale ktorý test je dnešný? Dala si sem dva testy, jeden je s dvomi čiarkami a ten druhý je zjavne negatívny.
ja tam pozeram a pozeram a nič nevidim 🙄
To je ten jeden a ten istý test ktorý som si robila teraz pred trištvrte hodinou.
@blcha123 to je moj testik ❤ čo poviete
@ariana195195 dve silne ciarky vidim to aj volnym okom este si to daj do negativu a ak su tam aj tak dve ciarky gratulujem
@ariana195195 Nevies odfotit blizsie? Vidim tam dve ciarky, len neviem, ci su na spravnom mieste, alebo je len moc prepity test. Ten uhol fotky to skresluje. Ale verim, ze su to krasne dve //.
@blcha123 Na čo by si dávala test do negatívu? Veď je nespochybne pozitívny. 🙂 Inak negatív vytiahne aj kanálik, ja by som testy do negatívu nedávala. Dá to falošnú nádej....
@@ariana195195 Gratulujem! Krásny test! 😉
@ariana195195 ja tie kazetové testy nemám v láske ale sú tam dve silne čiarky ak sú pod bodom C a druha pod T tak je to tam 😊
@peppermint ak si prestudujete toto forum tak uvidite ze tu ženy davali fotky aj do negativu a potom zväčša su aj tehotne 🙂 ale na druhej strane to tu môžme rozoberať hodiny ale ma sa začať najskôr testovat až keď sa nedostavi menštruácia čo niektoré nerobia a môžu vtedy byť testy omylne moj nazor ;)

@anelka007 chápeme tvoj strach,ale je to nechutne nahodiť takto verejne takúto foto..Ak by si napísala že si spinila,my vsetke by sme vedeli o čo ide..😃