Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@blcha123 Keď je test pozitívny, tak je pozitívny... Netreba ho dávať do negatívu. Ja len hovorím, že niektoré testy majú kanáliky a negatív ich vytiahne. Vtedy môže vyzerať test falošne pozitívny.
@ariana195195 vsak to je zjavne keď máš takto silne ciarky , ze si tehotna ;)
@blcha123 Dakujem pekne ano som velmo štastna a rada že sa podarilo ❤
@monikak12345 ten na právo celkom kazetový je dnešný ? Ak áno tak tam vidím jasne druhu slabú čiarku
@monikak12345 Vyzerajú pozitívne 🙂 Testuj obdeň a sleduj, či čiarka silnie 🙂
@monikak12345 prvy test modry ktory mas za tymi palickovymi tam su dve ciarky 🙂
@karmela je to možné ked sa kvalitné nedfoti test je to tazko porovnat
@ariana195195 pekne tehulkovanie želám krasne testy juuuj aj ja by som take prijala 😍 Ako každá z nás 😊 Tak užívajte si v zdraví a radosti 😉
@blcha123 Tiež sa mi zdá prepitý, ten od @ariana195195 , preto som písala, či nevie odfotiť bližšie a z lepšieho uhla.
Ten posledný v právo bol robený pred hodinou ten predtým včera vidíte tú druhú čiarku? Ja viem je slabá čo si potom myslíte
@ariana195195 uz len k doktorovi a pozrieť sa na ten zazrak 🙂 ja o dva dni idem uz na 4d uz sa neviem dočkať ako sme vyrastli 🙂 a ostatnym prajem veľa pozitívnych testov a vysmiatych ratolesti po vašom boku žienky 🙂
@monikak12345 Teraz tam vidim tu ciarku - na oboch kazetovych. Tak snad to spinenie nebude nic vazne.
@karmela Dakujem moc pekne toto je moje prve miminko moc sa tešime na to snažili sme sa skoro rok ❤ ale ked som na to prestala mysliet podarilo sa 👶
@blcha123
Ja idem zajtra neviem sa dočkat hned si to aj odfotim
@ariana195195 doktor ti dá aj fotku teda aspoň moj dava ;)
Uvidím čo bude do zajtra či sa mi to spustí či nie a podľa toho budem vedieť.
@blcha123 Ano?? no to som zvedava teda či da aj ten moj ked neda odfotim si to hih 🌹
@monikak12345 podľa mna ti pomaličky testy silnejú tak vyloz nôžky a hlavne kľud..Ked ti uz mešká zbehni k Dr že špiníš alebo do tej lekárne nech ti niečo dajú..Testujes každý deň tak sa ti zdá že dlho čiarka netmavne viac ale neboj bude dobre..Ja by som tiež nevydržala netestovat
@ariana195195 ked tak si vypitaj fotku 🙂 niet nad tu malu gulicku a uz vidis aka je kraaasna 🙂)))
Veď to ja som si nakúpila zase 3 testy len tie tenučké papierové neukazujú dobre a na tomto modrom mi to ukázalo tak neviem.
blcha123 áno predstavujem si ju stale že aká je no zajtra sa už dozviem vypítam si fotku a neviete cenu kolko to može stat ? nemam vobec tušenie 💃
@monikak12345 no maly sme tu jednu babulku ktorá mala dve čiarky na teste spustila sa jej silná ms dlho krvacala a predstav si ked šla k Dr oznámil jej že čaká bábätko napriek všetkému..Uvidis ak budú testy silnieť tak hlavu hore
@ariana195195 niektorý Dr za foto nepýtajú nič niektorý od 5-10€ podľa toho aké má vybavenie a ci je súkromný Dr ten si určite zapyta
Ale inak nie že by som si to nahovarala boli má v podbrušku aj kríze má bolia ale že by som sa vo vnútri tak cítila na ms sa mi nezdá skôr sa cítim taká uzavretá no uvidim ale na nohavičkách nemám nič aspoň zatiaľ

nech sa páči mne sa vobec nedostavila menštruacia som na 100% tehotna zajtra idem k lekarovi znovu na kontrolu