Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa tak toto je už vidiet na to lupu nepotrebujem krasne
@ariana195195 ale to je ovulačný test 🙂 ale si milá
Tehulky,boli ste, alebo sa chystate niektora aj k tomu vychyrenemu Dr.Grochalovi do Martina ?
Takže takto baby neviem čo si mám myslieť tak vám to napíšem celé... Už asi 4dni slabo spinim tak som šla za lekárom on povedal že spinim z krčka maternice ale tehu nevidí a že inak je všetko vporiadku podľa neho ovu už bola lebo keby mam práve tak by mi to povedal ale nechápem prečo mám potom taký ovu test... Ďakujem za názor
@kacenaaa Ono moze byt takyto kedykolvek pocas cyklu. Hormon skace hore dolu. Moze byt uplne biely, alebo aj takmer pozitivny ten test. Ved uvidis o par dni, ci sa spusti mrcha, alebo najdes taketo // na tehu teste. Drzim palce.
@https://https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/ukaze-ovulacny-test-tehotenstvo/ ahoj pocula som ze aj ovu moze byt pozitivny v tehu skus temu
@kacenaaa ahoj skus tutu temu
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/ukaze-ovulacny-test-tehotenstvo/
@kacenaaa Hormon v tele mas cely cyklus, ak mas pred MS je normalne, ze sa takto zvysil, nasledne by sa mal aj znizit s prichadzajucou MS... Test nemas stale pozitivny, cize zatial to na tehu nevyzera... Kazdopadne skus zajtra alebo vecer ci bude ciarka silnejsia alebo slabsia...
@ereska ale ten ovu test na obrázku nie je pozitívny 🙂
@monikak12345 Na tom dnesnom vidím //. Skús testovať z ranného moču a nie počas dňa. Rano by mala byť druhá čiarka výraznejšia. Držim palce. 😉
Drzim silno palceky nech najdes dve ciarocky 😉
Ahojte babulky 😍😍 chcem sa s Vami podeliť o moju radosť, dnes som bola 1.krat s midwife a už držím svoju tehotensku knižku 🤗😇❤❤❤
Podľa poslednej ms som 11+0tt ale vieme že podľa sona zajtra začínam 11tt 😍😍 Jaaj teším sa 😇😇😇😇
@patkaamirko Super. Gratulujem. Užívaj si to. V dobrom ti závidím. Ja by som už tiež bola 10+4.
@ejuska2586 Ďakujem..Moja viem presne ako sa cítiš, veď vieš že som to zažila nedávno aj ja..Veľmi na teba myslím, držím ti päste aby to vyšlo už čoskoro pekne do úspešného konca 🙏
@patkaamirko Vieš čo, paradoxne som celkom v pohode. Teším sa, že v piatok začnú vyšetrenia a keď všetko pôjde dobre, v marci-apríli sa snažíme zas. Nie je mi jedno, čo sa stalo, ale beriem to tak, že to tak malo byť. A hlavne verím, že sa zistí príčina a čoskoro budem opäť tehuľka a tentokrát s úspešným koncom. Zatiaľ si to užívam s vami a teším sa s každej novinky 🙂 🤰👶❤
@ejuska2586 Ahoj.teda bola som u dr v pondelok nic tam nevydel ☹
Ale ms mi uz meska 2 dni..mam 33dc a dnes je 35dc...
Dnes zase Biely husty vytok...aj vcera a aj v Nedelu..
Tak ja uz neviem. :-/
@kotatko1232 A zobrala ti aspon krv? Na HCG? Podla mna budes tehu, ked mas ten vytok a aj mrska meska.
@ejuska2586 Ano vzatala.povedala aby som dnes zavolala a ja som zabudla ☹ este ze si mi to pripomenula ale uz je neskoro...zajtra rano hned volam..
Inak dal mi aj vyvolavacku kedze pri tych liekoch co beriem som ju mala na den presnu....tak povedal ze Treba... ale riadne to stipalo...
@patkaamirko supeeer moja gratulkaaa 😘😘😘
@kotatko1232 To je v pohode. Ak si tehotna, vyvolavacka babatko a prostredie len a len vyzivi. Normalne som zvedava, daj potom vediet. A aj ty @butterfly333. Vyzera to s Tebou super, tak sa normalne neviem dockat soboty a Tvojho (dufam, ze pozitivneho) testiku. Zo srdca Vam to prajem baby.
@ejuska2586 Ano??tak som kludnejsia...ja som sa bala ze ci nahodou nebude ta vyvolavacka problem...
moj chlap sa smeje ze to co beriem za lieky lebo mam vecsie ako on povedal KOZY 😀
A vcera moja skoro 4 rocna dcera povedala ze mam v Brusku babo a aj ona😀
Som myslela ze odpadnem od smiechu..kde nato chodi 😀 😀😀
@kotatko1232 To moze byt tiez tehotenstvom. Aj mne sa naliali prsia este pred terminom mrchy.
@ejuska2586 NO hmm tak teda som zvedava..lebo ked som cakala moju malu tak som si sla kupit test a hned // ale riadne a nic ze vyvolavanie duchov atd..vtedy som vobec netusila kedy mam ovulku alebo co ine...
@kotatko1232 A nemešká ti ms preto, lebo si nevysadila Duphaston načas? Bola by som strašne prekvapená, ak by si bola tehotná pri tých negatívnych testoch, čo si sem stále dávala.
@peppermint Prosim Neries ma 😀 dakujem..

@karmela Mam sukromneho tak určite zapyta on za všetko pyta ale nevadi foto bude ❤