Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@peppermint Niektore maju pomalsie stupanie HCG. Boli tu baby, co im meskala aj 2 tyzdne a az vtedy sa objavil duch na teste. Takze tak.
@peppermint Netvrdim ze som tehotn!!!!!!.len sa pytam bab ze koli comu ci aj oni nemala take nieco atd .....CAW
@ejuska2586 Možno je tehotná, ale nie na základe negatívnych testov, ktoré som posledný týždeň dávala. Navyše niekto tu na to upozornil, že stiahla niekoho test a vydávala ho za svoj. Ak stúpa pomaly hcg, a testy nesilnejú, to znamená, že tehotenstvo nie je prosperujúce. Ak je test je pozitívny až po dvoj týždňovom meškaní, to znamená, že ovulácia prebehla oveľa neskôr, ako si to žena myslela a teda 2 týždne ms v skutočnosti nemešká.
@peppermint nie je to celkom pravda. Mojej švagrinej pomaly stúpalo hcg, pozitívny test jej vyšiel až v 2. mesiaci tehotenstva a donosila zdravé bábo, dnes už 4-ročného malého šibala. Ak testy neukazujú alebo silnejú pomaly, neznamená to, že je hneď niečo zle...
Vidím, že čakáš bábenko, tak ti veľmi gratulujem a zo srdca želám, nech ste zdraví. 🙏
@crazy_girl1 Ďakujem 🙂
@ejuska2586 dakujem moja no necitom sa tehu ani nič som uplne v pohode no uvidím čo ma čaká. Snad sa nám to raz podarí. Aj tebe držím.palčeky moja.
@peppermint Toto je vsetko viem. Ale to neznamena, ze nie je tehotna. Uvidime, co ukaze krv. Ja jej drzim palce, rovnako ako kazdej z nas, co po babatku tuzime.
@kotatko1232 moja držím palčeky. A kolko dni si od vysadenia duphastonu?? Nemeška preto??lebo aj ja som to tak mala a baby tu pisali že aj 10dni po duphastone ms prišla.
Ahojte baby viem že to sem nepatrí ale ste skúsené idem si sem po radu som tehotná A ešte som nenašla prácu ešte som sa nezamestnala nedarí sa tak teraz neviem či sa mám chodiť hlásiť alebo ako to je za pochopenie A radu ďakujem 😍
@butterfly333 Ahoj 🙂 prepocitam a hned ti napisem..
Inak minuly a predminuly mi prislo presne na 33 den..
@butterfly333 presne 5.Januara som skoncila..cize od 6 januara som uz nebrala
a do dnes to je presne 12 dni...
@ariana195195 áno máš sa chodiť hlásit,ak si na úrade.. Možno by si mohla ísť aj na pn,ale tam to je dosť kontrolované vraj
@nivea777 ďakujem veľmi pekné 🙂
@ariana195195 a odporúčam zamestnať sa..Lebo nebudeš mať nárok na MD ale len na rodičák čo je zatiaľ 203 a mal by byť 213 od mája
@ejuska2586 Dakujem 😘 Take tie Mudrejšie Mamičky si nevsimam...a neriešim..ked chcu rypat nech rypu ...Mi vieme svoje 😀
Ahojte baby, vo štvrtok som bola u gynekológa a getacny vak mal 8mm ale este vnútri nic nebolo vidieť. V pondelok (23.1.) mame ist na potvrdenie srdiečka co budem 7+2. Strašne sa bojim ci bude všetko v poriadku, uz by som chcela aby bol pondelok :( tak to ide pomaly :(
@kotatko1232 no tak to je už dost a čo test robila si teraz niekedy.
@kotatko1232 moja držím palčeky.
@butterfly333 Ved to...nie nerobila naposledy v piatok alebo sobotu a boli tu niektore mudre ze tam nic nieje na testoch tak som uz ani nerobila naco...ale zajtra rano asi spravim ked nahodou v noci nedostanem MS.
@kotatko1232 bt nemeriaš?
@kotatko1232 tak povec mužovi ked sa mu páčia väčšie prsia nech sa činí ak sa uz nečinil že si ich vieš vybaviť aj na tri roky 😉
@karmela jemu sa len prsia vecsie pacia nie ja cela 😀 😀
@butterfly333 nie nemeriam...
Babuľky som sklamaná strašne bolesti brucha mám aj keď na teste bola druhá ciarka slabšia no bohužiaľ dostala som menzes.
@ariana195195 no pokial nikde nepracujes a nechodis sa momentalne ani hlasit na UP tak ti pride z poistovne papier ze si mas zaplatit spatne poistne... a matersku aj tak nedostanes lebo tam by si musela byt poistena 270 dni PRED otehotnenim uz... co zmanena dobrovolne platene poistne alebo pracu kde to poistne ti beru v odvodoch... takze dostanes akurat tak 220 eur po narodeni dietata pripadne 800 eur prispevok jednorazovy k tomu
@kotatko1232 tak mu povec že celu tehu aj po môže pozerať na veľké prsia a hotovo možno ho tým presvedčíš 😉 Ach ty chlapy
@adus120 3 roky som robila plus pol roka teraz len sa to zrušilo tak už nepracujem už sa to rieši budem sa chodit hlasit tu do konca mesiaca som ešte ako keby som robila taka je dohoda no potom ak niečo nenajdem zatial tak sa pojdem hlasit ❤

@kotatko1232 Ok, nebudem. Ty rada čítaš len komenty, ktoré potvrdzujú tvoju ilúziu o tehotenstve. Pravdu neznesieš...Želám ti ale veľa šťastia! 🙂