Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@smejko18 my zatial 9 mesiacov, neboj, coskoro z nas budu mamuše. Iny scenar nebude 😊😍
@marsellinpir ahojky tažko povedať ci je to kanalik ci druha čiarka,ale niečo sa mi tam marí..Držím palčeky nech silnie 😊
@marsellinpir mne to na prvej fotke vyzerá byť úzke. Ale na tej druhej je čiarka široká. A keďže máš ešte tri dni, otestuj sa v deň ms. Držím Ti palce, veľa šťastia 🙂
@happymia Avoj zlaticka som rada že sa máte dobre 😊Veru moja letí to uz ste 17tt len nedávno si sem dávala silnejúce testíky a uz nosis drobciatko pod srdiečkom 😍 Áno sem tam nejaká tehuľka stále pribudne 😊 Len mi s @miriamn76 este čakáme 😉Ale príde aj na nás šťastie.Ja som dnes 6dpo tak som v očakávaní ci to vyšlo ci ideme ďalej..Jasne že ako blbá nedockava som testla a jasne že este nič 🙈 Ach ja som na testovanie riadny pacient 😳🙈..Neboj mojo testy dopadnú na 1* babo je a bude ok a aj ty mamina samozrejme😊Potom sa ozvite budeme čakať 😘
@kacenaaa koľký deň cyklu si? Takýto ovulačný test neznamená vôbec nič. Je negatívny. LH hormón je prítomný v tele celý cyklus.
@marsellinpir ja by som povedala ze su tam // 😘
@pipato a ukazalo ti takuto ciarku do limitu je dosť silna na to ze by to bol kanalik skus o 2 dni
@crazy_girl1 este mi nemeska, mam dostat 22.1., ale momentalne som PN pretoze mam zavrate a byva mi na omdletie a 24hod vkuse ma boli hlava, pochodila som vsetky mozne vysetrenia ale vsetko mam v poriadku a kazdy lekar u ktoreho som bola mi povedal ze im to pride ako tehotenstvo..tak preto som si urobila test..v piatok poobede som objednana na gyndu..nechcem sa dopredu tesit aby som sa nesklamala
@ereska ahojky ja veľmi dobre viem že testujem veľmi skoro preto si vravím že som testovací pacient 🙈😄 tak budem sa snažiť testnut o 2dni až,ak vydržím 😱Samozrejme ti držím palčeky nech Vám to vijde😉Kamka takto pred skoro 2r bola na vklad a na 8dpo uz mala ducha a potom čiarka každým dnom silnela.😍Tak nech je to aj tvoj prípad 😉

@crazy_girl1 čítala my z duše😉 ešte som ani tehu nebola a už sa bojím pôrodu,postihnutia,ako sa zahojim,či bude malé zdravé atď.ja viem čo divna,ale čo už😉 musím ísť postupne.najskôr byť trhu,čo po 1,5roku by už konečne mohlo prísť .kiežby....