icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

smejko18
17. jan 2017

@crazy_girl1 čítala my z duše😉 ešte som ani tehu nebola a už sa bojím pôrodu,postihnutia,ako sa zahojim,či bude malé zdravé atď.ja viem čo divna,ale čo už😉 musím ísť postupne.najskôr byť trhu,čo po 1,5roku by už konečne mohlo prísť .kiežby....

crazy_girl1
17. jan 2017

@smejko18 my zatial 9 mesiacov, neboj, coskoro z nas budu mamuše. Iny scenar nebude 😊😍

smejko18
17. jan 2017

☹🤰👶😉ako povieš ;)

marsellinpir
18. jan 2017

Ahojte baby je to dusik alebo kanalik?

marsellinpir
18. jan 2017
karmela
18. jan 2017

@marsellinpir ahojky tažko povedať ci je to kanalik ci druha čiarka,ale niečo sa mi tam marí..Držím palčeky nech silnie 😊

marsellinpir
18. jan 2017

@karmela taak mam 3 dni do mrchy

karmela
18. jan 2017

@marsellinpir tak aby sa zadarilo 😉

biba12
18. jan 2017

@marsellinpir mne to na prvej fotke vyzerá byť úzke. Ale na tej druhej je čiarka široká. A keďže máš ešte tri dni, otestuj sa v deň ms. Držím Ti palce, veľa šťastia 🙂

karmela
18. jan 2017

@happymia ako sa máte zlatko? Zajtra máš poradňu však tak nám o sebe napíšte pekne a dobre správy 😘

happymia
18. jan 2017

@karmela ahooj mojee ja odpadnem ty si aka dobra 🤗
Ano zajtra juujj aj tesim aj bojim ako stale pred poradnou?!!!
Budu mi brat aj krv na tie triple testy aaaach🙈
A letiiiii toooooo straaaaaasne ryyyyychlo 👶🏼❤️
A vy ako sa drzkate??
Skupinka sa rozrasta s pozi tehu testikmi??!! 😉👍🏻

ariana195195
18. jan 2017

@ikonica krásne aj ja by som už chcela uvidím čo mi povie

kacenaaa
18. jan 2017

Môj test dnes takto ovulačný už druhý deň tak neviem ešte úplne nieje to ono ale tmavne stále... Myslím Že na fotke to je svetlejšie 🙂 ale ovulácia to nebude lebo v pondelok som bola U lekára a nevidel nič že sa blíži ovulácia

karmela
18. jan 2017

@happymia Avoj zlaticka som rada že sa máte dobre 😊Veru moja letí to uz ste 17tt len nedávno si sem dávala silnejúce testíky a uz nosis drobciatko pod srdiečkom 😍 Áno sem tam nejaká tehuľka stále pribudne 😊 Len mi s @miriamn76 este čakáme 😉Ale príde aj na nás šťastie.Ja som dnes 6dpo tak som v očakávaní ci to vyšlo ci ideme ďalej..Jasne že ako blbá nedockava som testla a jasne že este nič 🙈 Ach ja som na testovanie riadny pacient 😳🙈..Neboj mojo testy dopadnú na 1* babo je a bude ok a aj ty mamina samozrejme😊Potom sa ozvite budeme čakať 😘

peppermint
18. jan 2017

@kacenaaa koľký deň cyklu si? Takýto ovulačný test neznamená vôbec nič. Je negatívny. LH hormón je prítomný v tele celý cyklus.

karmela
18. jan 2017

@kacenaaa tak neviem ci silnie ked tak dávaj foto testov do dneska tažko je takto povedať 😉

pipato
18. jan 2017

Ahojte baby, potrebujem radu..snazime sa s manzelom o babatko, zatial nic, robila som si dnes rano test a vysiel mi tak podivne..nvm ci je to duch alebo co alebo to len chcem viediet..pridavam aj foto, prosim povedzte mi vas nazor..dakujem

ereska
18. jan 2017

@kacenaaa odfod ich spolu vcerajsi a dnesny?

@karmela to ozaj zavcasu si testovala mne v pondelok vlozili 5 dnove embryjko tajze dnes je nejakych 7dpo a 2 den po ket takze sme skoro tak naraz kedy chces teraz testovat ??

crazy_girl1
18. jan 2017

@pipato myslím, že je to dúšik. Tíško gratulujem. Už ti mešká mrcha?

nina4
18. jan 2017

@marsellinpir ja by som povedala ze su tam // 😘

@pipato a ukazalo ti takuto ciarku do limitu je dosť silna na to ze by to bol kanalik skus o 2 dni

karmela
18. jan 2017

@pipato želám ti aby to bola tehu čiarka a silnela ak je ro značka rapiclear tak bohužiaľ ten robí kanáliky ktoré tehu neznamenajú..Ked bude ciarocka ružová a silnieť tak je to tam 😊

marsellinpir
18. jan 2017

@nina4 skusim este v den mrchy

pipato
18. jan 2017

@crazy_girl1 este mi nemeska, mam dostat 22.1., ale momentalne som PN pretoze mam zavrate a byva mi na omdletie a 24hod vkuse ma boli hlava, pochodila som vsetky mozne vysetrenia ale vsetko mam v poriadku a kazdy lekar u ktoreho som bola mi povedal ze im to pride ako tehotenstvo..tak preto som si urobila test..v piatok poobede som objednana na gyndu..nechcem sa dopredu tesit aby som sa nesklamala

karmela
18. jan 2017

@ereska ahojky ja veľmi dobre viem že testujem veľmi skoro preto si vravím že som testovací pacient 🙈😄 tak budem sa snažiť testnut o 2dni až,ak vydržím 😱Samozrejme ti držím palčeky nech Vám to vijde😉Kamka takto pred skoro 2r bola na vklad a na 8dpo uz mala ducha a potom čiarka každým dnom silnela.😍Tak nech je to aj tvoj prípad 😉

pipato
18. jan 2017

@nina4 ukazalo mi to do 5minut..

karmela
18. jan 2017

@pipato ked si zväčším foto tak sa mi vidí do ružová ta druha ciarocka je to tak? Ci je sivá ?

pipato
18. jan 2017

@karmela nebol to rapiclear, bol to woman secret baby.. s rapi clearom mam zle skusenosti, 2x mi ukazal krasne dve ciarky a tehu som nebola..

ereska
18. jan 2017

@karmela dakujeme krasne musime verit a vsetko bude . Drzim palcekyy

pipato
18. jan 2017

@karmela ten spodny je vcerajsi a vrchny je dnesny, do ruzova sa mi zda ten vrchny test, na tej podlahe

kacenaaa
18. jan 2017