icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
18. jan 2017

@butterfly333 moja nikdy to nevzdávaj vijde to uvidis a verím že uz teraz je v tebe mrnatko..

karmela
18. jan 2017

@frederika91 jeeeej pekný test blahoželám 😊

missellis
18. jan 2017

DIevcata snad je to na dobrej ceste, vcera trolilinku asi dve kvapky ružovej krvi vo vytoku, bol to 25 den cyklu, vzdy ked spinim sa to zosiluje, teraz uz absolutne nic, krcok ostava zatvorený, dnes som 26 cyklu, ak sa nespustí testovat budem 29 dc... Ak sa to tento mesisc nepodarilo, davame rok pauzu, 1.2 mam operaciu silikony, ak sa podarilo opku odkladam po kojení 🙂

butterfly333
18. jan 2017

@karmela dakujem moja kiež by si mala pravdu. No po ms zbehnem zas za gyn že čo dalej. Ja to nechapem obaja sme ok ovu ms pravidelna ziadne špinenie pred ms nemavam všetko funguje tak kde je chyba??pozri moj graf posledne 2 teploty som merala az poobede okolo 14-15h ked som vstala po nočnej.

nita216
18. jan 2017

@butterfly333 podla mna si na dobrej ceste a najdes si na //na testiku!nestracaj nadej!vsetko bude ok!drzim palceky!

karmela
18. jan 2017

@butterfly333 ja si myslím že hoci si merala poobede tak teplota je super..Ja čítam rôzne články o tehu a bazálne teplote a všade píše ak sa teplota drží od 36,7 do 37,3 tak vacsinou to značí tehu.Velmi ti to zo srdca želám aby sisi v piatok ci sobotu našla // na teste a mrcha si dá pauzu minimálne na rok..

karmela
18. jan 2017

@butterfly333 stále mávaš takú vyššiu teplotu po ovu?

patkaamirko
18. jan 2017

@butterfly333 Super 🙂 podľa mňa je to veľmi nádejne 🤗 držím ti palce a už netrpezlivo čakám na sobotu že nám napíšeš Dobrú správu 😇🙂

karmela
18. jan 2017

@patkaamirko ahojky a vy sa ako máte? Uz si dúfam uzivas tehulkovanie pekne 😊

butterfly333
18. jan 2017

@nita216 dakujem moja snad sa to už podarí.😘😘😘

butterfly333
18. jan 2017

@karmela no minulu mesiac bola len do 36,9 a asi 2 37,0 ved uvidim

butterfly333
18. jan 2017

@patkaamirko moja zlata snad sa toho dočkam a budu už //. No ak nie žial ide sa dalej bojovat. Nič ine mi neostava.

butterfly333
18. jan 2017

Dakujem babenky moje zlate za ❤

frederika91
18. jan 2017

@crazy_girl1 no ja tam budem uz asi v auguste kedze mam pocit ze mozem byt uz v takom 4-5 tyzdni 🙂

patkaamirko
18. jan 2017

@karmela Ahoj moja máme sa fajn,áno áno užívam si už 😀 už to pocitujem že som tehula, dva dni som mala pokoj s zvrackanim, no za to dnes som zvracalaa všetko čo som.zjedla za tie dva dni 🙄 😂 maternicka je zase o kus väčšia, už aj muž sa na mňa pozerá ako na tehulku a stále sa usmieva po mne že aké bruško už mám 😘
Vieš len stále mi nejde do hlavy ten rozdiel v týždňoch..Možno som blbá, no nech..Ved tu mi to nemá kto vysvetliť, vieš ja od ms som 11+2 a podľa sona 10+0 ...Ale ako je to možné, keď sexik sme mali len pred 8 týždňami? inokedy predtým nie, a ani potom...len ten raz pred 8 týždňami a preto nechápem prečo má mimi 10+0 na Sone....vypočítali mi dátum pôrodu 8.8...vieš mi to nejako vysvetlit Prosím ? 🙂 A inak ty sa máš ako ?

patkaamirko
18. jan 2017

@butterfly333 Jasné ak sa nepodarilo, tak už ďalší cyklus sa podarí, uvidíš 🙂

ereska
18. jan 2017

@patkaamirko ano pred osmimy ste mali sexik a tt sa pocita od zaciatku menzesu takze plus dva do ovulacie to je 10 🙂

karmela
18. jan 2017

@patkaamirko no moja ja som pri malej mala 3terminy pôrodu dva krát mi povedali že je veľká na ten týžden podľa poslednej ms na 3D..Uvidis časom ti to upresnia ked bude väčšie..Máš príznak aspoň vieš že je v poriadku aj ked zvracanie nieje nič prijemne.Ano uz si tehuľka veď ti pekne vikuka aj bruško 😍Užívajte si pekne a zdravo..Ja čakám ci sa zadarilo sa mi to teraz vlečie 🙈😁

patkaamirko
18. jan 2017

@ereska Ale ja som mala ovu pred 8 týždňami v ten deň sme mali sexik 🙈🙈

patkaamirko
18. jan 2017

@karmela Tak ti držím palce, daj vedieť hneď 🙂 silno držím palce 🙏 💃 🤰

crazy_girl1
18. jan 2017

@frederika91 kedy si mala naposledy mrchu???

karmela
18. jan 2017

@patkaamirko ďakujem ti a vy nech pekne naďalej rastiete a hlavne v zdraví😉 Určite dám vedieť ak sa bude čím pochváliť 😉

frederika91
18. jan 2017

@crazy_girl1 15.12posledna mi zacala a cca 21.12 koncila...cize dnes 4den meskania

ereska
18. jan 2017

@patkaamirko ano ale tt sa rataju od zaciatku cyklu preto 10 tt musis priratat 2tyzdne

crazy_girl1
18. jan 2017

@frederika91 bude to ten september 😉😘

patkaamirko
18. jan 2017

@ereska a nevadí keď som mala ovu o týždeň neskôr ?

patkaamirko
18. jan 2017

@crazy_girl1 jeej tskto sa mal narodiť môj malý 21.9.2014 a narodil sa skôr 16.9 🤗

biba12
18. jan 2017

@frederika91 si tehotná, ja som mala rovnaký test pri oboch deťoch v deň l,keď somala dostať ms. A tiež obaja na prvú supu ;) gratulujem 🎊

frederika91
18. jan 2017

@crazy_girl1 a ved to je jedno 🙂 to ja len by som chcela cim skor :D

frederika91
18. jan 2017

@biba12 tak my sme sa snazili, v podstate som cakala...len asi nie hned 🙂 kedze v maji koncim vysku a vravime si a sak podme skusat....sak komu to dnes vyjde na prvy krat...teraz si bude mysliet ze som ho oklamala...si redstavujem jeho reakciu: co? uz? sak si vravela ze to trva aj rok 😂