Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ariana195195 nadherny testik s //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉
❤ ďakujem veľmi pekne v piatok idem na kontrolu 👶
@butterfly333 Ahojky a ty co??tak cakam ze tu das Pozitivny testiik🙂 kazdy den tu chodim a pozeram ..... 😉
@monikak12345 Tvoj testik zo 17.1., co si sem davala fotku, trosku som ho stmavila, je krasne vidiet //, ja verim, ze babätko je v Tebe, len pokoj a ver svojmu drobcekovi!!!....@blcha123 nie vzdy je potrebne davat testy do negativu - pre mna je to uplna zbytocnost a kravina - prepac, no ak je test pozitivny, je vidiet volnym okom //, naco s tym spekulovat zbytocne a robit tu zene strach!...Ak su ruzove, nie je co riesit 😉
@karmela - pozri teraz na tento testik 😉
@ariana195195 daj nam potom vediet, ako si dopadla 😉
@peppermint toto je test od monikak12345 - trosku som ho stmavila - teraz uz na nom daco vidis? 😉
@luta13 na tom druhom som nevidela, na tomto ano 🙂 Davala sem dva testy .
@peppermint jasne, pohoda 😉
@karmela Ďakujem moja ❤ bože už za neviem dočkať ďalšieho sona 😄 s mužom sme sa dohodli že pôjdeme aj na 4D za pár týždňov.... Tak na to sa teším, pri malom som nebola som zvedavá aké to je 😇
@crazy_girl1 no my sme zacali skusat od noveho roka cize hned na prvykrat. Beriem akurat kyselinu listovu.
@luta13 dakujem pekne 🙂 dost ma pobolieva brucho a vcera uz uplne bolesti ako pred ms ale je to len take malicke spinenie. skusim spravit este test cez vikend a buduci tyzden zbehne doktorke ak sa ms nerozbehne 🙂
@patkaamirko ti verím že sa tešíš 4D uz bude parádna fotecka krásna u nás robia aj CD že ti natocia ako sa babo hýbe v brušku..Užívaj si to pekne naďalej 😘
@monikak12345 fotku zo 17.1. znova som stmavila a pozri...Ja vidim na vsetkych tychto testoch //...Zienky pozrite na to!!! 😉...Prve 2 testy vlavo su dusikovia, od tretieho ciarka krasne silnie....Monika verim silno, ze babätko sa krasne udomacnuje v Tvojim brusku...Len pekne oddychuj a cakaj na potvrdenie od Dr. 😉
@foflou verim, ze je vsetko o.k. a ze MS pride najskor buduci rok 😉...Pripadne daj vediet, ako ste dopadli u Dr.potom...No bolest podbruska ako pri MS je normalna a aj ruzovkaste spinenie byva o.k., kedze babätko si upratuje v Tvojom brusku domcek a pekne sa zakutrava v Tebe 😉...Uzivaj tehulkovanie 🤰
baby ja mám už 3. deň ten naťahovací hlien, predtým 2 dni potopa doslova 😂 predvčerom ráno bol keksíček 🙂 nechcela som sa sledovať a ani BT už nemeriam, no nedá sa mi to.... ani alchemilka, ani grepy tento mesiac, som si povedala, že kašlem na to... tak dlho som ten hlien nemala, preto sa čudujem tomu, čo sa somnou deje 😀 max tak jeden deň chvíľku... no musela som sa ozvať 😂 prajem všetkým pekný dník 😉
@luta13 Áno silnie, máš pravdu 🙂 @monikak12345 Gratulujem 🤰 určite sa mimi pekne zabyvava v tvojom brušku, Držím palčeky 🙂

@karmela jasne mojo vsetko zdokumentujem 😍