Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ikonica no ja to tak mám tento mesiac, že neriešim absolútne skoro nič... ale nebudem si dopredu vravieť, že sa isto zadarí, ako som písala vyššie, tento mesiac sa ľúbime o veľa viac, ako inokedy, proste je častejšie chuť 😂 nechápem... a tebe prajem krásne tehuľkovanie a do úspešného konca 😉
@karmela ja som stastna, ze ho mam - je uzasny anjelik moj vymodleny z Nebicka 😇, no prvych 6 mesiacov bol dievcatko, potom mu "pribudol" pipik...Ja nakupene ruzove vselico - bodynka, bundicku, celenku, sponky atd..a aj som strikovala ciapky a aj hackovala prve papucky a stastna ako blcha som bola, ze sa mi splni snik moj ruzovy dlhorocny!...Potom po 3D utz. som to oplakala jeden, dva dni a pobalila vsetko ruzove a dievcenske do sakla, ze keby dakedy este...A zacali sme doma vsetci brusku hovorit Sebastianko...Prvy syn prvotne povedal, ze on brata nechce, ze on chce nasu Lilianku, taky bol smutny 😒- on sa s bruskom asi najcastejsie rozpraval a hladkal ho od radosti 🙂...No preto verim, ze keby dakedy tretie, bude to ta moja vysnivana ruzova 😉...Ja som snilek odjakziva, preto si snivam nadalej svoj velky sen...No keby bol chlapcek, nevadi, hlavne, nech je drobcek zdravy...To je naj 😉
@luta13 Nádherný je drobček. Prajem ti, aby sa zadarilo ešte aj to vysnívané dievčatko, malá krásna princeznička :-*
@luta13 no vieš čo, akého si mi nasadila chrobáka, alebo lepšie povedané znova oživila. Už som bola na chvíľu vysporiadana s tým, že mi tieto moje detvaky stačia a, že už sa trochu zameriam aj na seba a včera som bola na úrade a kecali sme a vraví, že jej svagrina otehotnela na 40, čo chcela a aká je šťastná atď. Ajkeď ona už má veľké deti. No uvidím, čo ešte spravím. O dva mesiace končím s masirovanim a chcela som si kus vegetit a Hľadať už trochu menej namahavu prácu, no tak som ešte zvedavá, čo urobím 😒🙂
@ejuska2586 Dakujem Ti moja zo ❤ za krasne prianie...No prva budes na rade Ty a coskoro...Hned po vysetreniach budu //...Neboj...V aprili cakam od Teba na testiku // a usmev na perach a tentokrat uspesny cely priebeh tehulkovania, az kym sem nehodis fotecku drobceka v Tvojom naruci 👶😘
Ahojte 🙂 no snáď sa už konečne aj nám podarí..... to čakanie je strašné.... takisto sme skúšali všeličo možne, ale asi sa na to vykašleme a nebudeme to riešiť....lebo to každomesačné sklamanie je o hubu ☹
@luta13 jeeej ako krasne si to opísala moja,tak zo srdca ti želám tretiu krásnu slečnu co bude mat dvoch braškov ktorý ju budú ochraňovať.Verim že to tretie babo este budeš mat a splní sa ti tvoj sen..Joooj moja aj ja som veľký snilko ja som sa z Dr na sone pri malej rečnícky hádala lebo on že čakáte dievčatko a ja že neexist lebo od kedy som zistila tehu bavím Sa z bruškom ako s chlapčekom nech hľadá pindurka a lepšie pozrie tak sa smial..Aj ja som nakupovala preistotu jednu zelenú farbu.Az neskôr ked som vedela isto že dievčatko tak ružové..Neboj moje verím že tie ružové vecicky este vyberieš a bude ich nosiť tvoja princezná 😍😘 ja mám dievčatko ale je za troch chlapcov tak si vravím že aj tak sa mi naplnilo na 50% moje želanie 😛
@luta13 no bohuzial sa mi uz spúšťa ms :( Nejde mi ani tak o velkost, nemam miniprsia ale schudla som vela kil s absolutne mam ovisnute prsia, ako zeny ktore odpojili 3 deti a to som bezdetna... Ale neboj nemam ambície dopadnut ako Dolly Buster 😂 Tak to nevyslo no, mozno mi ta pauza prospeje aby som na to tak nemyslela a ked sa zahoja začneme skusat s drahým zasa...
Velakrat to byva tak, ze ked sa clovek snazi, tlaci na to a kazdonenne na to mysli tak to nejde...ked to prestane riesit tak vtedy to pride...tak vam snazilkam drzim silno palce😉
@luta13 ahoj oj tak som trošku sklamana na zajtra mam pohovor nemožem ist k lekarovi a tak som sa tesila ale volala som tak tak v pondelok mam prist tak sa tešim už

@adria88 no tie Tvoje pocity, ktovie?!...Ked si taka "poblaznena" mozno si uz teraz tehulka...Tfuj, tfuj, tfuj bodaj by!!! 😉...Ano, je to take moje male babätko este...Pred tyzdnom mal 15 mesiacov - hrozne to leti rychlo vsetko! 🙂