icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
19. jan 2017

@adria88 no tie Tvoje pocity, ktovie?!...Ked si taka "poblaznena" mozno si uz teraz tehulka...Tfuj, tfuj, tfuj bodaj by!!! 😉...Ano, je to take moje male babätko este...Pred tyzdnom mal 15 mesiacov - hrozne to leti rychlo vsetko! 🙂

adria88
19. jan 2017

@ikonica no ja to tak mám tento mesiac, že neriešim absolútne skoro nič... ale nebudem si dopredu vravieť, že sa isto zadarí, ako som písala vyššie, tento mesiac sa ľúbime o veľa viac, ako inokedy, proste je častejšie chuť 😂 nechápem... a tebe prajem krásne tehuľkovanie a do úspešného konca 😉

adria88
19. jan 2017

@luta13 tak to asi nieee, keďže mám ovulku... respektíve, mala som cca pred 3-4 dňami... teda aspoň myslím, podľa hlienu... aaale nikdy nevieš, možno nejaká predzvesť 😀

karmela
19. jan 2017

@luta13 jeeeej zlatý drobec aj ja by som prijala chlapčeka nech mame párik ale ak bude dievčatko aj tak bude milovane hlavne nech je zdravé 😊😍

luta13
19. jan 2017

@adria88 🙏🙏🙏🤰😇😘❤😀

ikonica
19. jan 2017

@pipato gratulka... Len neviem ci uz bude lekar nieco vidiet... Este je skoro...

adria88
19. jan 2017

@karmela aj my máme slečnu, už 9 ročnú, tak by sme prijali chlapca, aaale máš pravdu, hlavne, nech je babatenko zdravé a všetko v poriadku 🙂

ikonica
19. jan 2017

@adria88 pozri moj robi na turnusy a asi to nebola nahoda, ze prisiel prave na ovulku aj ked povodne mal prist az o par dni neskor domov... A vidis, ze po mesiacoch snazenia motyka vystrelila... Tvoj ked je doma, tak to mas o to jednoduchsie.....

adria88
19. jan 2017

@ikonica to áno, no len môj robí dlhý-krátky týždeň, chodieva domov niekedy až okolo 2 v noci unavený jak hovádko, takže tiež to nie je výhra a keď je doma, ja som v robote, ale máš pravdu, je to lepšie a jednoduhšie určite 🙂

luta13
19. jan 2017

@karmela ja som stastna, ze ho mam - je uzasny anjelik moj vymodleny z Nebicka 😇, no prvych 6 mesiacov bol dievcatko, potom mu "pribudol" pipik...Ja nakupene ruzove vselico - bodynka, bundicku, celenku, sponky atd..a aj som strikovala ciapky a aj hackovala prve papucky a stastna ako blcha som bola, ze sa mi splni snik moj ruzovy dlhorocny!...Potom po 3D utz. som to oplakala jeden, dva dni a pobalila vsetko ruzove a dievcenske do sakla, ze keby dakedy este...A zacali sme doma vsetci brusku hovorit Sebastianko...Prvy syn prvotne povedal, ze on brata nechce, ze on chce nasu Lilianku, taky bol smutny 😒- on sa s bruskom asi najcastejsie rozpraval a hladkal ho od radosti 🙂...No preto verim, ze keby dakedy tretie, bude to ta moja vysnivana ruzova 😉...Ja som snilek odjakziva, preto si snivam nadalej svoj velky sen...No keby bol chlapcek, nevadi, hlavne, nech je drobcek zdravy...To je naj 😉

ikonica
19. jan 2017

@adria88 my sme mali asi take dva tri hluche mesiace kedy nebola sanca nieco stborit... Dosiel rovno na ms :/ a doma bol kratko, pak este nejake zdravotne problemy do toho.... Cize z nejakych 10 sanci sme mohli vyuzit mozno len 6-7...

adria88
19. jan 2017

@ikonica no vidíš a zadarilo sa nakoniec... to je hlavné 😉

ejuska2586
19. jan 2017

@luta13 Nádherný je drobček. Prajem ti, aby sa zadarilo ešte aj to vysnívané dievčatko, malá krásna princeznička :-*

karmela
19. jan 2017

@adria88 a ja mám 7,5r slečnu 😍 Ona by chcela bračeka aj sestričku 🤓🤗 tak držím ti palčeky aby ten nesledovany cyklus bol úspešný 😉😊

lela123
19. jan 2017

@luta13 no vieš čo, akého si mi nasadila chrobáka, alebo lepšie povedané znova oživila. Už som bola na chvíľu vysporiadana s tým, že mi tieto moje detvaky stačia a, že už sa trochu zameriam aj na seba a včera som bola na úrade a kecali sme a vraví, že jej svagrina otehotnela na 40, čo chcela a aká je šťastná atď. Ajkeď ona už má veľké deti. No uvidím, čo ešte spravím. O dva mesiace končím s masirovanim a chcela som si kus vegetit a Hľadať už trochu menej namahavu prácu, no tak som ešte zvedavá, čo urobím 😒🙂

adria88
19. jan 2017

@karmela Ďakujem, no presne aj malá raz povie, že sestričku, raz, že bračeka 😀 ale tak aj tak by sa určite tešila a ľúbila súrodenca najviac na svete 🙂

luta13
19. jan 2017

@ejuska2586 Dakujem Ti moja zo ❤ za krasne prianie...No prva budes na rade Ty a coskoro...Hned po vysetreniach budu //...Neboj...V aprili cakam od Teba na testiku // a usmev na perach a tentokrat uspesny cely priebeh tehulkovania, az kym sem nehodis fotecku drobceka v Tvojom naruci 👶😘

luta13
19. jan 2017

@lela123 Zostan ozivena, a hladaj novu pracu a popritom sa venuj aj manzelikovi ❤ ...Verim, ze aj Ty sa tu coskoro budes chvalit testikom s krasnymi //...Prajem Ti to, nech to pride necakane, vtedy je prekvapko najviac vzrusujuce a potesenie o to väcsie...Boh s Tebou! 🙂

sofija18
19. jan 2017

Ahojte 🙂 no snáď sa už konečne aj nám podarí..... to čakanie je strašné.... takisto sme skúšali všeličo možne, ale asi sa na to vykašleme a nebudeme to riešiť....lebo to každomesačné sklamanie je o hubu ☹

karmela
19. jan 2017

@luta13 jeeej ako krasne si to opísala moja,tak zo srdca ti želám tretiu krásnu slečnu co bude mat dvoch braškov ktorý ju budú ochraňovať.Verim že to tretie babo este budeš mat a splní sa ti tvoj sen..Joooj moja aj ja som veľký snilko ja som sa z Dr na sone pri malej rečnícky hádala lebo on že čakáte dievčatko a ja že neexist lebo od kedy som zistila tehu bavím Sa z bruškom ako s chlapčekom nech hľadá pindurka a lepšie pozrie tak sa smial..Aj ja som nakupovala preistotu jednu zelenú farbu.Az neskôr ked som vedela isto že dievčatko tak ružové..Neboj moje verím že tie ružové vecicky este vyberieš a bude ich nosiť tvoja princezná 😍😘 ja mám dievčatko ale je za troch chlapcov tak si vravím že aj tak sa mi naplnilo na 50% moje želanie 😛

karmela
19. jan 2017

@sofija18 netreba sa vzdávať chod si za svojim snom hoci sa nebudeš sledovať a nech sa Vám zadarí čím skôr 😊

karmela
19. jan 2017

@adria88 môj chlap chce veľmi dvojky a mala to od neho pochytila 😄

missellis
19. jan 2017

@luta13 no bohuzial sa mi uz spúšťa ms :( Nejde mi ani tak o velkost, nemam miniprsia ale schudla som vela kil s absolutne mam ovisnute prsia, ako zeny ktore odpojili 3 deti a to som bezdetna... Ale neboj nemam ambície dopadnut ako Dolly Buster 😂 Tak to nevyslo no, mozno mi ta pauza prospeje aby som na to tak nemyslela a ked sa zahoja začneme skusat s drahým zasa...

adria88
19. jan 2017

@karmela pekne 😀 a máte v rodine? či len tak ho to napadlo? aj môj kedysi sníval o dvojičkách dievčatkách 😂

lilu74
19. jan 2017

Velakrat to byva tak, ze ked sa clovek snazi, tlaci na to a kazdonenne na to mysli tak to nejde...ked to prestane riesit tak vtedy to pride...tak vam snazilkam drzim silno palce😉

karmela
19. jan 2017

@adria88 konkrétne v blízkej rodine nie on uz pri malej chcel dvojky ale to je šanca 1:10000 😂 Môj chce chlapec dievča 🤓 Nevravím zeby to nebolo krasne mat dvojičky ale Asi by som sa toho dosť bála ako by som to zvládla 🙈😊

adria88
19. jan 2017

@karmela presne toto je môj prípad, tiež by som sa bála, ale tak ak by už nejakou náhodou sa stalo, že dvojky, tak čo už s tým narobím? budeme si musieť zvyknúť a ja na to brušisko 😂

sofija18
19. jan 2017

@karmela Ďakujem veľmi pekne 😘

ariana195195
19. jan 2017

@luta13 ahoj oj tak som trošku sklamana na zajtra mam pohovor nemožem ist k lekarovi a tak som sa tesila ale volala som tak tak v pondelok mam prist tak sa tešim už

blueivy24
19. jan 2017

@luta13 dakujeem kraaasne...no duufan teskam sa😍