Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 a nad inseminaciou ste nerozmýšľali?Keby náhodou lebo obaja ste zdraví.Ale verím že si uz teraz tehu..Moja kamka má po IVF bábätko konečne po 6r snaženia a teraz vo februári ide na konzultáciu ďalšiu o druhé ale oni majú problém.Vy ste zdraví tak je možnosť že ti odoberú vajka oplodnia a vložia ti ich..Toto stojí cca 500€ +- vraj je teraz uz aj nejaká Nová Metoda a zdravým párom sa darí
@karmela no aj nad tym som uvazovala no tam v centre mi povedali že tam je mala šanca to IUI. Tak neviem.
@butterfly333 popravde to vravia každému lebo to vijde lacnejšie a ženy sa zľaknú a umelé je pekne drahé tak sa pekne zarába na nešťastí žien ci párov..Kamoska mi otvorila oči ked mi otom rozprávala ale aspoň natrafila tak že si s Dr v centre sadla a išli postupne..Od vkladu po IVF.Druhy vklad vyšiel ale neudržalo sa v 8tt potom šla na IVF a to uz vyšlo a má ročného chlapčeka..😍Držím ti palčeky nech to nemusíš riešiť a si uz tehuľka teraz a šťastne..
@karmela kiež by sa to podarilo prirodzene verim ze sa to podari chce to len trpezlivost.
@ejuska2586 nie nerobila.dr povedal ze moze meskat koli tym liekom aj dlhsie....ale tak zajtra by mi uz oficialne mala koncit Ms...tak som zvedava..inak prsia ma bolia a si Naliate...mozno koli tym liekom
@kotatko1232 a nepisala si ze ti 4dni meška?
@butterfly333 ano...MS som mala od 15.1 do 19.1 cize ak dnes nedorazi tak zajtra bude 5 den...
A ms mavam 5 dni
@kotatko1232 ms si mala?? Alebo nemala
@butterfly333 nie..ved ti pisem nemam ju vobec..mala prist 15 a do dnesneho dna nedorazila
@kotatko1232 aha tak lebo hore pises že ms más od 15.1 do 19.1 no a čo test si robila? Bola si u gyn?
@butterfly333 no ved pisala som ze MS mala byt vtedy ale nedorazila zatial...ano bola nic tam nevidel...
@ereska tak ja sa neviem ovládať jasne že každé ráno ciknem a namočím test a nič zatial 🙈🙈🙈tak pokračujem zajtra nechcem testovať a počkať do soboty ci niečo vykukne namna potom..Len neviem ci vydržím toho sa obávam..🙄🤗 no mám bolesti v podbrušku raz na pravo raz na ľavo ako pred ms tak neviem ci sa niečo deje ci príde ms skôr aj kríze má bolia..Všetky príznaky ako na PMS a prsia sem tam zabolia..ms by mala dôjsť o týžden až 8dni uz si kusem nechty 🤓 Ale ak nič tak idem ďalej kým si nenájdem //..Tak držím ti silno paluchy nech máš pekne // na teste
@kotatko1232 Mešká ti len 4 dni, aj ked si tehu, je skoro, aby tam niečo videl. Zobral ti aspon krv?
@kotatko1232 Duphaston? Mne vzdy 2 dni po vysadeni prisla. A prsis neboli naliate nikdy.
Ahojte bambuľky. Dnes mi 5 deň mešká MS, mám ju inak pravidelnú ako hodinky.
Mám slabé pobolievanie v podbrušku, citlivé bradavky, biely lepkavý výtok, časté močenie a taktiež jem viac ako som zvyknutá.
Avšak test mi vyšiel dnes negatívny. Myslíte , že je nejaká nádej, žeby som bola tehotná?
@martinka_1202 no Skus testnut aj najbližšie mohla sa ti posunúť aj ovulacia preto ms neprišla načas..Alebo sa tehu čiarky ukážu neskôr
@martinka_1202 ahoj,aj mne meskala ms 5 dni,co predtym mi chodila uplne presne,testy vsak boli negativne a na siesty den som dostala menstruaciu.
@martinka_1202 ahoj mojej kolegyni meškalo 10 dni a na 11 deň to dostala

@karmela jaaaj ty si poklad ako pisem!!
Ze oblubila ja odpadneeem z teba to si veeelmi vazim !!! Skoda ze niesi s blizska dali by sme kafiicko 🤗
A presne ty uz maaaas kraaaasny zazrak domka a urcite knemu coskoro pribudne zazrak c.2