icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
19. jan 2017

@oblacik00 krasne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉

luta13
19. jan 2017

@zuzuliena1 Myslim na Teba, neboj, vsetko bude ako byt ma a Ty uvidis zas svoju fazulku nadhernu a budes usmiata od stastia...Hod nam sem potom fotecku a aj popis trosku, ako pokracujete 🤰😘

luta13
19. jan 2017

@patkaamirko Moja, veru mozes citit - hovori sa tomu "dotyk motylich kridiel" a je to uzasne, pretoze je to prve, co zena uciti...Je to jemne steklenie o brusko zvnutra, je to tym, ako si babätko plava vo vode asi - ja som si to takto vzdy vysvetlovala, lebo som citila ako ked sa voda prelieva a zblnka, no tazko popisat (treba zazit)...Ja som take daco tiez mala pri druhom tehu...Pri prvom nic, ani priznaky tehu, ani nic...Az okolo 16-18tt.prve pohyby slabucke, dovtedy nic vobec...Pri druhom som pocitila toto steklenie a aj slabulinke pohyby som mala okolo 16tt...Vsetko skor pri druhom babätku - brusko hned rastuce prvy mesiac, dokonca aj kolostrum som mala okolo 4.mesiaca, pri prvom som si to vsimla az cca.v 8.mesiaci atd...takze uzivaj tieto prve pocity, su najkrajsie 😍😍😍

luta13
19. jan 2017

@patkaamirko to moje steklenie v brusku bolo myslim okolo 12-13tt., no netrvalo stale, len zoparkrat..😉

luta13
19. jan 2017

zevraj som "super" a dostala som aj "kvety"...Vcera a predvcerom...Neviem, od ktorej certice z vas, ale pekne dakujem 😉

missellis
19. jan 2017

@luta13 dakujem velmi pekne, s pôrodmi je to potom ok, silikon nema vplyv na kojenie, len nemala by som rok otehotniet a mozu tak isto ovisnut alo normalne... Ale nema to inac vplyv na babatko, dakujem, isto sa ozvem po opke, ms nakoniec nedosla ale test negat, pockam este par dni, ked tak si dam na predoperacnom ktore mam v utorok návrat aj hcgcko... Tam by to malo ukazat z krvi vsak?

patkaamirko
19. jan 2017

@luta13 Áno je to to naj 😍😍😍 áno presne ako si to povedAla Ako keby zblnkotanie a sem tam aj také vibrovanie...no takto to tak zo opísat...Maternica mi pekne rastie, a neni to už len také nafúknuté ako pred ms 🙂 na dotyk je to ešte viac rozoznatelne ako na pohľad 😇🤗 teším sa veľmi, ale mám trošku aj obavy čoskoro mi budú robiť Sono a aj ten screening test tak som napätá predsa len už chcem vedieť cI nemá nejakee vývojové chyby 🙂 prikladám bruško 😄😄 Prepáčte ak Tu už posielam moc tých brusiek 🙈🙈

patkaamirko
19. jan 2017

@luta13 hlavne som ti poslala tu fotku aby si videla a posudila..Mám to naozaj od maternice, ale ktovie či nemôže byť za tym nejaký iný problém ? prečo mi tak rýchlo rastie ???

patkaamirko
19. jan 2017

@luta13 Ja to mam tiež len tak občas 🙂 včera to bolo také intenzívne 🙂

luta13
19. jan 2017

@missellis ano, hcg Ti zistia z krvi, ci stupa a ci si teda tehulka Ti hned povedia...No ja Ti silno drzim aj tak palceky na tehu, nech si uzijes svoje rastuce brusenko 😉...Urcite ma informuj, som velmi zvedava na Tvoje vysledky 😉

missellis
19. jan 2017

@luta13 dakujem, aj ja som velmi zvedava ako toto dopadne... 🙂

luta13
19. jan 2017

@patkaamirko keby som mala moznost stretnut Ta teraz osobne,, asi by som Ti ako prve vycistila zaludok z oci do oci, ci "strelila jednu za ucho"!!!....Ty stale pochybujes o svojom tehu??? Patuska, prosim Ta, ver, ze vsetko je ako byt ma, mas nadherne tehu-brusenko (ano je to tehu-brusko), drobciatko je zdravucke, neboj a aj vysledky testov budu na jednotku...Myslim na vas a drzte sa..Teraz utekaj uz spat, lebo treba Ti aby si nacerpala silu do dalsieho dna...Mas krasneho synceka pri sebe a v brusku druhe babätko, verim, ze vysnivanu princeznicku...Sladke sny vam prajem vsetkym 😘🌜🌷

zuzuliena1
20. jan 2017

@patkaamirko
@luta13 ďakujem vám za podporu ste zlaté 🙂 🙂 a určite dam vedieť ako sme dopadli 🤰❤

ejuska2586
20. jan 2017

@luta13 Ďakujem moja. Ani nevieš, ako mi takáto podpora pomáha.

biba12
20. jan 2017

@patkaamirko rastie rýchlejšie aj preto, že je to už druhé dieťa. Más svaly "roztiahnutejšie", kožu detto, už si tehotná bola. Aj ja som v treťom mesiaci pri druhom vyzerala podobne. Skús prestať mať obavy a začni si to konečne užívať. Vyzerá, že je všetko ok, netreba robiť paniku a mať obavy. Drž sa. A skús sa sústrediť trošku aj na niečo iné, keď to ide, lebo si zbytočne pridávaš, strach, obavy, napätie nerobia bábätku dobre.

luta13
20. jan 2017

@biba12 krasne si to Patke napisala...Ja som nevedela najst tieto vhodne slova vcera v noci, ked som jej pisala koment 😉, no Ty si ich presne vystihla...

luta13
20. jan 2017

@crazy_girl1 to uz veru nie je len dusik ale ruzove //...na testiku "oblacikovom" 😉

olylili
20. jan 2017

Dievčatá od včera cítim pohyby 👶🙌💖💖💖a dnes ráno už boli poriadne najkrajší pocit na svete 💝💞

tinka77
20. jan 2017

Ahojte baby. Prikladám zbierku mojich testov. Dnes som robila posledný. Zavolám gynekológovi a uvidime na kedy ma objedná. Dufam, že bude všetko v poriadku. Baby, všetkým vám moc držim palce, aby ste si všetky čoskoro našli svoje vytúžené //. Každej to veľmi prajem. 😇 👶 ❤

sofija18
20. jan 2017

@luta13 Moc moc moc mocisko ďakujem!!! Snáď sa naozaj aj my dočkáme....čakáme dlhých 7 rokov.... ach....

karmela
20. jan 2017

@tinka77 krasne silnejúce testíky gratulujem 😊

@ejuska2586 jasne že sa Vám podarí bábätko a daj potom vedieť co budeš mat nové po kontrole 😉

@patkaamirko mojko uz sa prestaň stresovať bábätku sa v brušku očividne páči aj ja som mala bruško pri malej uz veľmi skoro.Urcite je všetko v poriadku tak si to užívaj 😉

karmela
20. jan 2017

@olylili veru je to krásny pocit ked si nato spomeniem..Nech Sa Vám pekne darí 😊

olylili
20. jan 2017

@karmela ďakujeme😊... verím že onedlho si to zopakuješ držím prsty😉

ereska
20. jan 2017

@karmela ahoj aj si testovala ???

zuzuliena1
20. jan 2017

No zatial vyzerá byt všetko v poriadku 🙂 dr sa smial fazuľky je dole hlavou a hrozne tancovala 🙂 🙂 taká malá sibalka 🙂 🙂

ejuska2586
20. jan 2017

Ahojte. Tak uz to mam za sebou. Zobrali mi kopu skumaviek krvi, kopu vyterov. O 2 tyzdne kontrola-mali by byt uz aj vysledky (7.2.). Maternica vyzera tak, ze do 1-2 tyzdnov pride mrcha. Stale tam je hematom. Cakame, ci sa vyplavi s mrchou, ak nie, nasadi nejake lieky. Hystologia potvrdila len to, ze plod odumrel. Nic viac.

karmela
20. jan 2017

@zuzuliena1 jeeeej bábätko krasne 😍 Gratulujem a kraaaasne tehulkovanie želám 😊

@ereska jasne že som testila ja som chorá na testovanie 🙈 Zatial nič ale nevzdávam to a veruze ani ty to nevzdáj..Kedy testujes až v tu nedeľu ? A na krv kedy ideš? Držím palčeky na // 😉
@olylili ďakujem ti 😘Ano verim že skôr ci neskôr si to zopakujem este tie krasne pocity štastia 😍 Vy si užívajte naďalej pekne v zdraví 😉

karmela
20. jan 2017

@ejuska2586 zlatko tak držím palčeky nech sú výsledky v poriadku a svoje tretie bábätko šťastne vinosis a budeš držať v náručí este tento rok.A kedy sa možte snažiť ? Uz ked príde ms ci po výsledkoch sa uvidí asi však

adria88
20. jan 2017

@zuzuliena1 Gratulujem, krásna foto 😍 prajem krásne a zdravé tehu až do konca 😉

happymia
20. jan 2017

@luta13 aha dalsi poklad skupinky 🤗Dakujem Ti velmi pekne aaaano krpceka si uzivam ,dufam ,ze bude vsetko tak v poriadku ako fo teraz nic ine nieje podstatnejsie tieto okamihy a mesiace !
Prajem ti pekny den pekna víla 🎀