icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
20. jan 2017

@nivea777 to položila naopak test,lebo bol rozobratý 😉Tak preto je čiarka pod T ..
@karolina196 no natom spodnom sa mi niečo zdá

sibalka21
20. jan 2017

@nivea777 😂 to som si ani nevsimla :D no tak ano je chybny...

nivea777
20. jan 2017

@karmela odfotiť a rozobrať som už videla ale najprv ho rozobrať a potom ho dať naspäť a tak odfotiť,to som veru ešte nevidela :D

karolina196
20. jan 2017

@nivea777 ja som ho dala naspat asi opacne 😝

karolina196
20. jan 2017

@nivea777 Co je na tom divne?Fotila som viackrat,ale rozmazane foto su mi na nic a ked som ho znova fotila poskladany,tak som si nevsimla,ze je opacne.Inak mas pravdu,bol by chybny.

miriamn76
20. jan 2017

@karolina196 na tom spodnom teste @karolina196 je nieco pozri @karmela v inom odtieni

miriamn76
20. jan 2017

Zabudla som foto😀@karmela @karolina196

nivea777
20. jan 2017

@karolina196 divné je skladať ho dokopy keď už si ho rozobrala.. a nevidím ani na jednej foto nič ani náznak ducha..Skús o dva dni

miriamn76
20. jan 2017

@karolina196 uz ti meska?

karmela
20. jan 2017

@miriamn76 áno na tom spodnom vidím aj ja som jej to písala 😉

karolina196
20. jan 2017

@nivea777 Aby ste videli aky je to test.Tak som chcela dat obe foto a rano boli tie fotky naprd.Nemusis hladat hned v tom cosi zle..

karmela
20. jan 2017

@karolina196 v pohode stane sa že sa zle zloží test 🙃 Na tej druhej foto niečo vidieť..Skus testnut este ráno uvidis ci bude čiarka silnejšia 😉

nina4
20. jan 2017

@karolina196 ja tam tiež vidím na oboch 😉 tak uz len nech tmavne

ereska
20. jan 2017

Jja tam vidim dusika

karolina196
20. jan 2017

@miriamn76 neviem 😎
Som 3mesiace po porode,ale citim sa divne ako ked som pri prvom otehu.Chceme aj druhe,ale takto skoro,no neviem.Pockam a za par dni znova skusim test.

miriamn76
20. jan 2017

@karolina196 vychovas jednym vrzom😀

karolina196
20. jan 2017

@miriamn76 Snad to nejak dame ak je to tehu. 🙂 Ale mam super chlapa a pomaha so vsetkym. 🙂

luta13
20. jan 2017

@lilianna1xs nechcem Ta znervoznit, no radsej sa na to, co povedal Dr.nespoliehaj...Bud si ista az ked na 3D, ci 4D utz. uvidis na vlastne oci susurku, inak by som tomu po mojej poslednej skusenosti neverila uz nikdy...Kym nevidim medzi stehienka, neverim a nikdy verit nebudem 😒...My sme podla Dr.cakali do konca 6.mesiaca dievcatko a chlapcek bol vyluceny na 100%...Potom nasej princeznicke zrazu narastol pipik - kukni moj Album druhe dietatko Sebastian 😉...No verim, ze Ti to dievcatko vyjde, kedze asi je Tvoje vysnivane tiez, ci mylim sa? 💃

luta13
20. jan 2017

@barborka93 Dakujem Ti za krasnu spravu z kontroly a aj za fotecku Tvojho drobceka-je zlatucky...Tak som rada, ze namas nevolnosti a ze si to uzivas, tak uzivaj aj nadalej a krasne nech anjelik v Tebe rastie...Cochvilku sa nenazdas a pridu prve pohyby...Leti to velmi rychlo vsetko...Tak sa zatial majte krasne obaja...Pohladkaj za mna brusenko 🤰😘

luta13
20. jan 2017

@frederika91 nadherne testiky s //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie...Boh s vami obomi 😉

luta13
20. jan 2017

@karolina196 na rozobratom je dusik silnejsie vidiet, asi to bude tym, ze mu nezavadzia sklicko zvrchu...No priblizla som si fotecku, je tam ozaj dusik a je doruzova, len je este velmi slabucky...Skus testovat znova o 2 dni a len z ranneho mocu...Hod sem potom zas fotecku, pripadne oba testy pod sebou odfotene...Drzim Ti palceky 😉

zuzuliena1
20. jan 2017

@luta13 ďakujem veru vystrájal velmi tancoval 🙂 🙂

luta13
20. jan 2017

@nivea777
@sibalka21 ja som povodne teraz myslela, ze je test vadny od vyroby a opacne vlozeny v kazete...No teraz az citam vase komenty tu, no sranda musi byt 😉

luta13
20. jan 2017

@miriamn76 jasne, ze tam daco je...je to druha nadejna /, no treba pockat zopar dni a bude tam palica ako hrom 😉

patkaamirko
20. jan 2017

@lilianna1xs Jeee Gratulujem,myslím že to už tak aj bude, 😘😍😍mne sa včera snivalo že mi povedal Dr. že to bude dievčatko podľa toho uhla ako ide ten vyrastok 😂😂 ale divne bolo to že bábätko som mala v kociku a tešila som sa že to bude dievčatko 😎😃😃😃

patkaamirko
20. jan 2017

@ejuska2586 Veľmi ti to prajem ❤❤❤

patkaamirko
20. jan 2017

@zuzuliena1 Hehe buď rada 🤗🤗🤗😇😇😇jooj ja sa už neviem dočkať, ty si 10+2 tt podľa sona ako ja že , 🙂😎🙂 takže na ďalšom Sone už bude hádam aj môj drobec výstrajat aj keď som bola 13.januára na Sone, zdalo sa mI že rozhadzoval ručičkami 😃😃😃😃 koľko má maličké už (cm) ?

patkaamirko
20. jan 2017

@karmela hladkam hladkam len občas mi je z toho zle tak ťažko na žalúdku 😖😝 Ale jasné že vždy objimam to moje maličké stvoreniatko 💋💕💕 neviem sa ho už dočkať...nech je tu medzi nami 🤗😇 dnes som videla v tescu babatkovske vecičky dupačky po 4 libri, v akcií..rozmýšľam že zajtra si spravím radosť ( také krásne biele s obrázkom ) 🙈🤗

zuzuliena1
20. jan 2017

@patkaamirko no dnes som 10+2 a sono zodpovedá 11+0 🤰😘a veru riadne tancovalo maličké moje ja som včera pri upratovaní trošku zavrtela zadkom možno sa mu to zapáčilo 🙂 🙂

zuzuliena1
20. jan 2017

@patkaamirko a máme už 4cm narástli sme o skoro tri cm 🙂 🙂 🙂