icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

barborka93
20. jan 2017

@karmela dakujem

barborka93
20. jan 2017

@luta13 ano ano uživam aj mala sa už teši a už sme aj čosi pokupili takze super.ide mi to velmi pomaly dalsia kontrola až o mesiac a tam mi sono robit nebude ☹ asi si ho zaplatim a nech uz pozrie čo to bude 😃

erickatt
20. jan 2017

@miriamn76 čiarka tam je

oblacik00
20. jan 2017

Dnes vecer

patkaamirko
20. jan 2017

@zuzuliena1 fiha to pekne narástol drobček 🙂 môj mal toho 13teho januára 25mm a sono zodpovedá 10+2 tt a podľa ms som 11+2 tt 🙂😇😍

patkaamirko
20. jan 2017

@zuzuliena1 A inak od tej zrazeninky čo naposledy som mala, som už nekrvacala 🙂 možno si mala pravdu že to možno práve tu zrazeninku bolo treba dostať von ;)

tinabalogova
20. jan 2017

Nechapem tomu som ci nie 😢😢😢??😞😔

olylili
20. jan 2017

@tinabalogova mne sa zdá že nie nevidím nič

butterfly333
20. jan 2017

@tinabalogova nič tam žial nieje.

tinabalogova
20. jan 2017

😯diky za odpoved 😅😔😭😭

tinabalogova
20. jan 2017

co mam urobit stale skusam a nic 1 raz som potratila a teraz stale nic prosim pomoc😢😢😢

olylili
20. jan 2017

@tinabalogova my ti asi ťažko pomôžeme treba sa porozprávať so svojím lekárom že v čom môže byť problém

tinabalogova
20. jan 2017

dobre diky

lela123
20. jan 2017

@tinabalogova juuj, ešte si mladučká tak neboj, času dosť 🙂

ereska
20. jan 2017

@tinabalogova a uz ti meskaju ??? Skus neskor testik

lela123
20. jan 2017

@butterfly333 ako to zatiaľ vyzerá? 🙂

butterfly333
20. jan 2017

@tinabalogova ved si ešte mladá más 18r to už chceš bábo?? Podla mna nemaš prečo panikárit.Su ti ženy čo sa snažia dlhé roky a su staršie. Ja som 5x potratila teraz sa snažíme už 3 r. Mam 37r. Neboj si mladá a ak nemáš nejake vázne zdrav problemi uvidíš čoskoro sa zadarí.

butterfly333
20. jan 2017

@lela123 vieš čo moja dnes 14dpo bt bola 37,0 no bola som prave na wc a ružove tak zajtra je tu ms zas ako na koni. Tri roky snaženia už ma to prestava bavit.😡

lela123
20. jan 2017

@butterfly333 no, škoda ☹

butterfly333
20. jan 2017

@lela123 to áno ja už nevladzem neviem čo ešte spravit. Pojdem ku gyn na preventivku a ešte sa spytam.čo dalej.

lela123
20. jan 2017

@butterfly333 to ťa úplne chápem. Ja ak sa rozhodnem, že ešte budem chcieť, ale najskôr v marci, vtedy skončím v práci a povedala som si, že sa budem tieto dva mesiace venovať sebe,zacvicim si, prevetram hlavu a v marci uvidím. Ak sa rozhodnem pre bábo, tak max 3 mesiace tomu dám a potom už nie. Som si čítala o tej tvojej mutácií, tak podľa toho je to naozaj problém a to si mala stále, či si len o tom nevedela?

butterfly333
20. jan 2017

@lela123 no tie 2 homozygota mam vrodene a 2 heterozygota ziskane a do teraz som otom vobec nevedela až ked som v juni po už 5x potratila ma novy gyn poslal na hemato.

lela123
20. jan 2017

@butterfly333 viem, že je to ťažko, ale ja verím,že to niekto riadi z hora. A treba byť asi naozaj vysporiadany a v klude, že čo má byť, tak bude. Ináč človek uviazne a nepohne sa ďalej. Nesmieme sa fixovat na svoje predstavy. Práve preto si dávam čas na usporiadanie myšlienok a hlavne oddych. Prepáč, ak veľa filozofujem, ale ja som taký prieskumnik. Takto to vnímam ja🙂

butterfly333
20. jan 2017

@lela123 ja viem že to je pravda no neviem ako vypnut chodíme obaja do prace na 3 smeny nevladzem a nebaví ma uz ta robota neni kedy ani oddychovat. Chcelo by to niekde vypadnut aspon na mesiac zrelaxovat oddychovat no to žial nieje možne. No ja stale verim že sa to podarí.

lela123
20. jan 2017

@butterfly333 obdivujem ťa, že dokážeš takto makať, ja by som už nočné nezvládla a ináč môže byť v tom aj dosť problém.Telo je proste vyčerpané. Ja som vždy drela ako kôň. A posledné dieťa (dcéra) mi dala dosť zabrať. Vždy som všetko zvládla, ale minulý rok sa mi to veľmi odrazilo na zdraví.

butterfly333
20. jan 2017

@lela123 ved to ked som bola mlada som 8r robila na 3smeny vtedy sa to dalo no teraz už 5rok takto taham no už nevladzem aj nohu mám po operacii mam ju zošrobovanu a 4šroby v nohe. No robit musím ine mi neostáva. Aj ja si myslim ze sa moc nahanam ziaden klud len stres a to škodí len čo mám robit?? 😯

jana005
20. jan 2017

@martinka_1202 drzim prsty,aby nedosla 🙂

zuzuliena1
20. jan 2017

@patkaamirko no mi sme mali 28.12 10,3 mm a dnes uz ver 41 mm 🙂 ale zase ja podľa ms som 10+2 a podľa sona 11+2 🙂 🙂 neviem preco 🙂 Veru vravela som ti zbytočne si sa trápila tolko ❤ ale hlavne je ze terAz uz mas všetko v poriadku a babatenkovy sa darí ako ma a ty si tiež uz spokojná to ma veľmi teší 😘❤ uz si len užívať tehulkovanie 🙂🤰

lilianna1xs
20. jan 2017

@luta13 Mne lekár určil z 4D ultrazvuku.takze neviem,ha viem mne tiež na syna tvrdili do konca pôrodu tenké to holka bol to chlapec ))))).Moj muž od začiatku mi hovorí ja viem čo som splodil je to moja životná Láska.Pri synovy tiež hneď vedel že je chlapec ešte on povedal lekárke pani doktorka ja viem že ste,dlho študovala ale ja viem že je to chlapec Jak som porodila bol pri pôrode a doktorka bola pri mne,a povedala muzovy tak vy ste mal byt gynekológ bez ultrazvuku ste to vedeli lepšie ako my..)))))ale sranda bola.este uvidíme 20tt mám ísť na 4D zasa tak dúfam že už uvidím SKK ja dačo.😝

lilianna1xs
20. jan 2017

@patkaamirko milé .Mne je súce jedno čo zo bude,ale muž on už od začiatku kupuje všetko take neutrálne ale hlavne aj ružové postieľku objednal a pozerám že cela je ružová zaclonka oblečky atd .....Dneška prišiel domov že kúpil som ti darček .Akoze mne kúpil .)))))😉