icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

meli8412
20. jan 2017

@lilianna1xs Krásne, že ti kupil nosič, ale je to klokanka...Mám skúsenosti aj s klokankou aj s ergonosičom. Prvé dieťa manžel niesol v klokanke, ja osobne som to skúsila 2x (prvý a posledný krát) strašne ma bolel chrbát a plece, hruza-des, ale teraz moje 3 dieta nosim v ergonosiči a uplne super...necítim,že ho mám na sebe.

patkaamirko
20. jan 2017

@lilianna1xs Hehe aký milý 🙂😎 pekne pokupil pochvál ho za to 😉🙂 my máme podobný tiež kupovany zo Slovenska ( za nejakých 80 eur ) bleducko zelený tak vynosi aj druhé 🙂

patkaamirko
20. jan 2017

@lilianna1xs Fiha a to ťa posielajú Dr. Na 4D ? A zadarmo ?

patkaamirko
20. jan 2017

@zuzuliena1 tak tebe to dokonca vychadza ešte viac 😂😃 možno si otehu cez ms alebo pred ms 🤔🤔 či ? Tak to riadne vyrástlo baby moja klobúk dole..Som zvedava koľko bude mať môj krpec 🤗 Ale nie veľa isto lebo ak záleží aj na tom že kedy sme ho splodili tak to nie je ešte také staré 🙂

olylili
20. jan 2017

Skúšala som ten test so sódou že sa robí od 13tt😀 a nič nešumel tak ako aj v predošlých žeby zase dievčatko?😊

patkaamirko
20. jan 2017

@olylili Nooo možno dievčatko babsky team 😃😄A mne zase sumelo ako diveeeee 🙄😌😅

olylili
20. jan 2017

@patkaamirko uvidíme 😀 o dva týždne na kontrole sa opýtam lekára nech sa na to mrkne 😊

patkaamirko
20. jan 2017

@olylili Áno ozaj tebe už môže povedať doktor..Tuším že do 12tt sa to všetko vývyja a po 12tt je to už o sikovnosti lekára 🙂 Držím palčeky aby si mala malého princa 😄Ale tak hlavne nech je zdravé drobciatko 🙂
Ja si ešte počkám..Až po 20tt mi budú zisťovať pohlavie...Ale my pôjdeme súkromné na Sono a tam nám určite povedia 🙂

luta13
20. jan 2017

@oblacik00 dnes vecer krasne //...Gratulujem a po potvrdeni u Dr.prajem zdrave tehulkovanie 😉

olylili
20. jan 2017

@patkaamirko pri oboch som mala už v 16tt na 100% určené pohlavie tak dúfam že krpec nebude hanblivý a ukáže sa nám 😊 a áno je to jedno hlavne nech sú drobci zdravý 💝

luta13
20. jan 2017

@tinabalogova na tom spodnom teste, ked si ho priblizim, tak vidim kusok akoby dusika na spodnej casti testu, cize ciarka nejde po celej vyske - nie je uplna!...Bud je to zacinajuca druha /, alebo chybny, ci premoceny test...testuj zas o 2-3 dni, uvidis, ci nastane nejaka zmena...Drzim palce 😉 a netrap sa zbytocne, co ma prist, pride v tu spravnu dobu, ked to budes najmenej cakat 😀

patkaamirko
20. jan 2017

@olylili fiha mne to povedali pri malom až niekedy v 30tt alebo skoro v 30tt už neviem presne..Tak to je super moja držím ti palce, nech ti povedia aj twraz pekne, daj vedieť ptm 🙂
bože ja som dnes taká lenivá až to nie je možné...Absolútne som nepohla ani prstom, v kuchyni mám bombu riadnu a všade joj :( za pol hodku príde muž domov, ešte ani malý nespí no hrôza 😪

olylili
20. jan 2017

@patkaamirko asi bol malý zle otočený že sa nedalo...noooo ja som už dva dni taká že koniec všetko robím z donútenia 😑 a ešte som aj poobede spala tak teraz už vôbec nezaspim hrozne to mám teraz s tým spánkom

meli8412
20. jan 2017

@olylili Súcítim s tebou. Ja som prvé dva tehotenstva trpela nespavostou, ale po porode, taaaak som dobre spala, že ani nočné vstávanie mi nevadilo 🙂

luta13
20. jan 2017

@patkaamirko vyvoj pohlavnych organov je definitivne ukonceny v 16tt...😉...Takze @olylili Tebe to uz asi povedia na 100%, ak bude drobcekovi vidiet medzi stehienka 😉...Snad tam bude visiet pipik - prajem Ti to zo srdca 🙂...Daj nam potom vediet, ak si budes uz na 100% ista 😉👶🙏

patkaamirko
20. jan 2017

@olylili Jak ti dobre och že si si pospala 🙂 ja som taká unavená že by som zaspala aj po stojacky, no v noci katastrofa...Idem spať aj o jednej v noci, a minimálne 4 krát sa zobudím potom ráno vstávam alo dolamana a ten môj malý krpec mi poobede nedá spať 😂 Ja som už týždeň nevarila alebo koľko :( muž si berie do práce polotovar pizzu z tesca 😂😂😂 alebo parky.. Hambim sa za to

patkaamirko
20. jan 2017

@luta13 Áno ? No potom som blbosti citala na nete 😔 nevadí, ďakujem za info 🙂

luta13
20. jan 2017

@patkaamirko aj ja som to citala na nete, ked som pred vyse rokom bola tehu, tiez ma to vtedy zaujimalo, lebo som bola nedockava kvoli pohlaviu 😉

patkaamirko
20. jan 2017

@luta13 Veru som nedočkava riadne 😇 ale že sa dá zistiť aj podľa uhla toho pohlavia..Že to tiež trčí ako pipik ale dievčatám v menšom uhle ako chlapcom..Čo je na tom pravdy ?

olylili
20. jan 2017

@patkaamirko nemáš sa za čo teraz tu lenivosť máme ospravedlnenu 😀

olylili
20. jan 2017

@luta13 áno dám hneď vedieť 😊

olylili
20. jan 2017

@meli8412 bože každé tehu mám ten problém do plaču mi z toho ide 😑

luta13
20. jan 2017

@patkaamirko pocula som o tom uhle aj ja...No neviem, ako sa to meria presne, Dr.musi merat...No mne sa to aj tak moc nezda, ja by som sa na to na 100% nespoliehala, neviem 🙄...Podla mna je najspolahlivejsi 3D utz., ked babätko je ovsem otocene predkom a je mu vidiet medzi nozky jasne a zretelne...Ako mojich oboch synov mame krasne fotky pipika, tak sa krasne rozkrocili 😂 ...Kukni fotku jedneho z nich z 3D utz 😉

luta13
20. jan 2017

@patkaamirko
@olylili Dobru noc vam maminky, idem ja uz spat pomaly, som unavena ako pes dnes uz 😔😴😘

olylili
20. jan 2017

@luta13 prajem krásnu noc 🌜🌜🌜

patkaamirko
20. jan 2017

@luta13 Dobru noc moja 😘🌙🌘

lela123
21. jan 2017

@butterfly333 neviem, ako si na tom, aké my s mojim mužom sme zhodnotili,že bude pre mňa lepšie byť doma, ako sa niekde zodrat. V podstate ako sme spolu, čo je 7 rokov, obaja v druhom manželstve, tak ja som normálne robila len rok. Potom som išla na materskú a teraz som chodila masírovať len dva dni v týždni za pár korún. Tak budem radšej doma. A prešli sme si kadecim, manžel nezarobil veľa, teraz je to lepšie, aj dom sme prerabali a dalo sa. Ja ako som staršia, tak si už viac vážim samú seba.Teraz si chcem hľadať inú prácu, najradšej kludnejsiu.Veď ukáže čas. Ty si musíš sama v sebe zhodnotiť, čo je priorita. Začni tichou meditáciu. Aby sa myseľ upokojila, čo by sme mali robiť všetci. Dakedy som tak žila a boli mi veci jasnejšie. Akosi som pri tom zhone som na to zabudla.Teraz to chcem obnoviť, lebo mám riadny chaos. Tak ti držím palce, nech nájdeš svoj pokoj, aby sa ti splnilo, po čom tuziš. 🤰👶🙂

lienka1987
21. jan 2017

@olylili ja som tiez skusala tu sodu bikarbonu a nesumel, cakame dievčatko 🙂

lela123
21. jan 2017

Toto je veľmi vzácna chvíľka. Chalani sú pri starkich. Muž spí aj dcéra a ja si tu v klude lebedim na gauči. Musela som sa pochváliť. Lebo za chvíľu to skončí a začne sa makať. 😉🙂

oblacik00
21. jan 2017

@luta13 waw to je foto 👍