Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lienka1987 a v kolkom si tt ??
@karolina196 no moja bude to ťažké ale ber to tak,že budú kamoši, o rok mladší,budu si rozumieť 🙂 tak veľa šťastia, nech to vyjde ;)
@patkaamirko nie podľa ms aj kalkulačky mi to sedí len babo je väčšie asi neviem nejako to neriesim 🙂 🙂 hlavne že je všetko v poriadku 🙂 🙂
@lienka1987 ani mne pri holkach oboch nesumelo a ani teraz a mám tusaka že do tretice zase dievča tak asi to tak bude 😀
@olylili ja mám troch chlapcov 🙂 a teraz to vyzerá zase na chlapca niektorým asi nie je súdené obe pohlavia 🙂 🙂 ale čo hlavne nech su deťúrence zdravé 🙂❤
@zuzuliena1 veď ja tiež vravím že asi mi chlapec nie je súdený 😀 nevadí nech sú zdravy drobci 😊
@zuzuliena1
@olylili baby, kym nemate od Dr.na 100% potvrdenu modru, ci ruzovu a ani ste este neboli na 3D utz.a na vlastne oci nevideli pipika, ci susurku, stale mate sancu, ze to bude prave pohlavie, ktore si prajete...Tfuj, tfuj, tfuj obom, nech mate to, o com snivate 😀 ...Som velmi zvedava na vysledok 😉
@butterfly333 ahoj moja, tak ako dosla MS, ci nie?...Testovala si uz dnes? 🙂
@luta13 moja dnes som 1dc.
@butterfly333 do kelu!!! 😢...No hlavu hore a verim, ze tento novy cyklus by uz mohol priniest do Tvojho lona uz konecne urodu...Budem na Teba zas mysliet a verit s Tebou, ze rybky najdu tento mesiac, to co nevedia najst za posledne 3 roky...Boh Ta zehnaj a aj Tvoje lono nech ozije a prijme male babätko vysnivane!!! 😉
@marsellinpir uz nedostanes ☺tisko gratulujem
@miriamn76 myslis aj po zaschnuti je tam
@luta13 moja aj ja stále verím a dakujem moja zlatá že na mňa tak myslíš.

@butterfly333 tak toto ma fakt mrzí. Tak som Ti držala palce. No nič, nádej stále žije, vyjde to. Drz sa.
@marsellinpir vyzerá to super. Myslím,že si tehu ;)
@biba12 myslis nenamyslam si lebo naposledy som mala len 3dnove spinenie tmavi hnede a dnes len v case mrchy taky belsi vytok aj som trochu nafuknuta a stake by som jedla niekedy ma napina ale nie stale
@biba12 aj ja som už verila že to prave teraz vyšlo no nič tak ide sa dalej no aspoň ms prišla na čas.
@marsellinpir no ono sa tam čosi črtá, držím palce 😉
@marsellinpir a ako čítam ďalší príspevok, tak rovno aj gratulujem, lebo máš aj tehu príznaky 🤰🙂
@marsellinpir jeeej pekne viditeľný dušik tak nech zajtra ráno pekne zosilnie 😊
@karmela bodaj by to vyslo
@marsellinpir Aj ka tam vidim mini dušika)
@marsellinpir tak snáď dobre vidíme a uz to aj vyšlo 😊
@marsellinpir dufam ,ze bude tmavnut..lebo ja som si robila tieto testy mala som duchov a dnes 2dc 😯
@marsellinpir urcite tam je pekne ho vidiet ☺

@jjuulliisskkaa no,ako to je s tebou 😕