icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
21. jan 2017

Veľmi pekne ďakujem niektorej za srdiečko držím ti palce potešilo má veľmi 😘❤

marsellinpir
21. jan 2017

@kotatko1232 to su gs mamavit ci ako sa volaju snad by to uz aj mohlo vyjst
@karmela dufam velmi by som sa potesila

sia525
21. jan 2017

Ahojte mamičky 🙂 ak by ste si našli 2 minútky vyplnili by ste mi prosím môj anonymný dotazník? Za Váš čas Vám vopred úprimne ďakujem 🙂 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-eXz...

karmela
21. jan 2017

@marsellinpir drzkam palčeky nech sem ráno capnes foto,zo silnejšou druhou čiarkou..Fakt pekne viditeľne je to,ani zaostrovat som nemusela

kacenaaa
21. jan 2017

Baby ovu test je stále rovnaký tehu nič 🙂 čo vi nato? Ovu už bola určite

marsellinpir
21. jan 2017

Aj po zaschnuti je ho vidiet. Tentokrat nezmizol ostal tam

karmela
21. jan 2017

@marsellinpir jaaaj si zlata áno vidieť ho aj po zaschnutí neodišiel ani nezmizol 😊😉pevne verím že sa zadarilo

karmela
21. jan 2017

@kacenaaa kolky dc si? No ovu je stále negatívny hoci je čiarka silnejšia

olylili
21. jan 2017

@kacenaaa nie si tehotná a ovu test normalka

olylili
21. jan 2017

@marsellinpir pekný dušik držím prsty nech pekne silnie

kacenaaa
21. jan 2017

@karmela som 28DC

kacenaaa
21. jan 2017

@olylili nikdy som nemala takéto ovu testy nikdy

marsellinpir
21. jan 2017

@karmela ja by som bola velmi stastna keby ano 😊 preto som hotova z toho

olylili
21. jan 2017

@kacenaaa nemyl si ovu test s tehotenským ja som ovu testy v živote nerobila tak ti neviem povedať

karmela
21. jan 2017

@marsellinpir ti verím ked sa zjaví taký dušik pekný aj ja by som bola cela happy 😊Neboj verím že aj ráno bude ciarocka 😉

karmela
21. jan 2017

@kacenaaa a kedy čakáš ms? Ovu testik musí silnieť a ked je pozitívny vtedy to môže znamenať tehu ale aj nemusí..

ereska
21. jan 2017

@kacenaaa ja som nikdy nemala silnejsiu tu ciarku a podla bt ovulka bola

karmela
21. jan 2017

@ereska ahoj no ako zajtra testis? Držím palčeky na // 😉

korytkaja
21. jan 2017

@kacenaaa ja som zistila ze som tehu na zaklade ovu testov. Zdalo sa mi ze su dake divne ze 2dni mat tmavi ze reku spravim aj tehu. A bol pozitivny aj ten 🙂 postupbe tmavli oba 🙂

kacenaaa
21. jan 2017

@korytkaja neviem no lebo tehu je onicom ale skúsim ovu z ranného čo to spraví 🙂 pred asi týždňom som splnila slabo z krčka ale lekár nepovedal prečo iba že inak som vporiadku žiadne cysty nič také tak ja neviem podľa neho už ovu bola skôr... Tak neviem 🙂

bambula3
21. jan 2017

Ahojte snažilky 🙂 mne uz z tych testov trocha hrabka. Uz si nie som ani ista ci tam nieco vidim alebo ma klame zrak... Ms ma dorazit zajtra

karmela
21. jan 2017

@bambula3 Skus odfotiť testik lepšie lebo je dosť tmavá foto

bambula3
21. jan 2017

@karmela žial nech sa snazim ako chcem, telefon mi lepsiu fotku nespravi ☹ nevadi, ak ms nedorazi tak testnem znova v pondelok, dufam, ze uz nebudem musiet hadat ci tam nieco je 😉

luta13
21. jan 2017

@marsellinpir krasne //...supeeeeer, tesim sa s Tebou...Myslim, ze MS uz nepride - tento rok urcite nie 😉...Boh s vami 🙂...Rob testik este za 2 dni a hod nam sem potom foto oboch pokope, ako stupa Hcg...Drzim palceky 😘

marsellinpir
21. jan 2017

@luta13 dakujem ti velmi pekne dufam ze mas pravdu bodaj by to bola pravda a bol vo mne novy zivot.

marsellinpir
21. jan 2017

@marsellinpir testik som robila poobede no uvidime rano

ereska
21. jan 2017

@karmela ahoj ano zajtra skusam 🙂 a ty ako dnes???

biba12
21. jan 2017

@marsellinpir veď uvidíš, skus ráno znovu. Každopádne nech to dopadne ako si želáš🙂

lilu74
21. jan 2017

@luta13 presne tak😉

simbatko
21. jan 2017

Žienky 3.1 sme mali s muzom mojkanie..podla vsetkeho som mala vtedy plodne dni.Kedy by som mohla spravit test?Dakujem za nazory ;)Krasny vecer ;) ;)