Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 to su gs mamavit ci ako sa volaju snad by to uz aj mohlo vyjst
@karmela dufam velmi by som sa potesila
Ahojte mamičky 🙂 ak by ste si našli 2 minútky vyplnili by ste mi prosím môj anonymný dotazník? Za Váš čas Vám vopred úprimne ďakujem 🙂 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-eXz...
@marsellinpir drzkam palčeky nech sem ráno capnes foto,zo silnejšou druhou čiarkou..Fakt pekne viditeľne je to,ani zaostrovat som nemusela
@marsellinpir jaaaj si zlata áno vidieť ho aj po zaschnutí neodišiel ani nezmizol 😊😉pevne verím že sa zadarilo
@marsellinpir pekný dušik držím prsty nech pekne silnie
@karmela ja by som bola velmi stastna keby ano 😊 preto som hotova z toho
@marsellinpir ti verím ked sa zjaví taký dušik pekný aj ja by som bola cela happy 😊Neboj verím že aj ráno bude ciarocka 😉
@marsellinpir krasne //...supeeeeer, tesim sa s Tebou...Myslim, ze MS uz nepride - tento rok urcite nie 😉...Boh s vami 🙂...Rob testik este za 2 dni a hod nam sem potom foto oboch pokope, ako stupa Hcg...Drzim palceky 😘
@luta13 dakujem ti velmi pekne dufam ze mas pravdu bodaj by to bola pravda a bol vo mne novy zivot.
@marsellinpir testik som robila poobede no uvidime rano
@marsellinpir veď uvidíš, skus ráno znovu. Každopádne nech to dopadne ako si želáš🙂
Žienky 3.1 sme mali s muzom mojkanie..podla vsetkeho som mala vtedy plodne dni.Kedy by som mohla spravit test?Dakujem za nazory ;)Krasny vecer ;) ;)

Veľmi pekne ďakujem niektorej za srdiečko držím ti palce potešilo má veľmi 😘❤