Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 dakujem za srdiecko
@marsellinpir Hcg kolise obden, uvidis zajtra. a hlavne teraz testuj tou istou znackuo testu , aby si to vedela porovnat.Kazdy test je inak citlivy.Drzim palce.🙏
@rula dakujem pekne
@luta13 ahoj. 😉 pokracujeme skvele.na poslednom sone drobciatku krasne bilo srdiecko.dalsie sono nam dal 31.1.,len kvoli tomu,ze je o tyzden mensi.Ale z toho si nic nerobim.Mohla byt posunuta ovulka.Vsak niektore baby maju aj 2 tyzdnovy rozduel a je to v poriadku. ☺ Mam teraz vela skusok v skole,bakalarku musim odovzdat,na prax chodit,popri tom do prace denne,tak ani neviem,ako tie tyzdne ubiiehaju.Cele dni mi je zle,pomahaju mi len pomarance,tak drahy mi nakupil 5kg. 😁 Chova si ma ako vo vaticke.Ziari ako slniecko,ale sa aj boji.Staci,ze ma trochu pichne v podbrusku a uz oci tresti.Ale tak je to pochopitelne po tolkych rokoch. ☺
@marsellinpir To mas mamatesty? Lebo takychto duchov robia aj z vody... lebo ak pises, ze je od vcerajsej ovela slabsia, tak to bude len falosne pozitivny test... A ja osobne moc ciarku ani nevidim na tomt poslednom :/
@sibalka21 nie gravitest
@marsellinpir no vidím aj na tomto len fakt slabšia,alebo patríš medzi tie ženy co majú poobede silnejší testik ako z ranneho aj to som uz videla..Držím palce

@simbatko už 😉 Hneď... to je cca 18 dpo, ak si tehu, ciarky uz isto budu. Drzim päste.