icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

crazy_girl1
21. jan 2017

@simbatko už 😉 Hneď... to je cca 18 dpo, ak si tehu, ciarky uz isto budu. Drzim päste.

luta13
21. jan 2017

@sia525 odoslane 😀 ...Celkom fajn dotaznik 😉...Prajem Ti, nech mas bakalarku na vybornu a aj skusky nech Ti dopadnu podla Tvojich predstav 🙂

luta13
21. jan 2017

@bambula3
@karmela trosku som ten test zosvetlila, no ja tam osobne nevidim zatial nic ☹...Skus testovat za 2 dni zas rano...Kedy mas dostat MS? - @bambula3

luta13
21. jan 2017

@bambula3
@karmela v mieste, kde ma byt druha /, vidim akoby bielu /, je to divne 😲

luta13
21. jan 2017

@simbatko kludne aj dnes rano testni, ak to vyslo, budu //...Ved teraz by si mala mat uz asi aj MS, ci uz Ti meska - ak mas pravidelny cyklus, tak teoreticky by Ti mala uz meskat, ci mylim sa?...No hod sem potom fotecku testiku, nech pozrieme 😉...Drzim palceky 🙂

luta13
21. jan 2017

@darinkazv @domx - zienky, ako pokracujete v tehulkovani?...Co mate nove a ako rastiete?...Ak mate cas a budete tu toto citat, dajte nam vediet 😉

marsellinpir
22. jan 2017

@luta13 dakujem za srdiecko

marsellinpir
22. jan 2017

Ahojte baby 😁oproti vcerajsej ciarke je dnesna ovela slabsia. Mrcha mi dnes meska 1 den. Neviem co si mam mysliet.

rula
22. jan 2017

@luta13 aj ja vidim bielu ciarku, zeby len kanalik???😕

rula
22. jan 2017

@marsellinpir Hcg kolise obden, uvidis zajtra. a hlavne teraz testuj tou istou znackuo testu , aby si to vedela porovnat.Kazdy test je inak citlivy.Drzim palce.🙏

marsellinpir
22. jan 2017

@rula dakujem pekne

simbatko
22. jan 2017

@luta13 podla vsetkeho dnes by som mala dostat ms..a zatial nic..test nemam..ak nepride ms tak zajtra kupim a budem testovat..;)

moncek88
22. jan 2017

Baby 😐 mne meska menzes 9-10dni...neviem ako to mam ratat 😩. Mala som dostat 13.1. A test mi stale ukazuje slabu ciarku. Precooo?? 😢 pri malom to bolo hned silne....tusim 😥
Ten prvy som robila v stredu a ten druhy dnes....

ereska
22. jan 2017

@moncek88 ale ved tmavne a zase mas aj inu znacku testu tak bud v pohodicke mohlo sa neskor uhniezdit drzim paste 🙂

rula
22. jan 2017

@moncek88 ale ved Ti tmavne, podla mna je vsetko v poriadku. kup si digi test a tam Ti to pekne ukaze.🤰

moncek88
22. jan 2017

@ereska zeby? Uvidime..hej tmavne pomalicky a z toho mam strach 😇.
Dakujeem 😘

rula
22. jan 2017

@moncek88 kazde tehotenstvo je ine, takze sa upokoj a tes sa .👶

moncek88
22. jan 2017

@rula asi vydrzim 1.2.idem k dr.bo toto testovanie ma sklame zakazdym...ked vidim ze ciarka je slaba....

rula
22. jan 2017

@moncek88 neboj sa nic, vsetko je v poriadku.Davaj na seba pozor a setri sa.

bambula3
22. jan 2017

@luta13 ahoj, dakujem pekne za Tvoju snahu 🙂 ms by mala dorazit dnes, zatial vsak nic. Ani bolesti ani migrena, co obvykle mavam. Akurat ma strasne bolia prsia, to ma vlastne priviedlo k testovaniu... uvidime zajtra 😉

ereska
22. jan 2017

@moncek88 nieje slabaaaa je uzasnaaaa teskaj sa a ked chces vidiet lepsie rizdiel testikuj kazdy druhy den a rovnakym testom ;)

moncek88
22. jan 2017

@rula dakujeem 😘 tesim sa...😘 uz len to aj v dobacovat dobre 😉

nina4
22. jan 2017

@moncek88 ahojky moja nebojka je tmavšia a bať sa nemusiš ja som mavala tak pri chalanoch slabé ciarky riadne tmavu som mala len pri dcerke.vydrž 3 dni potom znovu testuj a uvidíš rozdiel bude riafny 😉

moncek88
22. jan 2017

@nina4 ja mam prveho chalaniska a mala som hned tmavu a kamoska ona pri prvom syncekovi mala dlhooo slabee 😁
Ale dakujem 😍

darinkazv
22. jan 2017

@luta13 ahoj. 😉 pokracujeme skvele.na poslednom sone drobciatku krasne bilo srdiecko.dalsie sono nam dal 31.1.,len kvoli tomu,ze je o tyzden mensi.Ale z toho si nic nerobim.Mohla byt posunuta ovulka.Vsak niektore baby maju aj 2 tyzdnovy rozduel a je to v poriadku. ☺ Mam teraz vela skusok v skole,bakalarku musim odovzdat,na prax chodit,popri tom do prace denne,tak ani neviem,ako tie tyzdne ubiiehaju.Cele dni mi je zle,pomahaju mi len pomarance,tak drahy mi nakupil 5kg. 😁 Chova si ma ako vo vaticke.Ziari ako slniecko,ale sa aj boji.Staci,ze ma trochu pichne v podbrusku a uz oci tresti.Ale tak je to pochopitelne po tolkych rokoch. ☺

sibalka21
22. jan 2017

@marsellinpir To mas mamatesty? Lebo takychto duchov robia aj z vody... lebo ak pises, ze je od vcerajsej ovela slabsia, tak to bude len falosne pozitivny test... A ja osobne moc ciarku ani nevidim na tomt poslednom :/

marsellinpir
22. jan 2017

@sibalka21 nie gravitest

karmela
22. jan 2017

@moncek88 ale presne je to na dobrej ceste lebo tmavne čiarka 😊Mohla sa ti posunúť ovulacia 😉

karmela
22. jan 2017

@marsellinpir no vidím aj na tomto len fakt slabšia,alebo patríš medzi tie ženy co majú poobede silnejší testik ako z ranneho aj to som uz videla..Držím palce

karmela
22. jan 2017

@luta13 áno vidím tam svetlu čiarku no neviem ci kanalik ci niečo sa tam začne črtať