icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

patkaamirko
22. jan 2017

@karmela jooj mojka 😍 tá predstava 🤗😇😏 už nech to je 🙂 ale až za 6 mesiacov aspoň ☺

patkaamirko
22. jan 2017

@ala82 oddychujem práve veľa len som potrebovala už ísť von ved som si povedala že čo sa môže stať, musím byť pozitívna už som ani nekrvacala dlhšie tak som si povedala že idem von 🙄 áno Da sa kúpiť v poľskom obchode...užívala som doteraz aj 3 4 denne

butterfly333
22. jan 2017

@ala82 pozeram že máš 5detí wáaau taka mladá super ako to zvladaš. Mat krasnu velku rodinu musí byt krásne. Ešte planujete bábo?😘

paulimauli
22. jan 2017

@butterfly333 ahoj snažím sa nájsť ci sa vam podarilo tento mesiac alebo nie,,,, sledujem ta už dlhšie a viem ze bt naznačovala niečo ... a v sobotu si chcela robiť test ,,🙂

patkaamirko
22. jan 2017

@butterfly333 moja vyzeralo to tak nádejne že sa to už podarilo... Neboj, tento cyklus sa to podarí, a ty konečne budeš mať pod srdiečkom malého anjelika 😘😇Veľmi ti to prajem,

paulimauli
22. jan 2017

@patkaamirko moje zlate ty sa tak moc stresujes ,... chápem tvoj strach, ale neboj sa toľko .. pozitívne myslenie, a kľud 🙂 🙂
Tiež miestami cítim pichnutie vo vaječníkoch a radšej by som chcela cítiť pohyby ❤

ala82
22. jan 2017

@patkaamirko ak bude dole pichat tak by bolo lepsie aby si isla k lekarovy.len radsej oddychuj a dlhym prechadzam sa vyhybaj.nechcem ta strasit.ja som koli tomu mala prisny kludovy rezim.

butterfly333
22. jan 2017

@paulimauli ahoj no žial zasa to nevyšlo dnes som 2dc. 😐

butterfly333
22. jan 2017

@patkaamirko moja dakujem stále verim že sa to podarí aj nam. Snad do konca roka budem už tehu a teda aj rodit. 😉

ala82
22. jan 2017

@butterfly333 ano 5 😊.dost vsak?sice niektore neplanovane ale chcene.da sa to vsetko zvladnut.prve dva sa tazko zvladalo ale potom to uz islo ako po masle.uz som nabrala prax ako v skolke 😁.dalsie neplanujeme uz som si to poistila kedze mynejake ochrany zlyhali.a ked si predstavym ze som vobec nemusela mat ziadne deti po prvom potrate tak som rada ze ich mam.je jedno kolko ich hlavne ze su zdrave

paulimauli
22. jan 2017

@butterfly333 tak to ma mrzí , dúfam ze tento cyklus sa už konečne zadarí 🙂 silno silno budem držať palce

butterfly333
22. jan 2017

@ala82 tak to gratulujem. Si skvela a detičky ti určite pomahaju. Ano najhlavnejšie je ich zdravie to je to najvzacnejšie.ja mam dve 17r a 11r budu mat teraz maj jun. No ešte jedno by sme velmi chceli no 3r sa nedari. Naposledy v juni potrat uz 5x no ja stale verim že to dám a tento rok bude štastny.

butterfly333
22. jan 2017

@paulimauli dakujeeeem 😘😘😘😘

ala82
22. jan 2017

@butterfly333 neboj urcite este budete mat babo.treba to nechat na nahodu a netlacit na pilu.este mozno neprisiel jeho cas.ja som mala zase taky problem ze na mna sa to nalepilo stale nejak rychlo 😁.este som zvedava ci my zaberie aj sterilizacia kedze ani tabletky ani teliesko my nezabrali.mam ja stastie vsak.baby tu uz trochu poznam chodim si tu pozerat testy aj vas tu citam.najhorsie citanie je ked niekto pride o babo.je to dost tazke.niekto chce a nemoze mat a ten co nechce tak sa ho lahko vzda.je to dost smutne

butterfly333
22. jan 2017

@ala82 ano je to tažke no nevzdávam sa verim že sa to podarí. A dakujeem za pekne slová. 😘😘😘😘😘

ala82
22. jan 2017

@butterfly333 neni zaco.treba verit.az taka stara niesi.mozes mat tolko rokou ako ja.takze este stihas.ja som stale chcela babo okolo 40tky ale tak to vislo ze sme to stihli skor aj ked sme ich tolko neplanovali.

patkaamirko
22. jan 2017

@ala82 Hej však už nepôjdem tak ďaleko...To bolo také všelijaké..našli sme nové detské centrum mega veľké a riadne sme nevedeli kde to je..Muž to nepozrel na mape lebo sme sa o tom nebavili a tak ako sme boli vonku na nákupe ( čo mám všetko od seba kusocek lebo bývam rovno v strede, aj tesco mám tak 3 minútky of domu 🙂 ) A tak sme sa spontánne rozhodí že poďme ved sme mu to slubili no.. 😨 Jooj keby sa chcem dať vyšetriť tak jedine k privátnemu gynekológovi ktorému by som musela zaplatiť veľké peniaze, o yo ani nejde až tak, len až od februára začína robiť - má dovolenku 🙄 Lebo tuná do teba nikto nepozerá a keď si tehotná tak to už duplovane sa do ženy nikto nehrabe..Dost divne ale však čo..Ešte že sú aj privátny gynekológovia aspoň 🙂 povedala som si že twraz budem oddychovat tak ako na začiatku tehu, až do ďalšieho sona, aby som mala kľud na duši 🙂😇 Inak sa nenamaham ved muž všetko robí chudacik upratuje varí s malým chodi von stará sa o neho kúpe ho..Tak dnes som mu spravila oddychový deň a navarila som ja..

patkaamirko
22. jan 2017

@paulimauli Už som sa ukludnila 😃 Verím že moje baby je zdravucke a teším sa na ďalšie Sono 🙂 už nech ho mam lebo túžim mať fotečku ďalšiu ❤
Áno jasné je to strach hlavne keď nevieš čo to je..Ale ste na ukludnili že je to teda tým rozťahovanim maternice,lebo aj slabiny a šľachy či čo to je medzi nohami má bolia 😂😂😂 Ležím a už to prešlo 🙂

ala82
22. jan 2017

@patkaamirko bude lepsie ak maleho nebudes ani dvihat.skus to obmedzovat,nic tazke nedvihat a ked sa da tak len odichuj cim viac.mas dobreho muza ked sa tak stara.moj tiez pomahal z detmy.zvladol vsetky 4 sam ked som lezala z 5tym v nemocnici

patkaamirko
22. jan 2017

@ala82 Pekne klobúk dole máme dobrých muzikov 🙂 😇 nie každí je takí žiaľ...Nieee ja malého na rukách nenosím a nenatajujem sa s ním..Ved muž robí poobedne takže som len doma..sama s ním ani von nejdem len aby som nemusela za ním behať ... malinko chodím von, možno tak raz za týždeň len tu do tesca väčšinou na nákup a to je všetko...Keď teba niečo kúpiť kúpi muž..Ten mi nedovolí nič nosiť a ani nikdy nedovolil aj keď som nebola tehotná, vždy mi zobral tašku s nákupom keď videl že ju idem brat ...On je už raz taký no 😀 ❤

ala82
22. jan 2017

@patkaamirko takych chlapou si treba vážiť.moze byt ze ta vsetko boli z tej dlhej prechadzky.len davaj na seba pozor.taku dlhu prechadku si sprav az pred porodom vtedy ti pomoze.boliet ta bude este do konca tehu skoro vsetko.len to pichanie a bolenie zo spodu ako pri krcku netreba podcenovat.coskoro ti uz bude male kopkat.

patkaamirko
22. jan 2017

@ala82 Jaaj hádam áno, neviem sa toho dočkať, je to ako keby celý život túžim po nejakej veci a môžem ju mať, ale povedia mi že až na Vianoce 😂😂😂 možno blbo som to prirovnala ale tak hadam bolo pochopene 😍Veru nič nie je sranda... netreba podceňovať nič..Ja si vždy vravím že radšej 100 krát zbytočne ako 1 krat a neskoro. .

ala82
22. jan 2017

@patkaamirko len si tehotenstvo uzivaj lebo to tak rychlo zbehne.ochvilku budeme stare babky.pri detoch strasne rychlo leti cas

patkaamirko
22. jan 2017

@ala82 veru tak..To je pravda..Akoby som včera malého porodila a už je z neho veľký mládenec..Až mi je do plaču z toho lebo som si ho vôbec neužila :(

ala82
22. jan 2017

@patkaamirko sak to.aj moji su uz velky.uvidime co z nich vyrastie.

luta13
22. jan 2017

@patkaamirko
@ala82 Krasna diskusia medzi vami tu, celu som ju poctivo precitala 😉...Dobru noc vam obom zienky 🌜...Patka, pohladkaj za mna babiku v brusenku 😘

patkaamirko
22. jan 2017

@luta13 Hehe ďakujeme 😇😘 Dobrú nocku aj Tebe, a pohladkala som . Ďakujem 🙂

patkaamirko
22. jan 2017

Aach 😠 akurát som sa doobjimala s wc misou 🙄 zle mi bolo asi hodinu, tak som.tam skoro zaspala..Muž prišiel pre mňa že pod do izby 😂😂😂😂 tak mu vravím nech ma nechá tak, že čoskoro sa vygrckam a stalo sa 😯 Všetko čo som papala ( nebolo toho veľa za celý deň, len fašírky 😃 ) vyšlo von :( Nechutne a hlavne som si myslela že už nevoľnosti mám za sebou, keď mi dva dni bolo fajn celkom...Ale ono to asi budem mať dlho ešte 😲 dúfam že nie 😄 Dobrú noc Vám zienky...Ale isto už spíte, my máme 11 hodín večer a takto buntošim 🙈🙈

olylili
23. jan 2017

@patkaamirko no ja grcam do teraz takže zase celé tehu 😑

lienka1987
23. jan 2017

@ereska v 33tt, no ten test so sodou bikarbonou som si robila v 21tt..