icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

patkaamirko
23. jan 2017

@olylili Presne toto aj ja 😪😫 ja som už zúfalá..Bojím sa o malé, veď ani nemá z čoho rast keď nemá ani vitamíny A ani výživu :( Dám si kyselinu listovú a hneď ju idem vygrcat...nechápem tomu

olylili
23. jan 2017

@patkaamirko ja tie vitamíny ešte v sebe udrzim a k tomu beriem ešte aj železo a to je len ťažké na žalúdok a hrozne zápchy z neho bože

salsalady
23. jan 2017

@olylili
@patkaamirko baby ked Vám je takto zle kupte si Kulíšek prášok, zarába sa s vodou. Su to mineráli aby ste sa úplne neodvodnili a mali dosť minerálov pre dieta. Ja som to užívala v prvom tehotenstve lebo som vkuse vracala a uz som bola taká slabá ze som nevládala chodiť.

patkaamirko
23. jan 2017

@olylili Noo ja žiaľ neudrzim.. Železo mi ani nedali, vraj si mám ísť K gp vypýtať .Lenže termín k Dr mi dajú o týždeň ,dva, Potom až dostsnem recept..A keď mi je tskto zle tak sa necítim ísť ani na wc z posteli nie ešte von.Akože mám aj dobre dni, že jeden alebo dva dni negrcam ale to len občas...
@salsalady Ahoj, noo neviem či tu UK kúpim dačo také...Keby som na Slovensku tak určite vyskúšam lebo takto nemám nič v sebe ale čo tam po mne, mne ide o babo aby sa malo pekne z čoho vývyjat a bolo zdravé a pekne rástlo...

mary28
23. jan 2017

@patkaamirko ja som dnes 30dc 🙂 tak doufam, ze je to vazne pravda 😍

salsalady
23. jan 2017

@patkaamirko Ved ja som to ku

lienka1987
23. jan 2017

@patkaamirko mne zacalo byt zle od 9tt, nevolnosti, nechutenstvo k zelenine, mäsu..len sladke, gumaky a ovocie, hlavne dyna mi sla..🙂 vadil mi smrad akehokolvek druhu, chladnicka mi pachla nonstop 😀 a nevolnosti mi uplne vyzmizli v priebehu 23tt..tak asi tak, nebojte, zvladnete to, je to hrozne, no je to sucast toho vsetkeho co stoji za to 😉 hlavne vela pite a mne velmi pomahal to prezit caj z cerstveho zazvoru, je na nevolnosti a v lekarni kupite aj lizatka na nevolnosti, ale tie som neskusala..

salsalady
23. jan 2017

@patkaamirko Ved ja som to robila kvôli dieťaťu aby som sa ja úplne nedehydratovala a mala z čoho živiť rastúci život vo mne. Pretože ja uz som vtedy vracala aj vodu a potrebovala som živiny pre seba aby som ich mohla odovzdať ďalej.

patkaamirko
23. jan 2017

@mary28 Podľa mňa áno 🙂 Skus spraviť ale o 3 či 4 dní ďalší ..Potom sem hod test ak budeš chcieť, som zvedavá 🙂

patkaamirko
23. jan 2017

@salsalady presne toto aj ja 😓 aj vodu vygrcam..jedine co mi ako tak pomôže, je glk Coca coli aby som si mohla aspoň trocha grnut..Ale niekdy ani to nepomoze a rovno aj tu vygrcam

sticker
salsalady
23. jan 2017

@patkaamirko Viem o com hovoríš. Ja som si tym prešla. Este som dokázala zjest slané tyčinky a colu. Ja som teraz v 7.tt a uz mi to začína. Dnes som išla autom a vracala som na semaforoch ked sme mali červenú ;( velmi zvláštny zážitok, nie len pre mna ale aj pre okolo stojacich vodičov ;)

mary28
23. jan 2017

@patkaamirko urcite hodim 🙂

luta13
23. jan 2017

@salsalady super spravicka z kontroly 😉...Tesim sa s vami, tak si uzivaj tehulkovanie a vela zdravicka prajem obom...Ak budes mat fotecku zo sona, kludne nam ju sem hod 😀

salsalady
23. jan 2017

@luta13 Dakujeeem velmi pekne ;)

patkaamirko
23. jan 2017

@lienka1987 Veru..Upokojuje má fakt, že viem že sa bábätku darí keďže zvraciam ako divá 🙄 🙂 Ale dnes som jedla cottage cheese s ovocím 🙂 aspoň niečo 😃 A to si každý deň zvracala až do 23tt ?😱

patkaamirko
23. jan 2017

@salsalady Viem ako sa cítiš 😂 ja som vracala v autobuse pred plno ľudmi 😝 Joj 7tt 🙁 ešte dlho ťa to bude trápiť 😯 to je len začiatok...Ja dúfam že o týždeň má to už prejde...Ved keď rátam od ms tak som už v 12tt a grcam v plnom prúde..

luta13
23. jan 2017

@emina31 pekne si to rozpisala vsetko...No ak si mala poslednu MS 18.12.a mavas pravidelny 28-dnovy cyklus, tak si mala mat teraz MS nie 16.1, ale 14.1.podla spravnosti podla pravidelneho cyklu 😉...No kedze ste mali styk 8.1. a ovulku si mala 10.1. a rybky nasli, co hladali, tak teoreticky mozes byt tehu...My sme s mm mali styk taktiez 8.1. a ovulku som mala podla ovutestov cca.11.1...A moj 15-mesacny syncek teraz spi v postielke...No ako aj tak ratam pomer Tvojej poslednej MS a ovulky, vychadza mi to, ze si ovulku mala posunutu o cca.9 dni neskor - neviem, ktory den cyklu mavas ovulku, no tvrdi sa, ze ak je cyklus pravidelny, tak ovulka by mala byt cca.v polke cyklu, co u Teba by malo byt 1.1.podla posledneho MS....No su to len a len moje uvahy a vypocty...Takze nevzdavaj sa nadeje, ze si tehulka...Bolo tu uz viac zien, ktorym testy ukazovali negativne a boli tehulky...Takze buduci tyzden Ti drzim palceky k Dr.,aby Ti potvrdil tehu...Daj nam potom vediet sem urcite...Som zvedava, ako Ti to dopadne...Verim, ze v brusku uz mas noveho najomnika, ktory sa pekne udomacnuje 😉...No je to len moja iluzia, skutocnost sa dozvies bud.tyzden 😉...No skus este zoparkrat testovat, mozno sa // objavia, tak ako aj u inych zien, ktorym sa napr.// zobrazili az na 10 den meskania MS a podobne 😉

luta13
23. jan 2017

@ariana195195 super, gratulujem este raz a uzivaj tehulkovanie...Tak fajn, ze uz v tolkom tyzdni si, este 3tt. a najhorsi prvy Trimester mas za sebou 😉...Ked budes mat najblizsie fotecku drobceka, hod nam ju sem na potesenie 😇

luta13
23. jan 2017

@mary28 Pekny duch druhej ciarky, testuj zas o 2 dni a hod sem foto oboch testov na porovnanie...Drzim palceky nech / krasne tmavne 😉...Boh Ta zehnaj!

ariana195195
23. jan 2017

@luta13 ahojik zatial mam tieto dve o 2 týždne pošlem znovu a dakujem moc pekne snažim sa a moc tešime

luta13
23. jan 2017

@salsalady Ty si soferovala a na "cervenu" si vracala vonku z auta vyklonena cez dvere?...Ak ano, no som si to predstavila, sa tu usmievam ako blazon...To musel byt teda zazitok pre "okolo - cumiacich" ludi...😀

luta13
23. jan 2017

@ariana195195 Dakujem...No o 2tt bude fotecka urcite este uzasnejsia...Tesim sa uz teraz na nu 😉

ariana195195
23. jan 2017

@luta13 dakujem hned ju sem pošlem a tiež sa tešim ako to rastie 👶

salsalady
23. jan 2017

@luta13 Von oknom som nevracala, nosím so sebou vrecka, z predošlých skúsenosti ;) takze to nebolo až take napadne ;)

karmela
23. jan 2017

@mary28 ahojky áno vidím dušika tak nech pekne silnie

myskahryzka
23. jan 2017

@butterfly333 Neskusala si biorezonanciu?

kacenaaa
23. jan 2017

Je toto už pozitívny ovu? 🙂

sibalka21
23. jan 2017

@kacenaaa ked si myslis, ze si tehu, preco nespravis tehu test, ale robis ovu testy?

kacenaaa
23. jan 2017

@sibalka21 lebo ja neviem nechcem robiť tehu lebo nikdy na ňom nič nieje :/

miriamn76
23. jan 2017

@kacenaaa este mu trocha chyba