icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
25. jan 2017

@trblietava ako je to mozne? do kelu...A tak som bola presvedcena, ze bude tmavnut, taka bola ta / pekne podla mna...No je mi to luto a verim, ze v najblizsom cykle to uz budu krasne silnejuce //...Dostala si uz MS?, ci?...Lebo, kym nie je MS, nadej je vzdy 😉

luta13
25. jan 2017

@maja129 Krasne //...Srdecne gratulujem a prajem Ti zdrave tehulkovanie...Uzivaj vsetko 🤰😀❤

karmela
25. jan 2017

@ejuska2586 želám ti všetko len to dobre hlavne nech slúži dobre zdravie a nech sa zadarí bábätko hneď ako sa posnazite..Uz len úspešne celé tehu.Pekny dnik

maja129
25. jan 2017

@luta13 dakujem 🙂

luta13
25. jan 2017

@tina101 prepac, sa tu smejem - v dobrom myslene smiatie samozrejme!!!...No toto je uzasny test a dokonale //...MS uz nepride - bola by "sprosta keby dorazila este po funuse"...Gratulujem Ti a prajem krasne a zdrave tehulkovanie...Uzivaj vsetko 😉🤰

luta13
25. jan 2017

@trblietava skus Dr.Max test, tie robia krasne // a ak si tehu budu viditelne, kedze Ti uz MS meska...Mozno Ti len pomalsie stupa Hcg, ktovie...Kup a testni este zajtra z ranneho - drzim palceky 😉

luta13
25. jan 2017

@ejuska2586 Gratulujem zo ❤ a prajem 2 veci: "Prvou vecou je ZDRAVIE a druhou vecou - teda nie vecou, ale zivou bytostou nech Ta co najskor po vysetreniach tesi v Tvojom brusku rastuci maly uplne zdravy novy zivotik a nech ho krasne donosis az do konca tehotenstva, bez komplikacii a uz len s usmevom na tvari! 😀...Ani si nevies predstavit ako silno Ti to prajem!!! BOH TA ZEHNAJ moja mila 😘🙏

ejuska2586
25. jan 2017

@karmela Ďakujeeeem 🙂

simona_simi
25. jan 2017

@luta13 ahoj 🙂 chcela by som sa len spýtať, kde si rodila 🙂 Ďakujem

ejuska2586
25. jan 2017

@luta13 Ďakujem Zlatíčko naše. Krásne prianie. Bodaj by sa splnilo :-*

luta13
25. jan 2017

@simona_simi druheho synceka v Nemecku - tie fotky tu, co som vcera pridala su z nemeckej kliniky...Na SK by som take asi nikdy nemala, kedze prvu SC som mala prave v Trnavskej nemocnici a ziadna vyhra - o tom je vsak druhy pribeh, by som Ti rozpravala ako to tam prebiehalo...Neporovnatelne!!!...Po preziti tohto druheho porodu, pri spomienke na prvu SC mi idu slzy, kedze syna som videla na 5 minut a aj to na vlastne poziadanie a "natrvalo" mi ho dali ku mne az po 48 hodinach od SC...atd...Bola som prvorodicka, mladsia, neskusena, nevedela som o mojich pravach atd...Vzdy hovorim, ak zena ma moznost ist rodit niekam, kde ma volny svoj vyber, ci uz typ porodu, polohu pri nom, ci manzela pri porode, prvy bonding bezprostredne po vypudeni dietata este s pulzujucou pupocnou snurou, ci po jej odstrihnuti ziadany cas rodicky mat dieta na hrudi tak dlho, ako zena ziada a prve prilozenie na prsnik...Pre mna su to veci, ktore som teraz prezila prvykrat a slzy mi zas idu, ako to tu pisem, tak uzasne to bolo, pretoze tu je to bezne pri kazdom porode...Vela zien voli porod v Rakusku, tam je ta starostlivost uplne ina ako na SK a nie je to tak daleko...Vyber je len na Tebe, ako sa Ty, ako buduca rodicka - mamicka rozhodnes, kam ist rodit...Jedno je iste a budem tu presviedcat zeny, ze na to pravo maju a to je pravo na vyber vsetkeho, co som spominala vyssie!!!...Nie podriadovat sa zastaralym manierom SK porodnic a starym Dr. a sestrickam, ktore robia v nemocniciach uz od minuleho storocia a su zabehnute vo svojom kazdodennom a zasadnom stereotype!!!...A niekdajsej diktature nadriadenych, ktori ich pred 50 rokmi skolili a drezurovali, co maju presne robit a co nerobit!!! A SERE MA TO, ze to takto v niektoych SK porodniciach este stale funguje dodnes...😖

kacenaaa
25. jan 2017

Babulky môj ovu teraz :D

sibalka21
25. jan 2017

@kacenaaa No tak si uz sprav tehu test, uz ti musi urcite ukazat...

kchan
25. jan 2017

@kacenaaa sprav už tehu 🙏😉 držím palce 🙂

ereska
25. jan 2017

@kacenaaa chceme vidiet tehu test chceme vidiet tehu test 🙂

kacenaaa
25. jan 2017

Tehu nič :(

sibalka21
25. jan 2017

@kacenaaa daj fotku, mozno nieco najdeme ;) Ak mas takto pozitivny ovu test a bola by si tehu, musi byt aj na tehu teste nieco... Inak mas asi ovulaciu :D

nina4
25. jan 2017

@kacenaaa uplne nič ani midi pidi uz som bola aj ja zvedava co bude s tych ovu testikov a ked som uvidela ten dnes hned som si pomyslela tak to bude uz tehu

karmela
25. jan 2017

@kacenaaa a tehu test si robila s ranneho? Teraz máš 3den pozitívny ovu test? Správ z ranneho tehu a pošli foto tehotenského ty maniacka 😋Mám konkurenciu 😎 Ale ja tehu testy som robila 😛

ereska
25. jan 2017

@kacenaaa ak tehu nic tak je spravny cas sa mojkat ja som tiez mala raz ovu na 38 dc vsetko je mozne kazdopadne drzim paste nech ssa to uz rozluskne 🙂

kacenaaa
25. jan 2017

Skúsim z ranného fakt :/

ereska
25. jan 2017

@kacenaaa kolky si dc ?? A bt si nemerias??

kacenaaa
25. jan 2017

@ereska som 31DC a nie nemeriam neviem ako na to A aký teplomer 🙂 veď keď aj zajtra bude takýto tak to bude jasné minimálne podozrivé :D

ereska
25. jan 2017

@kacenaaa ale uz by sa mal aspon dusik urobit ked mas taky ovu testik .ja som merala normalnym digitalnym meria sa kazde rano v rovnaku hodinu skor ako vstanes z postele len nie pod pazuchou 🙂 a zajtra tehu rano tu chcem vidiet ;) a posli aj ten co si robila

miriamn76
25. jan 2017

@kacenaaa memozes mat ovu?

kacenaaa
25. jan 2017

Tak tu je

ereska
25. jan 2017

@kacenaaa som zvedava na ten ranny 🙂

ereska
25. jan 2017

@kacenaaa ale vizera to ze dnes by ste mali tutumutu a budu aj na tehu //

olylili
25. jan 2017

@kacenaaa ak chceš otehotnieť daj si upraviť cyklus pôjde to ľahšie nevravím že tak sa to nedá no ťažko

karmela
25. jan 2017

@kacenaaa nem dobrá foto tehu testu je to zrnite,ale chápem niekedy sa tažko fotí..Určite správ ráno test nie poobede..A pre istotu majte lásku 😉