icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
26. jan 2017

@marsellinpir tak je tam moja kuk som ti to trosku upravila,uz len nech silnie

simbatko
26. jan 2017

@ereska Ano meska mi 2dni podla vsetkeho;)

nivea777
26. jan 2017

@marsellinpir ciarka druha tam je.. ale skus si spravit pepino... na tychto testoch by mali byt ciarky blizsie pri sebe a na tom tvojom je druha ciarka daleko od prvej

nina4
26. jan 2017

@maja129 moja jedine 9 mesačné cysty ktore sa ti potom v náruči mojkajú 😘😘 si tehuľká gratulujem

luta13
26. jan 2017

@domx ahoj, teraz som citala spravu tu od Teba...Placem ako sirota, tak krasne si to vsetko popisala...Neskutocne sa tesim s Tebou z Tvojho zdraveho a krasneho tehulkovania...Babätko je nadherne 😉...Prajem Ti nadalej bezproblemove tehu, bud stastna a ziariaca ako doteraz...Ty romanticka jedna!...No kludne sa mi ozvi aj do IP dakedy, ked sa budes nudit...Ak sa fotievas s bruskom, kludne mi tam hod foto aktualnu, som zvedava, ako rastiete a aka si usmiata a stastna 😉...Ja Ti potom hodim zopar foto mojich anjelikov 😉...Inak my nic nove, zdravi sme, maly beha uz od 11.12...Maj sa krasne mamina 🤰😀😘

karmela
26. jan 2017

@trblietava a kolky dc si? Máš natahovaci hlien ?

karmela
26. jan 2017

@chuchu86 si dpo ci bude len ovu?

kacenaaa
26. jan 2017

Baby no môžem mať stále takýto test :( tehu nič vôbec :/

trblietava
26. jan 2017

@karmela dnes uz 40 DC a vcera a pred vcerom bol natahovaci ale dnes uz nie skor husty tak uz neviem teraz ze co to moze byt...pozerala som ze kocky si robia ovu testy ja som to este neskusala chcela som to nechat na prirodu ale kedze je to uz 9mes a zatial sa nam nezadarilo...

karmela
26. jan 2017

@kacenaaa teraz takú silnejšiu ako kontrolnú čiarku máš ktorý deň? Hod testy všetky co máš pozitívne

maja129
26. jan 2017

@kacenaaa nemáš náhodou len teraz ovulku?

karmela
26. jan 2017

@trblietava určite by som začala robiť ovu testíky alebo meriat bt ale vtom ti nepomôžem ja len ovu testy robím..Ten natahovaci hlien môže znamenať ovulku láska bola? Mávaš take dlhé cykly ?

kacenaaa
26. jan 2017

Tu sú za posledné dni

nivea777
26. jan 2017

@kacenaaa pravdepodobne mas ovu.. tehu test by uz ukazal

trblietava
26. jan 2017

@karmela laska bola vcera :D a asi zacnem tie ovu testiky a da sa na nich spolahnut?mne vacsinou zvykne ms meskat len 2 ci 3 dni naposledy tak dlho po dovolenke ale to sme cestovali...

karmela
26. jan 2017

@kacenaaa áno všetky sú pozitívne ale naj sú vrchné dva.Rob s muzikom lásku určite..Aj zajtra môžeš mat takto pozitívny este mohla sa ti posunúť ovulacia alebo ju máš dva krát za cyklus ked zatial tehu test nič negatívny.Alebo sa zjaví niečo na tehu neskôr 😉

trblietava
26. jan 2017

@karmela ale nejak sa mi ms pekne upravila asi 2 mes beriem s kyselinou listovou aj inozitol

karmela
26. jan 2017

@trblietava vieš co mne to zatial s ovu testami sedí myslím ked cítim bolesti alebo badam hlien..Len ked začínaš testovať ovu testíky prvý cyklus kúp si aspoň 30ks určite menej piť aspoň 2-3h pred testovaním..Snažiť sa v rovnaku hodinu..Keďže začínaš robila by som 2x za deň doobeda napr a večer aby si zistila kedy mávaš silnejšie testíky 😉A možno sa aj zadarilo

luta13
26. jan 2017

@maja129 nadherne // dnes rano...Vitaj medzi tehulkami, a uzivaj zdrave tehulkovanie 😉...A nestrachuj sa, coskoro uvidis na sone srdiecko Tvojho maleho babätka v brusenku 😀...Opatrujte sa...Boh s vami! 🤰😘

karmela
26. jan 2017

Ďakujem niektorej babulke za srdiečko ❤😘

maja129
26. jan 2017

Dievčatá, to kedy sa chodí k lekárovi?

nivea777
26. jan 2017

@maja129 najlepsie ist az ked meska 2 tyzdne,aby aj bolo nieco vidiet na sone

luta13
26. jan 2017

@maja129 zavolaj svojmu Dr., povedz, ze Ti meska MS a ze mas pozitivny tehu testik...A Dr.Ti povie, kedy mas prist - urcite Ti da nejaky rozumny termin 😉...No my samozrejme budeme tu cakat na Tvoje vysledky z kontroly...Potom sa nam ohlas mamicka ❤

zuzanka_h
26. jan 2017

@kacenaaa 4 dni mas po sebe pozitivny ovu test?

luta13
26. jan 2017

@zuzanka_h to je ale ozaj divne, ze?...Mne to tiez stale vrta v hlave, ja skor myslim, ze je to tehu, ale ked tehutesty nie su pozitivne, je mi to velmi divne...Alebo je to tym, ze netestuje vyhradne z ranneho?...Pochybujem...Mozno jej pomaly stupa Hcg a tehutest to este nezachytil 😲...No tak, ci onak, som zvedava na Katkin vysledok 🙂

zuzanka_h
26. jan 2017

Veru ze je to div e hlavne ak tusim spominala ze je to 30dc. A ma dlbe 40 dnove cykly bola by to ovu ale inak si myslim tehotenstvo. Ale niekde som videla ze ak je po sebe 2 a viac dni pozitivny ovutest znamena to problem s hormonmi. Ale taktiez to moze byt pomaly stupajuce hcg ako hovoris

luta13
26. jan 2017

@zuzanka_h no ved uvidime, ako jej to dopadne...Snad stastne 😉

patkaamirko
26. jan 2017

Ahojte, poraďte prosimmm..Čo s tým pichanim? keby to bolo len tak občas alebo jednorázovo tak neriešim..Ale ono je to už pár dní a len je to stále viac a častejšie..Trhava ostrá bodáva bolest pri krcku pri pohybe s nohou, alebo po ceste na wc..Ráno som len oči otvorila..Neviem čo robiť, aj by som zašla na pohotovosť ale keď som tam s týmto bola minule tehu tak ma len poslali domov s paralenom 🙄 Čo to môže byť ? Snáď sa neotvaram 😲 😒

olylili
26. jan 2017

@patkaamirko jednoznačne na pohotovosť

patkaamirko
26. jan 2017

@olylili Aj by som išla keby to nie je ďaleko a muž nejde do práce..Tam čakám minimálne aj 6 hodín a maly mi tam toľko nevydrži..A oni by ma ajtak nepozreli, povedali by mi že pokiaľ sa zomna neleje krv je všetko ok..Aspoň tak isto aj druhom tehu mi to povedali..čakala som celkom 8 hodín na to aby mi povedali že choďte domov a dajte si paralen...