icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kacenaaa
26. jan 2017

Neviem či to bude vidno ale keď naňho zasvietim z boku tak je tam toto je to kanalik?

smajla27
26. jan 2017

@kacenaaa vyzera to skor ako velmi velmi slaba ciarka.. kolko DPO si ?

kristinatina86
26. jan 2017

@luta13 @korytkaja aj ostane kočky, takto vyzera moj pozitívny testík z decembra 😍 prvá fotka, stastna som velmi

adria88
26. jan 2017

@kacenaaa aj mne sa to zdá ako dušík druhej čiarky...

patkaamirko
26. jan 2017

@kristinatina86 😍😍😍😍
Gratulujeme drobček je krásny

sticker
adria88
26. jan 2017

@kristinatina86 Super krásna foto 😍 gratulkaaa a držím paľčoky na rovnako kráse, zdravé a kľudné celé tehu až do pôrodu 🙏🤰👶🙂

chuchu86
26. jan 2017

@karmela - tak tabletky beriem druhý deň ovu len bude, dúfam 😁

kacenaaa
26. jan 2017

@smajla27 tu ide otom že neviem ale už 4 dní mám pozitívny ovulačný test :D

smajla27
26. jan 2017

@kacenaaa no presla som par stran dozadu a videla som diskusiu 🙂 velmi silno drzim palce aby to ovu nebola ale bolo to tehu 😘

biba12
26. jan 2017

@kacenaaa čiarka tam je, ale mne sa nezdá ružová takto z foto. Má to nejakú farbu?

kristinatina86
26. jan 2017

@patkaamirko @adria88 dakujem vam velmi pekne dievcence ❤

patkaamirko
26. jan 2017

@kacenaaa myslím že to nie je kanál..Ten by bol len taký tenucky..Toto je hrubé na kanál 🙂 držím palce nech čiarocka silnie..

karmela
26. jan 2017

@chuchu86 no tak len nech pekne nabehne pozitívny ovu testik a možte sa snažiť 😉

kchan
26. jan 2017

@kacenaaa pepino je jeden z mála testov ,ktorý nerobí kanále ani falošných duchov 🙂 teda ak tento tvoj je pepino 🙂 držím moc palce 👍

karmela
26. jan 2017

@kacenaaa to je ten včerajší ci dnešný testik?

kacenaaa
26. jan 2017

@kchan je to pepino... 🙂 idem urobiť ešte ovulačný už by mal slabnut ak to je ovu 🙂

karmela
26. jan 2017

@kacenaaa lebo niečo sa mi tam marí 😉

kacenaaa
26. jan 2017

@karmela tento je dnešný 🙂

karmela
26. jan 2017

@petrahanka jeeej pekne ti silneli testíky až 14dpo sa ukázal dušik? Blahoželám

karmela
26. jan 2017

@kacenaaa no tak zajtra nech je silnejšia 😉

karmela
26. jan 2017

@kristinatina86 jejda zlate mimi pekne tehulkovanie naďalej

petrahanka
26. jan 2017

@karmela skorej som nerobila 😁

karmela
26. jan 2017

@petrahanka aha si trpezlivá osôbka uz najbližšie musím byt aj ja 😛😁🙈len to je ťažké.

karmela
26. jan 2017

@patkaamirko želám ti aby bolesti ustúpili a všetko bolo uz len dobre.Nech si tehu môžeš konečne užívať

kchan
26. jan 2017

@kacenaaa len pre porovnanie ti sem dávam moje testik. Prvý je robený 3 dni pred ms a druhý je robený na ďalší deň. Na tom prvom som to mala veľmi podobné ako ty, raz som na ňom čiarku videla a o chvíľu zas nie :-P

kacenaaa
26. jan 2017

@kchan uvidíme ale je to čudné takéto ovulačne testy majú väčšinou tehotné ženy ja som aj spinila 4 dní asi pred týždňom lekár myslel že to bola ovulácia.... Bolo to Z krčka... Teraz urobím ešte ovu som zvedavá

ala82
26. jan 2017

@kacenaaa mohla ale nemusela to byť ovulácia.mohlo to byť uhniezdovanie.skus test urobiť zajtra najlepšie na pozajtra ráno.este nemusíš mať v tele toľko hcg

korytkaja
26. jan 2017

@kristinatina86 kraaasne babatko 😍 strasne moc sa s tebou tesim ❤ nech pekne rastie a nech ste zdravi 🙂

korytkaja
26. jan 2017

Dievčatá tak ja mam od dnes tehu knižku 🙂 prvu fotecku budeme mat az 8. 2. Prajem Vam pekny den a vela pozitivnych tehu testov a bijucich srdiecok 🙂

kacenaaa
26. jan 2017

@luta13 testy niesu z ranného všetky robené kolo 15:00 🙂 až posledný dnesny bol ráno preto idem urobiť ešte jeden 🙂 ak to je ovu malo by to slabnut.. Pichá má furt V podbrusku také čudné